Klaudus__ Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [I]Konieczne jest PILNE ogłaszanie panienki. Ja wiem,że Justyna ma ogromne serce,ale ma także ogromny zwierzyniec. Mała nie może u Niej zbyt długo zostać.[/I] Quote
Justa i zwierzaki Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Konieczne jest PILNE ogłaszanie panienki. Ja wiem,że Justyna ma ogromne serce,ale ma także ogromny zwierzyniec. Mała nie może u Niej zbyt długo zostać.[/I][/QUOTE] Tak, to prawda i też proszę o ogłoszenia dla niej , jak Saga znajdzie dom to moze bym mogła innej biedzie pomóc przed zamarznięciem bo Maksiu i Spajki mogą nie przeżyć zimy :(:(:( Quote
ewu Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Konieczne jest PILNE ogłaszanie panienki. Ja wiem,że Justyna ma ogromne serce,ale ma także ogromny zwierzyniec. Mała nie może u Niej zbyt długo zostać.[/I][/QUOTE] [B]Proszę o fotki do ogłoszeń.[/B] Quote
ewu Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Poślę Justynce linki do strony z karmami żeby wybrała. Quote
__Lara Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Saga już u Justyny.[/I][/QUOTE] Ufff, to dobrze! Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [url]http://allegro.pl/over-zoo-junior-vit-63-tabletek-super-cena-i2774907258.html[/url] [B]Witaminki dla Sagi[/B] [B]a to propozycja karmy[/B] [url]http://allegro.pl/purina-dog-chow-puppy-lambrice-18kg-gratis-i2823546417.html[/url] Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [B]Zerknijcie jak ok to kupię. Justynko podaj mi adres dla kuriera na pw bo ja gdzieś dobrze schowałam:)[/B] Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Dla kotków nie mam pojęcia... Też im kupię ale muszę troszkę napełnić trzosik:) Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='ewu'][B]Zerknijcie jak ok to kupię. Justynko podaj mi adres dla kuriera na pw bo ja gdzieś dobrze schowałam:)[/B][/QUOTE] Super bardzo dziękuje :):):) Zaraz podam adres :) No a panna Saga na spacerku była jak na szczeniaka bardzo grzeczna , zrobiła kupala i siku , niestety nie dało sie jej zrobic zdjęć bo jest wulkanem energii :evil_lol: a na spacerze spotkałam znajoma i ona zrobiła takie oczy bo myślała że pozwoliłam na młode u Lary i mi nie dowierza że Lara jest po sterylce :roll: bo jak by nie patrzec to Saga jest troszke podobna do Lary . Quote
Avilia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Super bardzo dziękuje :):):) Zaraz podam adres :) No a panna Saga na spacerku była jak na szczeniaka bardzo grzeczna , zrobiła kupala i siku , niestety nie dało sie jej zrobic zdjęć bo jest wulkanem energii :evil_lol: a na spacerze spotkałam znajoma i ona zrobiła takie oczy bo myślała że pozwoliłam na młode u Lary i mi nie dowierza że Lara jest po sterylce :roll: bo jak by nie patrzec to Saga jest troszke podobna do Lary .[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że Saga to czyścioszka i swoje potrzeby będzie załatwiała tylko na spacerku :) Czekamy na fotencje i ruszamy z ogłaszeniem - no i Justa jakiś opis jak możesz walnij, teraz będziesz mniej więcej widzieć jaki ma charakterek ten nasz wulkan :) I co w ogłoszeniach pisać :) Fajnie, że już w ciepełku. Dziś noc była naprawdę mroźna... Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Avilia'] Dziś noc była naprawdę mroźna...[/QUOTE][I]Z duszą na ramieniu tam wchodziłam...[/I] Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='__Lara']A ma być jeszcze zimniej:placz:[/QUOTE] I wiele zwierząt zamarznie :(:(:( Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Saga jest tak bardzo podobna do Lary że dzis jak byłam z nimi na spacerze i spotkałam znajomą to mi wpiera że to jest jej młode i nie wierzy że Lara jest po sterylce :roll: Saga jest jak na szczeniaka bardzo grzeczna :) załatwia sie na dworze ( nie wiem jak będzie w nocy ) bo ja wyprowadzam ja co 2-3 godz bo ma dopiero kilka miesięcy . Niczego sie nie boi , ładnie chodzi po schodach , choć na smyczy jeszcze ciągnie , po wyjściu z domu tylko przez kilka minut płacze a nie tak jak niektóre psy przez cały czas :) No i pięknie się bawi na spacerach z Larą oczywiście na 8 metrowych smyczach :) Mam nadzieje że szybko znajdzie dom , bo naprawdę na to zasługuje :) Za chwilkę bedzie tylko jedno foto bo jest jej bardzo cięzko zrobić bo jest bardzo aktywna :) Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [img]http://dl.dropbox.com/u/104046683/Saga.jpg[/img] Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cudna:) Ładniejsza od Twojej szafy Justynko:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::roflt::roflt::roflt: Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='ewu']Cudna:) Ładniejsza od Twojej szafy Justynko:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Karma kupiona. O witaminy zapytałam bo wysyłka karmy jest gratis a za dołożenie pudełeczka witamin żądają 14 zł za wysyłkę chociaż to jedna paczka. Jak się zgodzą z wysyłką gratis ,to dokupię , jak nie to niech się ugryzą , w lecznicy witamy wyjdą taniej. Quote
Justa i zwierzaki Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bardzo dziękuje :):):) Przed chwilka dostała mięsko z indyka z sucha karma brit mięsku zjadła a suche mam sobie sama zjeść :evil_lol: Szkoda gadać na niech , zdzierstwo i nic więcej :roll: Quote
Avilia Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='__Lara']Super Justynko, że wzięłaś Sagę :)[/QUOTE] Teraz musimy się wziąć ostro za ogłaszanie! Quote
Recommended Posts