asiuniab Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 tak się przyglądam temu spojrzeniu Władzia, bo to jest takie prawdziwie, poczciwe psie spojrzenie, mnie urzeka; Quote
pikola Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 He,he Ciocie podczytujace sie ujawnily:loveu: Bardzo sie ciesze z Waszych odwiedzin u Wladyslawa,bo to taka poczciwina ten nasz Wladzio:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Mhy.....a to tylko ja tak pisze prawie caly czas?......:):) Quote
Cantadorra Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Fajnie, że kilka cioteczek ujawniło się :) Miziaki dla Władzia :) Quote
pikola Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Czorcik']jesteśmy cały czas i podglądamy :D[/QUOTE] He,he..podgladajcie ile wlezie:lol: Wladzio piekny ,to i milo popatrzec:loveu: Quote
pikola Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Czy Wladyslaw byl u p.Doktora?:cool3: Czekamy na wiesci.:lol:Oby byly dobre.. Quote
rudynpm Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Już pisałam u Blanki, ale napiszę i tu :) Władek był na badaniach, ale Blanka tak panikowała, ze nie było mowy o czekaniu na wyniki badania na miejscu. Ale Pani Doktor prześlę nam mailem, więc póki co-czekamy. Z pozytywów na już:) Pani Doktor powiedziała, że Władzio zmężniał, utył i w ogóle wygląda dobrze. Waży 15,1 kg. :) Jak tylko będą wyniki to zaraz wstawię. Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 No prosze.....:) a ile w ogole powinien wazyc? Zuch chlopaczek a co z ta karma dla Niego? Quote
rudynpm Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Aimez, chyba już mu ciałka wystarczy :) Ja będa wyniki to będzie wiadomo, czy nadal jest konieczne podawanie. Quote
Agnieszka103 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='taks']Wątek ma prawie 4 tys odsłon wiec nie sądzę aby był "zapomniany" Po prostu i na szczeście mało tu ludzi "hopkających" bez sensu. Pewnie wielu , tak jak ja , wchodzi regularnie, czyta co u Władzia i czuwa czy wszystko z nim OK i czy nie trzeba lecieć z ratunkiem. Dzięki temu wątek jest przejrzysty, łatwo odszukać istotne inf. Owszem sa wątki gdzie przez kilka kolejnych stron lecą same posty typu "hop hop" , " słodziaczek" "tiu tiu tiu mizianka" ale chyba nieco doroślejsi dogomaniacy rozumieja że to w żaden sposób psu nie pomaga - wręcz przeciwnie , wątek robi sie w pewnym momencie irytująco infantylny a realnej pomocy wcale nie jest duzo[/QUOTE] W 100% zgadzam się z tym co napisała taks. Osobiście cały czas śledzę wątek naszego chłopaka, ale faktycznie - nie mając nic do napisania - nie "hopsam". Faktycznie wątki, na których poza "hopsaniem" nic się nie dzieje, z czasem zostają zapomniane. Jedna z suń, którą wspieram finansowo ma właśnie niestety taki wątek i po wielu razach zaglądając tam i czytając "hop do góry", przestałam już tam zaglądać... Zrobiłam ogłoszenia, wpłacam pieniądze i wiem, że póki co inaczej nie pomogę ale wiem też, że raczej niczego nowego na temat psiaka z wątku się nie dowiem, a szkoda... Przepraszam, że trochę "zaśmieciłam" Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 No tak.....tylko teraz to ja czuje sie conajmiej dziwnie. Bede zagladac do Wladzia raz w tygodniu. Quote
Agnieszka103 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Aimez_moi']No tak.....tylko teraz to ja czuje sie conajmiej dziwnie. Bede zagladac do Wladzia raz w tygodniu.[/QUOTE] Ależ absolutnie nie chciałam nikogo urazić i nie uważam, żeby wątek Władzia był tego typu wątkiem, gdzie się poza "hopsaniem" nic nie dzieje. Chodziło mi bardziej o to, że jestem obecna i w razie potrzeby i możliwości pomogę, nawet jeśli mnie "nie widać". Poza tym jeśli akurat chodzi o Ciebie Aimez_moi, to jesteś osobą pomagającą a nie "hopsającą" :) (jesteś obecna m.in. na wątku Bruna - nasz wspólny podopieczny) Quote
Agnieszka103 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ... i bardzo Tobie dziękuję, że pojawiłaś się na wątku Ory, bo do niej mało kto zaglądał... Quote
pikola Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Aimez_moi']No tak.....tylko teraz to ja czuje sie conajmiej dziwnie. Bede zagladac do Wladzia raz w tygodniu.[/QUOTE] No sprobuj tylko!:evil_lol: Quote
pikola Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='rudynpm']Aimez, chyba już mu ciałka wystarczy :) Ja będa wyniki to będzie wiadomo, czy nadal jest konieczne podawanie.[/QUOTE] Wystarczy,starsze Pieski nie powinny byc zapasione.:lol:Zreszta wszystkie,a w szczegolnosci Staruszki. Strasznie jestem ciekawa wynikow.Oby byly dobre.. He,he..przypominam sobie jedna pania co przyszla z grubym psem do weta,wet ja skrzyczal i nakazal dawac garstke karmy. Witamy Agnieszke u Wladyslawa:lol: Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Fajnie,że Władzio się tak poprawił:) Niech ma sadełko, oczywiście nie -nadmierne:) Quote
piescofajnyjest Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 przylazlam.....poczytam jutro:) czesc Wladzio! Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='piescofajnyjest']przylazlam.....poczytam jutro:) czesc Wladzio![/QUOTE] Czesc Kochana......zagladaj do naszego Wladzia.... nabiera cialka... i juz powaznym Wladyslawem.....;) Quote
Cantadorra Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Byłs smutnym Władziem, a teraz to dostojny Władysław :) Quote
rudynpm Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Niestety, pomimo tego, że stan Władka jest lepszy to Pani Doktor powiedziała, żeby nadal mu podawać jedzenie jak dotychczas. Wyniki krwi są dobre, ale wskaźnik wątrobowy jest jeszcze wysoki. Pytałam o kastrację Władka i też jest sugestia, żeby poczekać, bo narkoza obciąża wątrobę i można narobić szkód. Władek już chyba poczuł wiosnę, bo wyłazi z niego sierść. Im częściej go czeszę, tym więcej puchu gubi.:) Piescofajnyjest dziękujemy za przyjście do Władka. Quote
rudynpm Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale cisza zapadła u Władka. Ale rozumiem, że wspieracie go po cichu:lol: Quote
Cantadorra Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A żebyś wiedziała :), po cichu, ale jestem :) Jak tam Władzio? Interesuje się wszystkim dookoła? Quote
rudynpm Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 :) Wiedziałam. Władek jest szczęśliwy, bo jak się cieplej zrobiło to psy są dłużej na dworze. Może pobiegać, gryzie patyczki. Teraz znów zapowiadają jakieś śniegi i mrozy, więc znów towarzystwo nie będzie chciało się ruszać z domu. Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='rudynpm']Ale cisza zapadła u Władka. Ale rozumiem, że wspieracie go po cichu:lol:[/QUOTE] Dokladnie.....:):) Quote
Recommended Posts