asiak_kasia Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Macie 2 foty i się zachwycać :diabloti::mad: Moja hiena :loveu: :evil_lol: [IMG]http://i46.tinypic.com/2v2ty52.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/2jea886.jpg[/IMG] Quote
Mapi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Cudny hienowaty futrzak:loveu: Na dywanik by się nadał:eviltong: Quote
Czekunia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sobie zaglądam przed spaniem, a co:loveu: Gratuluję randki no i czekam niecierpliwie na efekty:lol: A foty takie nie dość, że od d... strony, to jeszcze źle skadrowane, wszystko w ogóle źle i nieprofeszynal:diabloti: nie nadaje się na dogo:loveu: (żarcik taki na dobranoc;)). No to dobranoc! Quote
Vectra Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 zamknę ci galerie , jak będziesz wstawiać tyle fot :diabloti: serwer nie ogarnie :evilbat: Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Mapi']Cudny hienowaty futrzak:loveu: Na dywanik by się nadał:eviltong:[/QUOTE] dywanik to Ci mogę z jej kłaków zrobić :diabloti: Pięknie się wkomponuje w każde wnętrze :razz: [quote name='omry']Podoba mi się ona :)[/QUOTE] Pola jest wyjątkowo brzydko-ładna, calkowicie nieproporcjonalna, ale jakoś chwyta za oko. Ludziom się podoba, ja bym jej uszy postawiła to by była niczym owczarek holenderski :evil_lol: [quote name='Amber']Od D strony te foty :shake: :lol:[/QUOTE] no pokazuje, to co ma najlepszego :diabloti: [quote name='Czekunia']Sobie zaglądam przed spaniem, a co:loveu: Gratuluję randki no i czekam niecierpliwie na efekty:lol: A foty takie nie dość, że od d... strony, to jeszcze źle skadrowane, wszystko w ogóle źle i nieprofeszynal:diabloti: nie nadaje się na dogo:loveu: (żarcik taki na dobranoc;)). No to dobranoc![/QUOTE] łe tam, dowód, że pies żyje jest? jest :eviltong: [quote name='Vectra']zamknę ci galerie , jak będziesz wstawiać tyle fot :diabloti: serwer nie ogarnie :evilbat:[/QUOTE] obiecuję poprawę i teraz długo długo nic nie bedzie :diabloti: Quote
Obama Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 damn,mnie się w pracusi nie wyświetlają te focisze :shake: będę musiała sprawdzić z domu. A poza tym,witam się w ten poniedziałkowy,wiosenny poranek :) Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Obama']damn,mnie się w pracusi nie wyświetlają te focisze :shake: będę musiała sprawdzić z domu. A poza tym,witam się w ten poniedziałkowy,wiosenny poranek :)[/QUOTE] Wierz mi- nic nie straciłaś :evil_lol: i witamy poniedziałkowo-pracowo ( w koncu!) i wiosennie, słoneczko mamy cudne i +17 stopni :loveu: Quote
Vectra Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 u mnie też piękna wiosna i słoneczko :loveu: od razu człowiek ma lepszy humor :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Vectra']u mnie też piękna wiosna i słoneczko :loveu: od razu człowiek ma lepszy humor :diabloti:[/QUOTE] no ba, aż się chce użerać z klientami :evil_lol: dobrze, że o 15 koniec. Teraz mnie czeka eksapada na szkolonko w stolycy-masakra. Nie lubię wawki :shake: Quote
Rinuś Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Dzień doberek :loveu: ooo widzę, że fotaski duuuużo fotasków :diabloti: fajna ta Twoja suka, dawaj więcej jej tutaj :p Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Rinuś']Dzień doberek :loveu: ooo widzę, że fotaski duuuużo fotasków :diabloti: fajna ta Twoja suka, dawaj więcej jej tutaj :p[/QUOTE] doberek :loveu: właśnie kończę pracę śmigam do domciu i na psacerek :razz: Jak się TZ wybierze, to beda fociszki, jak nie to trudno, limit na ten miesiac wyczerpany :evil_lol: Inna kwestia, ze ja nie umiem fotek robić. Nie umiem i tyle. :-( Quote
