Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleks89']Idźcie obie w cholere:evil_lol:tamta to czasem bywa nażelowana:diabloti:[/QUOTE]

widzisz, jednak żel przydatna rzecz :diabloti:

ale fakt,że też nie lubię jak złapię za włosy,a tam żel dlatego do "łóżka" jest czysty :evil_lol:

Posted

No ,a mi ręka wędruje na głowe często.Nie wiem czemu ,ale lubię dotykać sobie partnera ot tak.I gdybym natknął się na żel to powyrywam wszystkie kłaki żywcem:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']A tfu.Na takie niemoralne i obrzydliwe pytania insynuujące moje zwierzęce żądze nie udzielam odpowiedzi ,gdyż iż ponieważ jest to poniżej mojego honoru i godności O.[/QUOTE]
wspomianłeś coś o żelu , że lubisz , potem że nie lubisz na główce ... stąd moje pytanie

Posted

[quote name='motyleqq']co to ostatnio się dzieje, że wszyscy tacy przewrażliwieni? przesilenie wiosenne, czy co? :cool3:[/QUOTE]

Wszyscy mamy okres:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wspomianłeś coś o żelu , że lubisz , potem że nie lubisz na główce ... stąd moje pytanie[/QUOTE]

TAMTEN żel jest ok ,ten z pudełka już nie:evil_lol:

Posted

:shake:

aż strach wejść do własnej galerii :diabloti:

ale skoro znow zapanował spokój i miłość, to wam powiem, że rozwalilismy z TZtem łozko :evil_lol: Nie wiem jakim cudem, ale o jest kaput...i teraz wszyscy śpimy na podłodze-pieski się cieszą :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']:shake:

aż strach wejść do własnej galerii :diabloti:

ale skoro znow zapanował spokój i miłość, to wam powiem, że rozwalilismy z TZtem łozko :evil_lol: Nie wiem jakim cudem, ale o jest kaput...i teraz wszyscy śpimy na podłodze-pieski się cieszą :cool3:[/QUOTE]

gwoździóff nie mojom co by pozbijać ??

Posted

[quote name='evel']Ta, nie wiesz, jakim cudem, na pewno :siara:[/QUOTE]

moj musk nie zanotował tego momentu :evil_lol:

[quote name='Aleks89']A oni chociaż ślub mają?:diabloti:[/QUOTE]

A po co komu ślub jak się ma wspolny kredyt? :diabloti:

[quote name='evel']Właśnie, ślub macie? Jezusie, jaka rozpusta wszędzie :shake:[/QUOTE]

Oj tam, oj tam, co wy tacy święci nagle-same dziewice i prawiczki :shake:

[quote name='Aleks89']I takie rzeczy robiom ,a dziecióff nie ma:shake:bezbożniki[/QUOTE]

bachorów nie ma i nie bedzie. Bozia mnie wyposażyła w naturalny system obronny, się zwie wscieklizna macicy, albo jak kto woli policystyczne jajniki, nie da się bez pomocy doktóra dzieciaków robić :evilbat:

[quote name='Alicja']gwoździóff nie mojom co by pozbijać ??[/QUOTE]

eeeee tam, to taka sosenka była, ze tu nie ma co zbijac-poszło a całej długości boku...pęcło no. Teraz podobno brzozy pancerne. To moze takie da radę? :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']pozazdrościli Emilii rozwalonego łóżka :diabloti: tylko ona z tego rozwalania , to powiło pięcioraczki :cool3:[/QUOTE]

tylko ona macierzyństwo szybko skonczy, a z tymi ludzkimi bachorzętami to się z roku na rok problemów wiecej robi :shake:
kurde, nie wiem może mi jeszcze odwali na starość, ale póki co do pieluch mi nie śpieszno. Wolę pieska w to meijsce, albo ze 2 :evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']Ja to tu widzę z tych przyzwoitych nielicznych. Małż jest, dziecko jest, pieluchy są, dwa kundle są.... i kredyt of course też mamy :P[/QUOTE]

Ta i matkę ,która urodziła cię przed komunią:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Ta i matkę ,która urodziła cię przed komunią:diabloti:[/QUOTE]

Oluś widzę w szczycie formy :evil_lol: złośliwy wybitnie, to już o sztukę zaczyna zahaczać :diabloti: