karolciasz28 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 A ja mam kolejnego maila. Myśl Agula myśl i wybierz ten najlepszy! :) Quote
Becia66 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 a ja 4 telefony i mówię z satysfakcją że już nie ma. Jak to możliwe, że za poprzednimi szczeniakami dzwoniła głównie wieś, teraz blokowych więcej. Quote
figa33 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) i ja mam maile Edited December 7, 2012 by figa33 Quote
Agula99 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Decyzja zapadła! Pan z całą rodzinką przyjeżdża jutro po moje "dziecko". Muszę przyznać, że Pan ze stoickim spokojem zniósł każde moje pytanie i schizo, mówiąc że mnie rozumie. Jestem już spokojna, choć wiem, że ciężko będzie jutro. Pan chcąc mnie uspokoić, wysłał dzisiaj zdjęcia swojego kochanego pieska i maila. Teraz wiem na sto, że to będzie najlepszy domek dla niego! :) Zresztą sami poczytajcie: [COLOR=#0000cd]Dzień doby dopiero dotarłem do komputera. Piesek będzie miał zapewnioną opiekę, proszę się nie martwić. My z żoną i synem kochamy zwierzęta. Poprzedni nasz piesek Sonia był z nami 9lat.Przygarnęliśmy go bo jakiś niedobry człowiek porzucił Sonię jako 3 miesięcznego szczeniaczka w koszyku nad rzeką. I tak przez 9 lat opiekowaliśmy się naszą Sonią i był to członek naszej rodziny. Niestety tak jak mówiłem 2 miesiące temu okazało się, że nasza Sonia ma raka, przez te 2 miesiące robiliśmy wszytko aby ją ratować. Pies przeszedł operację w klinice Chem Vet,operowała Pani dr Anna Krępa. Niestety Sonia po operacji przeżyła jeszcze 3 tygodnie. Do tej pory strasznie to przeżywamy. Mogę Panią zapewnić że jesteśmy poważnymi ludźmi i będziemy bardzo dbać o szczeniaczka. pozdrawiam serdecznie Krzysztof P[/COLOR] [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/8167/zdjecie060.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5647/zdjecie001u.jpg[/IMG] [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/6553/20110319014.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Czyż on nie przypomina suni państwa?? Tylko gabaryty inne :lol: Quote
majuska Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 No Agula, gratuluję!!! Bardzo dobry wybór :) Quote
Becia66 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 full wypas dla twojego syneczka Agula. Będzie dobrze, nie martw się. Quote
figa33 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 czyli w sobotę wielki dzień :loveu: Agula , domek wygląda fajnie , i faktycznie szczeniorek podobny do suni państwa bardzo się cieszę :lol: Quote
karolciasz28 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Bardzo dobrze się zapowiada. Super Agula, bardzo się cieszę, że maluch już dzisiaj będzie na swoim. :lol::loveu: Quote
Becia66 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Maluszek pojechał, Agula skrobnij coś więcej. A do mnie dalej dzwonią , a co niektoózy umiaru nie mają : [B][COLOR=#444444][FONT=Verdana]Witam ! Chciałam się zapytać czy ogłoszenie z tym małym szczeniakiem jest jeszcze aktualne ? I czy można go jakoś przesłać ? ;)[/FONT][/COLOR][/B] Quote
Agula99 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 A co tu pisać, pan bardzo sympatyczny przyjechał z synem po mojego maluszka, jeszcze porozmawialiśmy, podpisaliśmy umowę i malutki owinięty w kocyk pojechał. Na początku strasznie się zestresował, wtulił się we mnie i nie chciał żeby ktoś inny go dotykał, pewnie przeczuwał co się święci. Całą drogę spał wtulony w syna pana, potem zwiedził dom, pojadł, popił, pospał. Na początku był trochę smutny, ale teraz jest już lepiej, dostał kurę zabawkę i się nią bawi na dywanie w dużym pokoju, gdzie właśnie wszyscy siedzą. Już z panem rozmawiał, wszystko jest dobrze, no i nawet dostałam zdjęcie jak się mały bawi:) Quote
Agula99 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 I fotka dosłownie z przed chwilki :loveu: [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1795/20121208003.jpg[/IMG] Quote
karolciasz28 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak mały będzie miał na imię? :) Quote
Agula99 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='karolciasz28']:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak mały będzie miał na imię? :)[/QUOTE] O widzisz, nie wiem, nie zapytałam, ale przy okazji spytam :) Quote
Recommended Posts