Vectra Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 nie możesz umieć, nie robiąc fotek :) jak będziesz mieć aparat , to się naumiesz. trochę teorii , krytyki dogomaniackiej i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Vectra']nie możesz umieć, nie robiąc fotek :) jak będziesz mieć aparat , to się naumiesz. trochę teorii , [B]krytyki dogomaniackiej[/B] i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów[/QUOTE] oo tak, tego mi szczególnie trzeba :evil_lol: Aparat chwilowo w dalszych planach, wiec póki co foty cykam telefonem, jak na moje warunki uwazam ze są geeenialne :loveu: A tymczasem, borem lasem, spadam do domku :multi: Quote
Vectra Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 coś mi tu nie pasuje ,tylko nie wiem co :diabloti: Quote
Okamia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Vectra']nie możesz umieć, nie robiąc fotek :) jak będziesz mieć aparat , to się naumiesz. trochę teorii , krytyki dogomaniackiej i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów[/QUOTE] O to to :evil_lol: Już ostatnio Amber mówiłam trochu teorii, trochu praktyki i będziesz master ;) A jak nie to zapraszam na spacerek i się naumiesz :eviltong: Quote
Rinuś Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 te dwie nie takie najgorsze, tylko szkoda że pies dupa :diabloti: Quote
Amber Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Okamia']O to to :evil_lol: Już ostatnio Amber mówiłam [B]trochu teorii, trochu praktyki i będziesz master[/B] ;) A jak nie to zapraszam na spacerek i się naumiesz :eviltong:[/QUOTE] I dobrego sprzętu :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 wróciwszy, pojechawszy do weta i wróciwszy. Moj pies jest pierd*lnięty :shake: Jaki normalny skacze z okna z 1 pietra? :roll: TZ miał zawał prawie, a ja chwilowo zaniemówiłam-co u mnie jest ewenementem. Suka cała i nie rozumie o co się rozchodzi...zabiją mnie te psy kiedyś-bede miała atak serca, albo coś w tym stylu :diabloti: Quote
Vectra Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 nie masz krat w oknach :crazyeye: :crazyeye: Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Vectra']nie masz krat w oknach :crazyeye: :crazyeye:[/QUOTE] nie mam :-( a nawet mam kota i tez zadnych siatek w oknach. Chociaż to by się przydało-może by się menda odczuła włazić brudnymi łąpami po moich ścianach. :mad: Serio najadłam się strachu jak cholera-wiec jak juz było po wszystkim nie wiedziałam czy mam tulić czy kark skrecić :diabloti: jakbym miała 2 takie egzemplarze to bym osiwiała w minutę. Vectra-podziwiam i hołdy bede składac za ogarnięcie Twojego stada. A myśle, że Pola to przy nich i tak miękki dydek jest. :evil_lol: Quote
Okamia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Amber']I dobrego sprzętu :evil_lol:[/QUOTE] Do zwykłych zdjęć spacerowych psów? Raczej wątpię ;) Quote
Vectra Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ja już tak na wszelki wypadek , jak wychodzę z czymś tam na zabawę , reszta jest w domu. To zamykam okna , z widokiem na mnie ;) Z oknami nie wychodzą , na szczęście. ale to się człowiek po latach uczy , przewidywać przyszłość ;) i o dziwo , pieski z lasu , wychowane na boomerach. Przyswoiły wiadomości , że w domu czeka się grzecznie na swoją kolej. Która nie wiadomo kiedy przyjdzie ;) Natomiast debil środkowo azjatycki , poszedł z oknem za kotem. Była w warsztacie , a za oknem był kotek. Ale to jest zwierze , niereformowalne. I co gorsza , ona ma takie zajawki na aportowanie frisbee :shake: Quote
asiak_kasia Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Vectra']Ja już tak na wszelki wypadek , jak wychodzę z czymś tam na zabawę , reszta jest w domu. To zamykam okna , z widokiem na mnie ;) Z oknami nie wychodzą , na szczęście.[/QUOTE] Teraz to ja już też bede mądrzejsza. Do głowy by mi nie przyszło, że pies jest w stanie coś takiego zrobić :shake: Tzn pies majaćy jakikolwiek instynkt samozachowawczy. Poli go brak, ona najpierw robi potem "mysli" :roll: [quote name='Vectra'][B]I co gorsza , ona ma takie zajawki na aportowanie frisbee[/B] :shake:[/QUOTE] To bym z chęcią zobaczyła :diabloti: Quote
Recommended Posts