Klaudus__ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) [FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#800080]SAGA to około 6 miesięczna sunia w typie On-ka. Od 3 miesięcy szuka swojego ukochanego domu - niestety widoków nie ma żadnych :( Jest piękna i mądra. Na smyczy ciut ciągnie,ale raczej chodzi ładnie. W domu nie brudzi. Jest fajna w stosunku do innych zwierząt. Zarówno psów jak i kotów. Bardzo prosimy o pomoc w szukaniu ds/ogłaszaniu. Nie bądźcie obojętni... W swoim dt już zbyt długo się zasiedziała. Jest młoda - ma szansę na domek - pomóżcie proszę. Kontakt: Ola: 782 24 15 15 Klaudia: 782 34 15 15 [/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c101.0.403.403/p403x403/9655_413888642009737_1529626269_n.jpg[/IMG][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#800080] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edited March 11, 2013 by Klaudus__ Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Mateńko już wykupuję ogłoszenia. Będę nadzorować wątek Sagi.Cudo maleńkie.. Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [B]Wykupiłam 50 ogłoszeń. Można prosić o więcej fotek :) Namiary na Avilię?[/B] Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewu']Mateńko już wykupuję ogłoszenia. Będę nadzorować wątek Sagi.Cudo maleńkie..[/QUOTE] Dzięki Ewu, nadzór potrzebny, bo nam coraz trudniej to wszystko ogarniać :/ Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewu'][B]Wykupiłam 50 ogłoszeń. Można prosić o więcej fotek :) Namiary na Avilię?[/B][/QUOTE] Zaraz wkleję foty. Namiary na mnie i Klaudię. mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Avilia']Zaraz wkleję foty. Namiary na mnie i Klaudię. mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] [B]Proszę też o Maksia, jemu też wykupiłam 50 ogłoszeń.[/B] Quote
Klaudus__ Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [I]Pani Basiu proszę mi podrzucić link do zakupu ogłoszeń. Muszę Rudemu wykupić.[/I] Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Proszę:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236061-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-Pom%C3%B3%C5%BCmy-zwierz%C4%99tom-z-kieleckiego-schroniska-DO-20-12[/url] Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Przeciez to jeszcze dziecko :(:(:( Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Przeciez to jeszcze dziecko :(:(:([/QUOTE] Boże takie mrozy mają być od wtorku, co robić...:( Jakby jakiś dt niedrogi to by się zebrało deklaracje. Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nie mogę przestać o niej myśleć , takie zimno :(:(:( Jutro do adopcji jedzie Borys , i może by mogła u mnie zamieszkać na bdt , ale ze zwgledu na starego, chorego na stawy Fibiego będzie więcej czasu ( w nocy i jak ja będę poza domem ) w klatce kennelowej , sa ogłoszenia i może znajdzie sie dom za jakiś czas , bo na tym zimnie moze nie doczekać :(:(:( P.S. jaka ona jest duża ? Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Nie mogę przestać o niej myśleć , takie zimno :(:(:( Jutro do adopcji jedzie Borys , i może by mogła u mnie zamieszkać na bdt , ale ze zwgledu na starego, chorego na stawy Fibiego będzie więcej czasu ( w nocy i jak ja będę poza domem ) w klatce kennelowej , sa ogłoszenia i może znajdzie sie dom za jakiś czas , bo na tym zimnie moze nie doczekać :(:(:( P.S. jaka ona jest duża ?[/QUOTE] [B]Malutka chyba. Justa to szczeniak. Ja kupię karmę i kurier Ci przywiezie. Jezu, Ty jesteś Aniołem.[/B] Wyślę linki to od razu wybierzesz dla swoich kotków. Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewu'][B]Malutka chyba. Justa to szczeniak. Ja kupię karmę i kurier Ci przywiezie. Jezu, Ty jesteś Aniołem.[/B] Wyślę linki to od razu wybierzesz dla swoich kotków.[/QUOTE] Justa ona jest taka do połowy łydki. Mikro nie jest, ale też nie jakiś gigant. I Ewu ma rację - lepsza klatka w ciepłym domu niż kojec i buda na mrozie... Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Avilia']Justa ona jest taka do połowy łydki. Mikro nie jest, ale też nie jakiś gigant. I Ewu ma rację - lepsza klatka w ciepłym domu niż kojec i buda na mrozie...[/QUOTE] Ja kupię karmę żeby nie obciążać Justy. Na szczepienia i robale pozbieramy pozapraszam ludzi na wątek. Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jaka ona będzie docelowo? Do ogłoszeń muszę wiedziec. Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewu']Jaka ona będzie docelowo? Do ogłoszeń muszę wiedziec.[/QUOTE] Napewno nie będzie mała, raczej średniaczka. Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No to może by mogła już w czwartek do mnie przyjechać , nawet rano ... Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Super, pogadam z Klaudią czy da radę ją zabrać. Dzięki :loveu: Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Avilia']Super, pogadam z Klaudią czy da radę ją zabrać. Dzięki :loveu:[/QUOTE] :) A czy mi sie tylko wydaje , ale Saga jest podobna do Lary ? Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']:) A czy mi sie tylko wydaje , ale Saga jest podobna do Lary ?[/QUOTE] Nie wydaje Ci się :) Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Avilia']Nie wydaje Ci się :)[/QUOTE] To Lara bedzie miała sie z kim bawić na spacerach , bo z fibi nie może bo go bolą nóżki i biodro :( Quote
Justa i zwierzaki Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewu']Ja kupię karmę żeby nie obciążać Justy. Na szczepienia i robale pozbieramy pozapraszam ludzi na wątek.[/QUOTE] Bardzo dziękuje :):):) Przepraszam że dopiero teraz , ale nie załapałam że dzis jest Barbary :oops: Wszystkiego , naj , naj , naj :lol::lol::lol: Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Bardzo dziękuje :):):) Przepraszam że dopiero teraz , ale nie załapałam że dzis jest Barbary :oops: Wszystkiego , naj , naj , naj :lol::lol::lol:[/QUOTE] Naj, naj Pani Basiu!!! Quote
Recommended Posts