_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Raz dwa lewa, raz dwa lewa, biegnie sobie Kira i piosenke śpiewa :) 2 Quote
_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Uśmiech proszę :) nie wiem jak Wy ale ja jestem przeszczęśliwa :) Quote
Magolek Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Świetne Danusiu te Twoje relacje. Dziękuję. :) Quote
_Dunaj_ Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 To ja dziekuje Małgosiu za miłe słowa. Najbardziej cieszy mnie, że się podoba i że wątek ożył zdecydowanie, więcej polubień, więcej komentarzy, więcej zwykłych wejść. Jeśli to się jeszcze przełoży na większą sznasę dla naszych podopiecznych na dom, albo pomoc w ich utrzymaniu, szukaniu domków, sprawdzaniu, to będę bardzo szczęśliwa, bo o to mi chodzi. Im więcej będzie zainteresowanych tym lepiej. Quote
Maryna Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mnie też się bardzo podobają komentarze :) i cała Danusina działalność :) Quote
_Dunaj_ Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Saszka adoptowana w lutrym 2011 pozdrawia i miewa się świetnie Tutaj odsypia po dluuuuugim spacerze, ponoc ponad 7 km :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 A tak Saszka w kiwetniu świetowała sowje 5-te urodziny :) 2 Quote
SalmaHayek Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Piękne zdjęcia, aż serce rośnie :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Cudna Saszeńka :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Zapraszam: http://www.dogomania.com/forum/topic/333385-kalendarze-2016-notesy-i-inne-gad%C5%BCety-z-dogami-na-sda-2909/ Quote
_Dunaj_ Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nie zawsze wiadomości są radosne, bywają takie chwile, że serce pęka, ale zycie musi toczyć się dalej. Właśnie taka chwila przyszła, odszedł Grand, który miał cudowny dom, ale nie dane mu było cieszyć się nim zbyt długo. Gosiu bardzo Wam współczujemy, trzyamjcie się dzielnie.Nasze serca przepełnione są smutkiem. Grandziu (*) pozdrów tam te wszystkie, które od nas odeszły Quote
_Dunaj_ Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Pisząc wiersze do albumu, myślami byłam między innymi z Tosiem, dlatego we wstępie napisałm słowa, płynące z głebi serca i teraz pozwolę sobie wkleić zdjęcie albumu 1 Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Piękne zdjęcia, relacje w których radość ogromna musi się podzielić miejscem w sercach i ze smutkiem .... Zostawiam moc serdeczności i ciepłych myśli dla Was Quote
Alla Chrzanowska Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Nie zawsze wiadomości są radosne, bywają takie chwile, że serce pęka, ale zycie musi toczyć się dalej. Właśnie taka chwila przyszła, odszedł Grand, który miał cudowny dom, ale nie dane mu było cieszyć się nim zbyt długo. Gosiu bardzo Wam współczujemy, trzyamjcie się dzielnie.Nasze serca przepełnione są smutkiem. Grandziu (*) pozdrów tam te wszystkie, które od nas odeszły Piękny, kochany Grandzie. Jak Wy wszystkie, byłeś dany na chwilę, byśmy wszyscy docenili wartość Życia - bezcenną i nieodmiennie największą na naszej Ziemi. I dlatego, jeśli chcemy nazywać się ludźmi, to warto i trzeba, nawet jeśli płaci się taką cenę... Quote
Norel Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Miałam nadzieję że może jednak jakoś się uda..... :( Trzeba pamiętać ile dobrych chwil razem się spędziło,ile szczęścia dało psu-żadne cierpienia serca nie są za wysoką ceną za ich szczęśliwe życie. 2 Quote
Maryna Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Drugie życie miał Nie zmienia to faktu,że bardzo żal Quote
mira_c Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Przykro gdy odchodzi członek rodziny, bezwarunkowy przyjaciel :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Biegnij piękny Grandzie po tych łąkach co są za Tęczowym Mostem..Biegnij tak jak tylko Dogi potrafią z godnością,dostojnie,a jednocześnie jak dzieci rozbrykane...Ogromny żal.Niech słonko towarzyszy piesku i Tobie i wszystkim naszym utraconym aniołom. Elżbieta 3 Quote
Recommended Posts