figa33 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ja mam zapytanie o sunię czarno-białą odpowiem ,że są dwa inne śliczne ( poprawka trzy ) Quote
Becia66 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 po jasnego szczeniaczka, tego większego jadą do hoteliku panstwo z Krosna. Młode małżeństwo, bezdzietne, na razie na własne dzieci sie nie decydują i chcą mieć psiego dzidziusia.:lol: Quote
Becia66 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) Jasny szczeniaczek pojechał, a drugi mniejszy za nim rozpacza. Ale niedługo gdyż też opuści dzisiaj hotelik, pojedzie do bloku do młodego bezdzietnego małżeństwa z Ropczyc, cała rodzina po niego przyjedzie...:loveu:włącznie z teściem. A więc został nam jeszcze ostatni szczeniaczek u Aguli. Edited December 5, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Super!:multi: Szczeniak od Aguli: [B]przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, sanok24, krosno24, rzeszowiak, tarnowiak, przemyślak, kokosy [/B] Quote
Becia66 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Karolciu wielkie dzięki, Agula - cały czas trzymam rękę na pulsie. Powiedz czy on będzie dużo większy od tamtych? pierwsze pytanie najczęściej, to jak duży urośnie, bardzo by sie przydało zdjęcie na stojąco. Quote
karolciasz28 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dostałam 2 maile. Przekierowałam Beciu na Ciebie. Quote
Becia66 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) To czekamy na telefony, mam nadzieję że ludzie nie myślą tylko o świętach. Edited December 5, 2012 by Becia66 Quote
figa33 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 też dostałam maila , odpowiem ,że ostal się ino jeden , piękny , kochany szczeniorek:lol: Quote
Agula99 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Marzy mi się dla niego taki fajny domek, u fajnych młodych ludzi, lub jakiejś fajne rodzinki, bo on strasznie lgnie do człowieka, lubi być noszony na rękach, głaskany, tulony, całowany, całą noc ślicznie śpi na łóżku, pod pierzynką z moją mamą. Malutki, drobniutki, nawet nie jestem pewna czy on do łydki urośnie, straszna drobizna z niego, na zdjęciu tak nie widać. Postaram się zrobić to zdjęcie na stojąco, ale jutro. Quote
figa33 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 cały czas spływają zapytania o szczeniaczki jedne fajne , inne takie sobie przekazuję info ze zdjęciami pieska , który jest u Aguli ale myślę ,że muszę już usunąć ogłoszenia Quote
Becia66 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 miałam dziś parę telefonów w sprawie Agulinego szczeniaczka, fajny z Krosna i Krakowa ale do Aguli też ktos dzwonił i ostatecznie postanowiła oddać malucha do Stalowej Woli. Ludziom z okolic podaje namiar na azyl u Majki bo u niej jest trochę maluszków. Figuni i Karolciu - bardzo dziękujemy za ogłoszenia, dzięki wam telefony dzwonią i mamy w czym wybierać.:loveu: Quote
Agula99 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja się jeszcze nie ekscytuje, nigdy nie wiadomo co wyniknie do końca, do soboty jeszcze trochę czasu jest. Quote
karolciasz28 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Czyli maluch ma dom?:multi: Ja też ciągle dostaję maile o poprzednie szczeniaki, ale większość brzmi tak : "za darmo?" czy trzeba płacić, itp..:shake: Quote
Becia66 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 jakieś szaleństwo z tym Agulinym szczeniakiem, dzwonią teraz raz po raz i to takie fajne domki , o których wcześniej mogłam pomarzyć. Głównie Kraków i okolice i skłonni do tego przyjechać po niego.... Quote
figa33 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 i ja dostaję maile o malucha fajnie ,ze dzwonią Quote
karolciasz28 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Może faktycznie Majkowe szczeniaki się załapią. :) Quote
Agula99 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='karolciasz28']Czyli maluch ma dom?:multi:[/QUOTE] No ja jeszcze nie wiem czy ma dom, a jak były takie fajne domki, to się teraz nad tym zastanawiam, że może powinnam jeszcze poprzebierać??? Quote
Becia66 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 kolejny mail w sprawie Agulinego szczeniusia [COLOR=#000000][FONT=Verdana]W dniu 2012-12-06 20:33:35 użytkownik psdose dose <[email protected]> napisał:[/FONT][/COLOR] [INDENT]Witam! Piszę z zapytaniem w sprawie adopcji małego pieska z ogłoszenia na Tablicy.pl Maleństwo z dużymi uszkami i pięknymi oczami o biszkoptowym umaszczeniu. Mam nadzieję, że wie pani o którego psiaczka mi chodzi. Chcę zapytać czy odwiedzanie domu przed adopcją jest konieczne, gdyż nie podobają mi się te warunki odwiedzin, a pomijając to, jestem chętna wziąć maluszka do siebie. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam, Joanna B. [/INDENT] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] Quote
figa33 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ta pani do mnie pisała i ja posłałam jej zdjęcia Agulowego szczeniaczka też mnie pytała o warunki wizyty przed i poadopcyjnej ... Quote
Agula99 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A ja mam w głowie mętlik!!! Szczerze powiem, że nie wiem już teraz, mam wątpliwości, ciężko wyadoptować psa z domu. Czy my mamy kogoś w stalowej do sprawdzania domów??? Quote
Agula99 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Powiem tyle, że on się do kogoś samotnego nie nadaje, bardziej do fajnej rodziny z większymi dziećmi co by go tuliły, głaskały itp. Strasznie lgnie do człowieka, uwielbia spać na moich kolanach i jest we mnie wpatrzony jak w święty obraz! Niech ktoś mi pomoże bo ja już dzisiaj zwariuję. Jak mnie nie opuszczą wątpliwości, to jutro odwołam sobotę....serio nie wiem już co mam zrobić!!! :shake: Quote
majuska Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Agula no to jak z tylu telefonów nikt odpowiedni sie nie odezwał to znaczy, że chyba musi u Ciebie zostać.... Quote
Becia66 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='majuska']Agula no to jak z tylu telefonów nikt odpowiedni sie nie odezwał to znaczy, że chyba musi u Ciebie zostać....[/QUOTE] telefony wczoraj fajne były, ja nawet wstępnie zaklepałam domek w Krośnie i na oku Kraków miałam w razie czego, ale Agula zadzwoniła z tym domkiem ze Stalowej Woli i tamto wszystko odwołałam, żeby nie robić nadziei. Quote
Recommended Posts