Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sobie zaglądam przed spaniem, a co:loveu:
Gratuluję randki no i czekam niecierpliwie na efekty:lol:
A foty takie nie dość, że od d... strony, to jeszcze źle skadrowane, wszystko w ogóle źle i nieprofeszynal:diabloti: nie nadaje się na dogo:loveu: (żarcik taki na dobranoc;)).

No to dobranoc!

Posted

[quote name='Mapi']Cudny hienowaty futrzak:loveu:
Na dywanik by się nadał:eviltong:[/QUOTE]

dywanik to Ci mogę z jej kłaków zrobić :diabloti:
Pięknie się wkomponuje w każde wnętrze :razz:

[quote name='omry']Podoba mi się ona :)[/QUOTE]

Pola jest wyjątkowo brzydko-ładna, calkowicie nieproporcjonalna, ale jakoś chwyta za oko. Ludziom się podoba, ja bym jej uszy postawiła to by była niczym owczarek holenderski :evil_lol:

[quote name='Amber']Od D strony te foty :shake: :lol:[/QUOTE]

no pokazuje, to co ma najlepszego :diabloti:

[quote name='Czekunia']Sobie zaglądam przed spaniem, a co:loveu:
Gratuluję randki no i czekam niecierpliwie na efekty:lol:
A foty takie nie dość, że od d... strony, to jeszcze źle skadrowane, wszystko w ogóle źle i nieprofeszynal:diabloti: nie nadaje się na dogo:loveu: (żarcik taki na dobranoc;)).

No to dobranoc![/QUOTE]

łe tam, dowód, że pies żyje jest? jest :eviltong:

[quote name='Vectra']zamknę ci galerie , jak będziesz wstawiać tyle fot :diabloti:
serwer nie ogarnie :evilbat:[/QUOTE]

obiecuję poprawę i teraz długo długo nic nie bedzie :diabloti:

Posted

damn,mnie się w pracusi nie wyświetlają te focisze :shake: będę musiała sprawdzić z domu.
A poza tym,witam się w ten poniedziałkowy,wiosenny poranek :)

Posted

[quote name='Obama']damn,mnie się w pracusi nie wyświetlają te focisze :shake: będę musiała sprawdzić z domu.
A poza tym,witam się w ten poniedziałkowy,wiosenny poranek :)[/QUOTE]

Wierz mi- nic nie straciłaś :evil_lol:

i witamy poniedziałkowo-pracowo ( w koncu!) i wiosennie, słoneczko mamy cudne i +17 stopni :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie też piękna wiosna i słoneczko :loveu:
od razu człowiek ma lepszy humor :diabloti:[/QUOTE]

no ba, aż się chce użerać z klientami :evil_lol: dobrze, że o 15 koniec. Teraz mnie czeka eksapada na szkolonko w stolycy-masakra. Nie lubię wawki :shake:

Posted

[quote name='Rinuś']Dzień doberek :loveu:

ooo widzę, że fotaski duuuużo fotasków :diabloti: fajna ta Twoja suka, dawaj więcej jej tutaj :p[/QUOTE]

doberek :loveu:
właśnie kończę pracę śmigam do domciu i na psacerek :razz:
Jak się TZ wybierze, to beda fociszki, jak nie to trudno, limit na ten miesiac wyczerpany :evil_lol:

Inna kwestia, ze ja nie umiem fotek robić. Nie umiem i tyle. :-(

Posted

nie możesz umieć, nie robiąc fotek :)
jak będziesz mieć aparat , to się naumiesz.

trochę teorii , krytyki dogomaniackiej i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów

Posted

[quote name='Vectra']nie możesz umieć, nie robiąc fotek :)

trochę teorii , [B]krytyki dogomaniackiej[/B] i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów[/QUOTE]

oo tak, tego mi szczególnie trzeba :evil_lol:
Aparat chwilowo w dalszych planach, wiec póki co foty cykam telefonem, jak na moje warunki uwazam ze są geeenialne :loveu:

A tymczasem, borem lasem, spadam do domku :multi:

Posted

[quote name='Vectra']nie możesz umieć, nie robiąc fotek :)

trochę teorii , krytyki dogomaniackiej i za parę lat będziesz strzelać okładki do faktów[/QUOTE]

O to to :evil_lol:
Już ostatnio Amber mówiłam trochu teorii, trochu praktyki i będziesz master ;) A jak nie to zapraszam na spacerek i się naumiesz :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']O to to :evil_lol:
Już ostatnio Amber mówiłam [B]trochu teorii, trochu praktyki i będziesz master[/B] ;) A jak nie to zapraszam na spacerek i się naumiesz :eviltong:[/QUOTE]
I dobrego sprzętu :evil_lol:

Posted

wróciwszy, pojechawszy do weta i wróciwszy. Moj pies jest pierd*lnięty :shake: Jaki normalny skacze z okna z 1 pietra? :roll:
TZ miał zawał prawie, a ja chwilowo zaniemówiłam-co u mnie jest ewenementem.

Suka cała i nie rozumie o co się rozchodzi...zabiją mnie te psy kiedyś-bede miała atak serca, albo coś w tym stylu :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie masz krat w oknach :crazyeye: :crazyeye:[/QUOTE]

nie mam :-( a nawet mam kota i tez zadnych siatek w oknach. Chociaż to by się przydało-może by się menda odczuła włazić brudnymi łąpami po moich ścianach. :mad:

Serio najadłam się strachu jak cholera-wiec jak juz było po wszystkim nie wiedziałam czy mam tulić czy kark skrecić :diabloti: jakbym miała 2 takie egzemplarze to bym osiwiała w minutę. Vectra-podziwiam i hołdy bede składac za ogarnięcie Twojego stada. A myśle, że Pola to przy nich i tak miękki dydek jest. :evil_lol:

Posted

Ja już tak na wszelki wypadek , jak wychodzę z czymś tam na zabawę , reszta jest w domu. To zamykam okna , z widokiem na mnie ;)
Z oknami nie wychodzą , na szczęście.

ale to się człowiek po latach uczy , przewidywać przyszłość ;)

i o dziwo , pieski z lasu , wychowane na boomerach. Przyswoiły wiadomości , że w domu czeka się grzecznie na swoją kolej.
Która nie wiadomo kiedy przyjdzie ;)

Natomiast debil środkowo azjatycki , poszedł z oknem za kotem. Była w warsztacie , a za oknem był kotek.
Ale to jest zwierze , niereformowalne.

I co gorsza , ona ma takie zajawki na aportowanie frisbee :shake:

Posted

[quote name='Vectra']Ja już tak na wszelki wypadek , jak wychodzę z czymś tam na zabawę , reszta jest w domu. To zamykam okna , z widokiem na mnie ;)
Z oknami nie wychodzą , na szczęście.[/QUOTE]

Teraz to ja już też bede mądrzejsza. Do głowy by mi nie przyszło, że pies jest w stanie coś takiego zrobić :shake: Tzn pies majaćy jakikolwiek instynkt samozachowawczy. Poli go brak, ona najpierw robi potem "mysli" :roll:

[quote name='Vectra'][B]I co gorsza , ona ma takie zajawki na aportowanie frisbee[/B] :shake:[/QUOTE]

To bym z chęcią zobaczyła :diabloti: