figa33 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 nooo , jemu to potrzeba domku na już tak naprawdę .. ale co zrobić ... musimy mieć nadzieję Quote
Becia66 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 dla niego adopcja priorytetowa, wyobraźcie go sobie przez całe lato zamkniętego w nagrzanym, blaszanym boksie. Proszę was bardzo, rozszerzcie ogłoszenia w Polskę bo tu może być ciężko. Quote
majuska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Dlatego ja myślę o tym, aby mu zrobić jakąs linkę , żeby tam byl upiety i mógl chociaz troche na wybiegu zostawać nie przesadzając ogrodzenia. zreszta podobny problem dotyczy Hektora, duzy, potrzebujący ruchu, umiejący wychodzic po siatce ..jedynie to, że ma bude bo jej nie zjada.... Quote
figa33 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Elvisku , może dzisiaj trochę pohasałeś u nas póki co wiosna Quote
figa33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 mój Rudolf mały , dość słaby , a jak jest niewybiegany to cholera z niego się robi a co dopiero taki energetyczny Elvis oj przydałby się jakiś lubiący biegi maratończyk .. Quote
Agula99 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Miałam dzisiaj dwa telefony o Elvisa ale takie durne, że mi się nawet na ten temat pisać nie chce!!! :shake: Quote
figa33 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 przeczytałam gdzieś na dogo , że bardzo dużo ludzi wręcz nie czyta informacji o psie z ogłoszenia tylko cyk patrzą na zdjęcie i bach za telefon i tak , pytają czy ten piesek czarny nadaje się do stróżowania ,bo taki duży i groźnie wygląda a w ogłoszeniu napisane jest ,że piesek malutki , i tylko do domu , na kanapę ...:shake: Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Niektórzy są ograniczeni, pod różnymi względami;). Takimi to nawet nie ma się co przejmować. Tylko szkoda, że nadzieję czasami robią. Quote
figa33 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 "odważny" Elvis jak zobaczył aparat fotograficzny wbił się w malutką budeczkę :evil_lol: [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5811/elvis01.jpg[/IMG] [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5738/elvis00.jpg[/IMG] [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/8316/elvis04m.jpg[/IMG] no czyż nie jestem fajny ????? [IMG]http://img801.imageshack.us/img801/8510/elvis05.jpg[/IMG] to już koniec tej sesji ????? :mad::evil_lol: Quote
figa33 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 chudzielec jeden , szkodnik do kwadratu i jeszcze śmieje się łobuz:lol: Quote
Becia66 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zapowiadają z powrotem siarczyste mrozy, a ten biedak nadal bez budy...:-( Quote
figa33 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Becia66']Zapowiadają z powrotem siarczyste mrozy, a ten biedak nadal bez budy...:-([/QUOTE] no niestety , już wiosna była , czysto , posprzątane , ciepło , słonecznie a u nas teraz zimno i śnieg pada jakby się zima dopiero zaczynała :shake: ale zobacz Beciu jak Elvisowi udało się wbić do takiej małej budeczki , jak nie lubi aparatu :cool3: Quote
Agula99 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Znowu miałam dwa telefony o Elvisa, porażka, porażka..szkoda słów,dlaczego same "wsioki" dzwonią??? Quote
figa33 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ech te głupie telefony :shake: daliby sobie ludzie spokój Quote
Agula99 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Najbardziej śmieszą mnie jakieś baby ze wsi, które nie rozumieją słowa przytulisko i na jaką cholerę im taki pies???? Quote
figa33 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Agula99']Najbardziej śmieszą mnie jakieś baby ze wsi, które nie rozumieją słowa przytulisko i na jaką cholerę im taki pies????[/QUOTE] to jest właśnie dla mnie niezrozumiałe , trzymają później psa na łańcuchu , z tyłu domu , ukrytego , bez jedzenia .. no i po co ? przecież nawet chałupy nie popilnuje , na łańcuchu ?! Quote
Agula99 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Fajny miałam wczoraj telefon o Elvisa, ale czy coś z tego wyniknie??? Nie wiem, nie nastawiam się na nic, ale państwo mają jeszcze suczkę, owczarkę niemiecką, czy by się zgodziły??? oto jest pytanie, nasza Wilma Elvisa nie cierpi!!! :shake: Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 jesli blisko mieszkają, to zawsze mogą wziąć na próbę. Nie musisz ich od razu uświadamiać, że się z Wilma nie cierpią tylko raczej sugerować, że z suką powinien się zgodzić. Quote
Agula99 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Właśnie blisko nie mieszkają....niestety, ogrodzenie też nie jest jakieś wysokie, tylko chyba normalne, nie mówiłam nic o Wilmie, tylko że z suką może się zgodzić, no ale....tak ciężko z tym Elvisem wszyscy fajni ludzie mają już psy... Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Agula jak się nie spróbuje to nie będzie wiadomo ... czasem domek wydaje się super-hiper , złote klamki , a tu guzik wychodzi moje sierściuchy też za bardzo się nie kochają , ale co mają zrobić jak pani każe się kochać to każe:eviltong: ;)( o miskę to już nie raz się pożarły ) Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Agula99'].niestety, ogrodzenie też nie jest jakieś wysokie, tylko chyba normalne, nie mówiłam nic o Wilmie,...[/QUOTE] chyba raczej każdy ma normalne ogrodzenie, trudno oczekiwać, że zgłosi sie ktos z murem obronnym :lol:. W normalnych warunkach on może wcale nie uciekać, tu w przytułku siedzi zamknięty bez możliwości samodzielnego wybiegania się, a do tego ma najgorszy boks z możliwych, z którego widzi na wprost tylko kolejny ciemny boks. Nie dziwota ze świruje. Quote
Becia66 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 u nas znowu minusowe temperatury, a Elvis ciągle bez budy :shake:. Quote
Recommended Posts