Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jestem. ciągle nie mam jeszcze neta, piszę znowu z pracy, Moriaaa napisz, co tam słychać u Finki, co robi, jaka jest i w ogóle.....:loveu:

Posted

[quote name='jewka']no jestem. ciągle nie mam jeszcze neta, piszę znowu z pracy, Moriaaa napisz, co tam słychać u Finki, co robi, jaka jest i w ogóle.....:loveu:

Fineczkę można dojżeć na filmiku Frotki ;)
http://www.video.niechcianeizapomniane.org/

Jak widać..kopie , kopie i jeszcze raz kopie ;)
Cały czas do domku znosi różnej wielkości kamienie...a jak jest na dworzu to wynajduje kamień i kopie dołki w których je zakopuje ;) Jak już zakopie to wykopuje idzie dalej i powtarza rytuał ;) Śmieszna jest i powiem Wam szczerze, że rozkochała w sobie rodziców TZta ;)
A i rozumie wszystko co się do niej mówi:) Jak się pwie"idz Fineczka zobacz kto tam przyszedł" laleczka od razu leci pod dzrwi i sprawdza kto tam:)

Posted

Już widzę moich teściów jak sie rozko****ą w psie, który kopie:lol:

Laleczka jest przesłodka i jak widać również po zachowaniu 100% jamnika:lol:

Posted

no, nareszcie mam neta, Moriaaa napisz co tam u Was słychać, my cały czas czekamy....:multi: jeśli będziesz chciała, dam Ci numer mojego gg

Posted

transport mam z Warszawy (chłopak z Ostródy tam studiuje), on będzie jechał do domu na ten długi weekend majowy, więc może wtedy..., bo później, jak wróci do W-wy 6.V. to do Ostródy przyjedzie dopiero gdzieś za 3 tygodnie... Czy do W-wy dowieziesz sunię?:lol:

Posted

Moriaaa, czemu nic nie piszesz, nie odzywasz się, martwie się.......nie wiem co się dzieje, czy dalej o mnie myślisz:roll: , czy Fineczka jest juz po operacji? co z transportem do W-wy? i kiedy mogłabym ją przewozić?

Posted

Fineczka nie jest jeszcze wysterylizowana bo szczeże nie mam kiedy się tym zająć..jest w tym momencie 60km od Łodzi więc trochę jeżdżenia:/
Postaram się to załatwić jak najszybciej.
Do Wawy ją dowiozę, ale jeśli ma zostać wycięta to nie będzie to ten weeked:(
Chyba że ciotka wytniesz ją już u siebie? :roll:

Posted

Moriaaa, dzieki za odpowiedź, dla mnie to tez bardzo na rękę, ze suni nie bede musiała przywozić na weekend majowy, bo jadę na wycieczkę w góry i martwiłam się, że mnie, przy jej przyjeżdzie i na początku jej bytności u nas, nie będzie....Nie ukrywam też i mówię szczerze, że chviałabym żeby była po sterylce:roll: tak więc termin jej przywozu przesunąłby sie na 2 tygodnie po majowym weekendzie... ten chlopak który ją weźmie,powiedział mi,że może ją wziąć nawet bezpośrednio z Łodzi.....to może chociaż tak Ci ułatwię......napisz co o tym sądzisz?

Posted

jewka napisał(a):
bedziemy w kontakcie:loveu: :loveu: :loveu: ok?

Oki, ciotka i nic się nie martw, suczydło do Ciebie dojedzie, tylko czasu brak na te wszystkie nieszczęścia:(

• 2 weeks later...
Posted

Moriaaa, napisz mi, czy Fineczka- Jaga(tak myslimy ją nazwać) juz jest po operacji oraz podaj nazwe miejscowosci w której ona przebywa. Musze dokladnie sprawdzic, gdzie to jest i jakoś spróbowac zgrac transport suni. Trochę się martwie, bo ja bede w Bieszczadach i ta powrotna droga niestety odbiega od Łodzi....:shake:

• 3 weeks later...