Jump to content
Dogomania

Basha mix podhalańca- CUDOWNY PIES W CUDOWNYM DOMU...A DT placze...ze szczęścia;)

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AltaCaraya']Z gabinetu wet;) Dwaj przyjaciele z .. boiska chcialoby sie napisac;)

[IMG]http://imageshack.us/a/img812/7304/zdjcie0042n.jpg[/IMG]

wiecie ile gandalf wazy??? 36 kg:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Cudne zdjęcie :) Chłopaki będą za sobą tęsknić...
A waga...wow :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']najwazniejsze ze chlopak znalazl nowy dom. Wspanialy dom.. Choc ja jakos emocjonalnie podchodze do wszystkiego. A w szczegolnosci do moich psow[/QUOTE]

i bardzo poprawnie:) zbieraj siły na MAxa ciotka...;)

Posted

[quote name='AltaCaraya'];) zbieram;)

Dzisiaj koncertowo- rozwalil kolnierz juz na amen:) Tak sie tlucze lata biega
(za bardzo nie ma gdzie ) obecnie najadl sie i drzemie:razz:[/QUOTE]

Zmęczył go ten kołnierz na maxa :)
Może już drugi raz nie zrobi sobie krzywdy :roll:

Posted

Pani go ma na oku i go widze niech nawet nie probuje;) Bo utluke:mad:

zaprosze was na bardzo wazny bazar;) Pamietacie jak pomoglyscie wyciagnac go ze schronu?
Pomozcie mi go dowiezc na miejsce:)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237629-Pomo%C5%BCmy-dojecha%C4%87-Gandalfowi-vel-Bashy-do-nowego-domu%21%21%21-Do-31-12-2012r-Zapraszam[/url]

Posted

[quote name='AltaCaraya']Pani go ma na oku i go widze niech nawet nie probuje;) Bo utluke:mad:

zaprosze was na bardzo wazny bazar;) Pamietacie jak pomoglyscie wyciagnac go ze schronu?
Pomozcie mi go dowiezc na miejsce:)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237629-Pomożmy-dojechać-Gandalfowi-vel-Bashy-do-nowego-domu!!!-Do-31-12-2012r-Zapraszam[/URL][/QUOTE]

Pamiętam :) i już byłam :)
Liczę, że wszyscy tu obecni dołączą :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Tak zmienilam tytul ze szukalam w subskrybcjach 20 minut;)[/QUOTE]

...grunt, że znalazłaś - operacja zakończona sukcesem :)

Kochani, pomogliśmy raz pomóżmy drugi...Basha jedzie do domu - potrzebne pieniążki na transport. Poprzednim razem poszło błyskawicznie :)

Posted

Dostalismy zgode na zapomogę od " kundelkowej skarbonki". Zwrot w wysokosci
15% tak wiec bazar na Gandalfa dalej trwa kilometrowy tez. Jesli bedzie wzwyzka dokladamy do kundelkowej skarbonki. Pomogli nam w koncu dwa razy:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Dostalismy zgode na zapomogę od " kundelkowej skarbonki". Zwrot w wysokosci
15% tak wiec bazar na Gandalfa dalej trwa kilometrowy tez. Jesli bedzie wzwyzka dokladamy do kundelkowej skarbonki. Pomogli nam w koncu dwa razy:)[/QUOTE]

Już jest zgoda :crazyeye: szybciutko :)