Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe ile psów zostało ukradzionych właścicielom np. przed sklepem jak poszli robić zakupy, a ciotka uznała, że pieska tam porzucono na zawsze. Jestem pewna, że choć raz się to zdarzyło :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy byłyby w stanie je zabrać z miejsca gdzie je zostawiłem:diabloti:

Ale w sumie znalazłyby z kilka powodów.Za mały kojec ,za duża buda ,za dużo psów ,SUCZKA i dwa psy to na bank w ciąży:lol:,działka w stanie opłakanym itd.

Posted

noo, u mnie na zadupiu to codziennie widzę psy przy drodze, mam wrażenie że zimą więcej, niż latem :evil_lol: trochę ich szkoda, że im marzną tyłki, ale jestem pewna, że tylko wyszły na spacer ;)
ale psy jak psy. gorzej z kocurami, które wychodzą na panny, tłuką się, nie ma ich wieeele dni więc wyglądają strasznie, to trzeba je ratować :cool3: i nie wraca już taki do domu.

a co do hodowli, to ja też mam dyspozycyjną suczkę, właśnie ma cieczkę, więc nie traćmy czasu :evil_lol:

Posted

Macie coś do DT przepraszam bardzo? :mad:
Co do zgarniania to u nas w Tbg nie raz pod opiekę Stowarzyszenia ktoś przyprowadzał pieska bo na pewno porzucony i przywiązany pod sklepem ( pomijając historie jak właściciel zapominał o psie i dopiero w domu orientował się, że coś mu brakuje :evil_lol: )

Posted (edited)

No właśnie.Mój dziadek zapomniał Lilki spod sklepu jakieś 2razy.Tak zły okrutny pan dziadek zabiera pieska do sklepu ,i piesek jest zesrany ze szczęścia ,a na widok wózka(taka zakupowa torba na kółkach)dostaje korby ,biega ,skacze i piszczy.Ona z nikim obcym nie pójdzie więc gdyby ktoś ją zwinął jako porzuconą to nie dość ,że przy ściągnięciu kagańca ktoś otrzymałby ładne szramy to jeszcze stres pieska i pewnie zawał dziadka ,że mu podpi....... Lilcie vel cipcie.

P.S. Kradzież tego psa byłaby tylko świadectwem głupoty/ślepoty złodzieja ,bo ona jest brzydka jak noc:evil_lol:

[IMG]http://imageshack.us/a/img822/4308/dsc00089kr.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img341/475/dsc00059tv.jpg[/IMG]
Tu widać ,że jest dobrze odżywiona:diabloti:Winner z biedronki ,resztki z obiadu i kości jej służą.:P
Lilcia ,bo nowe jeszcze nie widziały.Mój były tymczas ,którego musiałem się jakoś pozbyć:diabloti:Więc dałem dziadkom ,którzy żadnego psa niechcemy bla bla z tekstem "jak sie nie podoba to oddajcie ją do shcroniska":diabloti:Siedzi u nich ponad 3lata:lol:

Edited by Aleks89
Posted

[quote name='Luzia']Czasem trzeba trzepnąć żeby szare komórki na swoje miejsce wskoczyły :lol:[/QUOTE]

No wiesz, jak możesz pisać takie rzeczy TUTAJ :shock:

Posted

[quote name='evel']No wiesz, jak możesz pisać takie rzeczy TUTAJ :shock:[/QUOTE]

A gdzie mogę? W końcu gdzieś muszę się pochwalić jakie mam cudowne metody wychowawcze :loveu: