ruda76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Marka']Kobitki - ja nie mam możliwości przeszukać całej dogomanii, a mam dwa potencjalne domki w W-wie dla jamniczek - czy wiecie coś o takich, poza tą rudą pięknością??? Marka zobacz to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57496 i to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57442 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54851 Quote
ruda76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 i jeszcze jeden -długowłosy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56727 i 2 sunie razem-mama i corka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57797 Quote
jewka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no jestem. ciągle nie mam jeszcze neta, piszę znowu z pracy, Moriaaa napisz, co tam słychać u Finki, co robi, jaka jest i w ogóle.....:loveu: Quote
Moriaaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Igusia napisał(a):Moriaaa nie odpisalas na moje PW... Hmmmm.....nie? Nic nie dostałam Igusia:roll: Quote
Moriaaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='jewka']no jestem. ciągle nie mam jeszcze neta, piszę znowu z pracy, Moriaaa napisz, co tam słychać u Finki, co robi, jaka jest i w ogóle.....:loveu: Fineczkę można dojżeć na filmiku Frotki ;) http://www.video.niechcianeizapomniane.org/ Jak widać..kopie , kopie i jeszcze raz kopie ;) Cały czas do domku znosi różnej wielkości kamienie...a jak jest na dworzu to wynajduje kamień i kopie dołki w których je zakopuje ;) Jak już zakopie to wykopuje idzie dalej i powtarza rytuał ;) Śmieszna jest i powiem Wam szczerze, że rozkochała w sobie rodziców TZta ;) A i rozumie wszystko co się do niej mówi:) Jak się pwie"idz Fineczka zobacz kto tam przyszedł" laleczka od razu leci pod dzrwi i sprawdza kto tam:) Quote
saskia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Już widzę moich teściów jak sie rozko****ą w psie, który kopie:lol: Laleczka jest przesłodka i jak widać również po zachowaniu 100% jamnika:lol: Quote
saskia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zawsze mnie zdumiewa, że na dogo słowo roz-ko-chu-ją uznane jest za niecenzuralne :jumpie: Quote
jewka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 no, nareszcie mam neta, Moriaaa napisz co tam u Was słychać, my cały czas czekamy....:multi: jeśli będziesz chciała, dam Ci numer mojego gg Quote
jewka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Moriaaa, dlaczego nie odzywasz się do mnie? :placz: nie wiem co się u Was dzieje, czy sunia będzie moja? :roll: Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Jewka sorki wielkie, ale jakoś mi umknęłaś;) Ciotka transport kombinuj...mam nadzieję że w tym tyg uda się sunieczke wyciąc:) Quote
jewka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Moriaaa, co to znaczy, że Ci umknęłam? Pisze ciągle do Ciebie, nawet na PW..... a transport to ja juz dawno mam... Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 No to super:)Na kiedy ten transport? Bo ona jeszcze nie wycięta jest:roll: Quote
jewka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 transport mam z Warszawy (chłopak z Ostródy tam studiuje), on będzie jechał do domu na ten długi weekend majowy, więc może wtedy..., bo później, jak wróci do W-wy 6.V. to do Ostródy przyjedzie dopiero gdzieś za 3 tygodnie... Czy do W-wy dowieziesz sunię?:lol: Quote
jewka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Moriaaa, czemu nic nie piszesz, nie odzywasz się, martwie się.......nie wiem co się dzieje, czy dalej o mnie myślisz:roll: , czy Fineczka jest juz po operacji? co z transportem do W-wy? i kiedy mogłabym ją przewozić? Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Fineczka nie jest jeszcze wysterylizowana bo szczeże nie mam kiedy się tym zająć..jest w tym momencie 60km od Łodzi więc trochę jeżdżenia:/ Postaram się to załatwić jak najszybciej. Do Wawy ją dowiozę, ale jeśli ma zostać wycięta to nie będzie to ten weeked:( Chyba że ciotka wytniesz ją już u siebie? :roll: Quote
jewka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Moriaaa, dzieki za odpowiedź, dla mnie to tez bardzo na rękę, ze suni nie bede musiała przywozić na weekend majowy, bo jadę na wycieczkę w góry i martwiłam się, że mnie, przy jej przyjeżdzie i na początku jej bytności u nas, nie będzie....Nie ukrywam też i mówię szczerze, że chviałabym żeby była po sterylce:roll: tak więc termin jej przywozu przesunąłby sie na 2 tygodnie po majowym weekendzie... ten chlopak który ją weźmie,powiedział mi,że może ją wziąć nawet bezpośrednio z Łodzi.....to może chociaż tak Ci ułatwię......napisz co o tym sądzisz? Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Super że z Łodzi...to naprawdę ułatwi cała sprawę ;) W takim razie wytniemy malutką jak najszybciej, żeby już w całości pojechała ;) Quote
jewka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: tak się cieszę, Quote
jewka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 bedziemy w kontakcie:loveu: :loveu: :loveu: ok? Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 jewka napisał(a):bedziemy w kontakcie:loveu: :loveu: :loveu: ok? Oki, ciotka i nic się nie martw, suczydło do Ciebie dojedzie, tylko czasu brak na te wszystkie nieszczęścia:( Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale fajnie :D :) Fineczka jedzie do jewki :multi::multi: Quote
jewka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Moriaaa, napisz mi, czy Fineczka- Jaga(tak myslimy ją nazwać) juz jest po operacji oraz podaj nazwe miejscowosci w której ona przebywa. Musze dokladnie sprawdzic, gdzie to jest i jakoś spróbowac zgrac transport suni. Trochę się martwie, bo ja bede w Bieszczadach i ta powrotna droga niestety odbiega od Łodzi....:shake: Quote
jewka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ojej, czemu to dogo od kilku dni tak wolno chodzi:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: to masakra jakaś jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Matusz Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 i co tutaj taka cisza ??????? Finka juz po sterylizacji ??? MORIA ? jewka czeka.... już tyle czasu....:roll::roll: Quote
Recommended Posts