Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdyska25']świetna, ogłoszeniowa robota!
teraz tylko domki zgłaszajcie się![/QUOTE]

świetna, świetna. ci co robią ogłoszenia odwalają wielką pracę. fajnie, że można zamawiać takie pakiety ;)
został mi jeszcze jeden pakiet, ogłosiłabym tego rudego nowego ale nic o nim nie wiadomo a to na bank czyjś zagubiony pies. w wolsztynie i okolicach ludzie wciąż nie wiedzą jak i gdzie szukać zaginionego psa.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']hmm to może w prasie czy radiu ogłosić informacyjnie gdzie można znaleźć swojego psa?
myślałyście o takim działaniu?[/QUOTE]

w lokalnej tv były wzmianki, teraz już chyba tej tv nie ma. w gazecie też były, w mieście są plakaty a radia nie mamy. jednak ludzie i tak jacyś niekumaci...

Posted

ja myślę, że jak wioleta będzie otwierała schronisko, to wtedy tak będzie to nagłośnione, że większość mieszkańców się dowie. póki co nie ma co robić wielkiego zamieszania, bo to miejsce, które jest miejmy nadzieję, że już niedługo będzie zlikwidowane właśnie na rzecz prawdziwego schroniska.

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Agata- zle zrozumialas moja wypowiedz;) Dotyczyla ona ludzi i ich umiejetnosci przyswajania wiedzy nie braku ogloszen w prasie/tv/radiu;)

p.s do schroniska i planach o nim to mi bardzo daleko;)[/QUOTE]nie, miałam na myśli wypowiedź magdyski pisząc o mediach ;)

Posted

[quote name='tymuś']a ja mam pytanko co u Lucjana słychać??;)[/QUOTE]

nie było ani pół telefonu. czeka nadal :(
max za to ma jakieś problemy z pęcherzem, dostawał antybiotyk i chyba wczoraj miał mieć kastrację.

Posted

[quote name='agaga21']nie było ani pół telefonu. czeka nadal :(
max za to ma jakieś problemy z pęcherzem, dostawał antybiotyk i chyba wczoraj miał mieć kastrację.[/QUOTE]

szkoda a napewno taki dziadzio odwdzięczyłby się bardzo za dom/a max nie ma foty na pierwszej stronce

Posted

to jest max. ponoć go na 6 lat oceniają ale mi się zdaje, że to staruszek, w dodatku z psim alzheimerem czy czymś takim. a może po prostu ma takie swoje "zawiechy" i zachwiania po wypadku, który prawdopodobnie przeżył...
muszę uzupełnić pierwszą stronę przy okazji.
[IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530264_436180233104252_1403321444_n.jpg[/IMG]

Posted

po wyczesaniu byłby przecudny!

już mam świeże info. max kastrowany nie był. nie ma ku temu wskazań, a i watrunki są jakie są, więc lepiej dla niego...
jego problemy prawdopodobnie wynikają z jakiegoś ucisku kręgosłupa(dokładnie nie wiem)

• 2 months later...
Posted

Witam,
Chciałabym prosić o informacje o moim psie (jeśli by się przypadkiem znalazł tak daleko). Poszukuję mojego zaginionego psa już od Sylwestra - bezskutecznie. Dlatego postanowiłam zamieścić informację o nim w wątkach wszystkich schronisk w Polsce - może go ktoś wywiózł?
[IMG]http://i273.photobucket.com/albums/jj202/kokony/ogloFB_03_BIG_zpsffc940d6.jpg[/IMG]
Dziękuję za wszelką pomoc,
Marta