Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lubie niezbyt mocną z mlekiem;) i ciepłą! Ale zwykle piję już zimną, bo rano zawsze coś sie dzieje i kubek kawy pije przez 3 godziny, tak z doskoku;)

Ale u nas zimno sie zrobiło.

Posted

[quote name='rasowa2410']Straaaaszna historia :-(
Pomogę kilkoma groszami na bazarku.

Biedny chłopiec (a w zasadzie Starszy Pan). Ratował się jak tylko potrafił :shake:[/QUOTE]

Witamy u naszego przystojniaka:lol:

Posted

[quote name='pikola']I co tam Wladeczku u Ciebie?:loveu:

Od wczoraj probowalam sie zalogowac na Dogo i nie moglam.Nawet haslo trzy razy zmienilam i nic.Wreszcie sie udalo..Koszmar.[/QUOTE]

Dobry wieczór Władysławie :)

Pikola, u mnie z logowaniem te same szopki - dawno widać porządnej zwałki na dogo nie było :(

Posted

Ale wczoraj się nagłówkowałam, zeby się zalogować. Do tego zjadło mi wszystkie wątki z ustawień.

Jutro wstawię fotki nowe, bo dzisiejsza jazda z Szydłowca nadwyrężyła moje siły. Najpierw marznący deszcz, a potem zamieć. SUPER było. Wrrr

Posted (edited)

[SIZE=2]w sobote - 12.01 z Kacprem mieliśmy misję transportową - pogoda do doopy ..ale jakoś dojechaliśmy

- kolejne dwa psiaki opuściły zapyziały Punkt przetrzymań

- i odwiedziliśmy Władka i resztę ferajny w hoteliku ...
Władek nie do poznania w porównaniu z tą biedą co ją na siłę wyciągałam z budy bo tak bał sie wszystkiego .. sierść błyszcząca, trochę nieśmiały, ale nie ucieka, nie chowa się po kątach, widać że nieśmiało ale dąży do kontaktu, łasy na smaki .. taki poczciwy chłopak ..
[/SIZE]
[IMG]http://imageshack.us/a/img577/2544/dscf3053xe.jpg[/IMG]

zamówiona i zapłacona karma dla Władka - ta dla wątrobowców . teraz czekam na potwierdzenie wysłania
[URL]http://www.krakvet.pl/trovet-highly-digestible-liverprotecting-diet-psow-125kg-p-13745.html[/URL]

221,90 zł - straczy mu na 2 miesiące ... na regeneracje wątroby..

potem ponowne badania czy jest poprawa

[COLOR=#0000cd][B] dziekuję taks za wielkie wsparcie w zakupie karmy - wpłata 150 zł - doszła :)))[/B][/COLOR]

...........

[B] pikola - trzeba bedzie zbierać wpłaty jednorazowe na ponowne badania i kastracje ..[/B]

zestwienie poropozycji pomocy z dogo które zebrałaś :

[SIZE=2][COLOR=#616161][FONT=Verdana][B]To podsumujmy-JEDNORAZOWE

[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][B]Ewu-150zl - wpłacone 04.12
[/B][/FONT][/SIZE][SIZE=2][FONT=Verdana][B]Czarna Kafka-[SIZE=2] wpłacone [SIZE=2]30 zł - 04.12 [/SIZE][/SIZE]
Bjuta-[/B][/FONT][/SIZE][SIZE=2][FONT=Verdana][B][SIZE=2]wpłacone [SIZE=2]30 zł - 04.12 [/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#616161][FONT=Verdana][B]
taks-wpłacone 150 zł [SIZE=2]n[SIZE=2]a k[SIZE=2]armę - 08.01[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][B]

dziekuję z[SIZE=2]a wsparcie :)[/SIZE]

brak :([/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#616161][FONT=Verdana][B]

Ja-pikola 50zl
bico-50zl -
abra64-10zl
bluess-20zl
[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#616161][FONT=Verdana][B]
BORYSboxer-nie okreslila kwoty
Cisowianka-nie okreslila kwoty
[/B][/FONT][/COLOR]
[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#616161][FONT=Verdana][B]STALE

[COLOR=#dc2300]BasiaD-10zl - wpłacone za I i II m[SIZE=2]iesiąc :)[/SIZE]
Cantadorra-10z[SIZE=2]ł - wpłaacone za 7mi[SIZE=2]esięcy od razu /70 zł / [SIZE=2]:)[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]

....

ostatnie badania i leki - usg, morfologia , dojazdy nadwyrężyły budżet Władka jaki uciułał na dogo i fb jak był zabierany w Punktu

[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]
wyda[SIZE=2]tki: - faktury [/SIZE]
19.12.2012 - 55 zł - konsultacja okulistyczna u dr Garncarza[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]28.12.2012- 70 zł – morfologia[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]28.12.2012 – 279 zl – I miesiąc w hoteliku /04.12 – 31.12.2012 r./ - 279,99 zł [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]03.01.2013 – 71 zł – USG – wątroba[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]03.[SIZE=2]01[/SIZE].2013 – 38 zł – Heparenol – lek osłonowy na wątrobę [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]13.01.2013 – 221,90 – karma weterynaryjna na wątrobę [SIZE=2]- [/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR]

transporty do weta - morfologia i potem usg - 35 zł

suma : 770,89 zł

Edited by kama210