Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paragon za miseczki, które kupiliśmy dla Fisza, żeby nie wywracał sobie ciągle wody i jedzenia, ponieważ ktoś z nas mógł być tylko raz dziennie na dyżurze u niego i nie chcieliśmy, żeby zostawał potem na cały dzień bez niczego...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gizmo - 7 tygodniowy kociak szuka domku, jest u mnie w DT. Kocurek musi być na tej samej karmie, Royal Canin Pediatric Weaning. Był dzisiaj u weterynarza, bo miał biegunkę. Został odrobaczony.

Rodzeństwo Gizma, też było dzisiaj u weterynarza, zostały obejrzane i odrobaczone. Koszt wizyty i odrobaczenia w sumie to 45zł.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Kolejna kicia, która jest pod naszą opieką:

Czarna koteczka ok. 8tygodniowa, bardzo odważna, kontaktowa, towarzyska, przyjazna, odpchlona i odrobaczona.

Edited by paula91
Posted

Kolejny kot szukający domu. To jest Bajka, kotka, która przesiaduje pod ksero, blisko ulicy i tramwajów. Całkowicie oswojona, bez budki, jej miejsce to dziura w murze. Wzięłyśmy kotkę na sterylizację, okazała się całkowicie oswojona, mrucząca i kochana. Szukamy dla niej domku.

Posted

Dotarła, bardzo dziękuję, nie miałam czasu jej dopisać bo mam sesje i przez nadmiar zajęć właśnie prawie oblałam egzamin, wyprosiłam wykładowcę o 3 na szynach, a w dodatku robiłam projekty całą noc oka nie zmrużyłam, także proszę o zrozumienie :) Sesja to ciężki okres ;) Już dopisuję i jeszcze raz dziękuję :)

Posted (edited)

Rozlicznie kotki bengalki

Wpływy:
+ 100 zł od Kacperka post #35
+ 83,30 z bazarku (klik)
Razem: 183,30 zł

Wydatki:
- 70 zł - badanie krwi - #45
- 38,69 zł - karma + zabawka - #45
- 53 zł - odrobaczenie, leki hormonalne. odpchlenie, książeczka - #45
- 35,54 - karma dla kota
- 6,96 zł - 6 saszetek kitekat
- 59 zł - 3x żwirek do kuwety, saszetki dla kota
- 22,90 zł karma 1kg - rc dla kotow po sterylizacji
- 25.90 zł żwirek Benek 10 l- 53zł karma dla kota i żwirek -#45- 53 zł karma i żwirek
- 30 zł wizyta kontrolna po sterylizacji z powodu delikatnych komplikacj
Razem: 394,99 zł

Razem:

- 211,69 zł

Edited by juli88
Posted (edited)

paragony i faktura za bengalke

badanie krwi (morfologi + biochemia)

paragon za karmę i żwirek

jedzenie i zabawki

książeczka - 5zł, leki hormonalne 10 zł, tsblrtka na odrobaczenie - 15 zł, preparat na odpchlenie - 23 zł

Edited by juli88
  • 2 weeks later...
Posted

Te kociaki są już w nowych domkach:

Emi mieszka w Poznaniu, w domu jest jeszcze 5 letni kocurek, z początku Emi nie przypadła mu do gustu ;) Ale już jest dobrze, przyzwyczaił się do małego brzdąca w domu i wszystko jest ok :) Maleńka zdobyła serca swoich właścicieli :)

Gizmo i Rico - kocurki poszły razem do adopcji, dostały wspaniały domek :) Wczoraj byłam u nich w odwiedzinach, razem jedzą, razem śpią, razem się bawią, pełna synchronizacja :) Małe cudeńka :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...