Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Władzio bardzo dziękuje. Za pamięć, pomoc, a dzisiaj to szczególnie za karmę Trovet, która do niego przyjechała:)

[IMG]http://imageshack.us/a/img13/2909/dsc00395jp.jpg[/IMG]

Posted

Musi pojeść ten Trovet, żeby wątroba miała czas na naprawę. On jadł RC hepatic, ale potem była przerwa i był na suplementach. Myślę, że przynajmniej te 2 tygodnie muszą minąć.

Posted

Coraz młodziej i lepiej wygląda Władziulek, a zdjęcie rewelacyjne. Przy okazji zapraszam na torebki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r[/url]

Posted

[quote name='pikola']Bardzo dziekujemy:loveu:Na pewno sie wszystko wyjasni:lol:[/QUOTE]

[quote name='bluess']przelew dla Władzia zrobiłam 2 grudnia, w każdej chwili mogę dostarczyć dowód wpłaty[/QUOTE]juz wy

wyjasnione ... jak było napisane ze dla Władka to zaden przelew dla Władka nie zginie bo wiadomo ze dla niego konkretnie ..

wpłata jest z 3 grudnia - 20 zł :) dzieki wielkie

...ostatnie wpłaty

[COLOR=#616161][FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2]16.01 – pikola /dogo/ - 100 zł – wpłata jednorazowa[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2]17.01 - Monika N. W-wa – 100 zł – wpłata jednorazowa [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2]17.01 – Renata L. /borysboxer/ - 15 zł – wpłata jednorazowa [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2]21.01 – Paulina , Kraków – 92 zł - - bazarek dla Władka [/SIZE][/FONT][/COLOR]

pełne rozliczenie bedzie niebawem jak opłacę hotel z styczeń
teraz nie wiem w co ręce wsadzic tyle tego do ogarnięcia

Posted

Wczoraj przyszła karma Trovet-12,5kg. Na fotce również Essentiavit Forte podarowany przez Panią Barbarę M. Bardzo dziękujemy za pomoc dla Władzia:)

[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/2491/dsc00410nb.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Pikola, jak będziesz miała chwilkę czasu to potwierdź tylko proszę na bazarku, że pieniążki doszły :)[/QUOTE]

Robi sie!:lol:

Paula bardzo Ci dziekuje za poprowadzenie bazarku:Rose:
Dziekuje rowniez Chi23 za podarowane fanty:Rose:

Posted

A ja tylko doniosę na Władzia, że karmę łaskawie wymamlał. Połowę musiałam mu wymieszać z puszkowym, bo wybredny królewicz robił łaskę. Wybredny się robi!

Posted

Wszystko u Władzia ok. Karmę ładnie zjada. Wydaje mi się, że odrobinę przytył. Broi razem z innymi psami. Ostatnio mieliśmy sporo zmian w stanie psioosobowym, więc zdjęć za bardzo nie robiłam. Ale się poprawię i niebawem wstawię zdjęcia Władzia.