Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 U nas wszystko ok:) Niestety ale teraz mam maly szpital w domu . Kurdupelek Majkel po operacji i Bashka rekonwalescent wiec troszke mamy malo czasu. Jeszcze te zakupy przedswiateczne. Horror:shake: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Z gabinetu wet;) Dwaj przyjaciele z .. boiska chcialoby sie napisac;) [IMG]http://imageshack.us/a/img812/7304/zdjcie0042n.jpg[/IMG] wiecie ile gandalf wazy??? 36 kg:multi::multi::multi: Quote
Jola i Czterołapy Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 To dokładnie tyle samo, co Rudolf :crazyeye: Quote
Marinka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']Z gabinetu wet;) Dwaj przyjaciele z .. boiska chcialoby sie napisac;) [IMG]http://imageshack.us/a/img812/7304/zdjcie0042n.jpg[/IMG] wiecie ile gandalf wazy??? 36 kg:multi::multi::multi:[/QUOTE] Cudne zdjęcie :) Chłopaki będą za sobą tęsknić... A waga...wow :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Waga jest odpowiednia:) Pancia troszke przekarmia pieska ale nie szkodzi to jemu:) Jak widac ladnie utyl:) Jestem zadowolona bo pomimo operacji glodowki i wszystkiego jakos udalo nam sie go wyprowadzic:) Quote
Marinka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 I wygląda tak pięknie :) To zupełnie inny pies :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 On jest piekniejszy z dnia na dzien:) Ciezko bedzie Mi sie z nim rozstac;) Za 10 dni chlop jedzie do nowego domu... To zdjecie z poczatku... [IMG]http://imageshack.us/a/img339/862/dsc0573l.jpg[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ależ przystojniaki i w dodatku nierozłączne :) ciocia nie zazdroszczę Ci dnia kiedy będziecie musieli się pożegnać ...... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Wiem. babo wiem:) Ale jakos bede musiala to przezyc.. Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']Wiem. babo wiem:) Ale jakos bede musiala to przezyc..[/QUOTE] a jasne że tak :) twarda kobietka z Ciebie więc wiem że dasz radę !!!!!!! :) :* Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 najwazniejsze ze chlopak znalazl nowy dom. Wspanialy dom.. Choc ja jakos emocjonalnie podchodze do wszystkiego. A w szczegolnosci do moich psow Quote
danavas Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']najwazniejsze ze chlopak znalazl nowy dom. Wspanialy dom.. Choc ja jakos emocjonalnie podchodze do wszystkiego. A w szczegolnosci do moich psow[/QUOTE] i bardzo poprawnie:) zbieraj siły na MAxa ciotka...;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 ;) zbieram;) Dzisiaj koncertowo- rozwalil kolnierz juz na amen:) Tak sie tlucze lata biega (za bardzo nie ma gdzie ) obecnie najadl sie i drzemie:razz: Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya'];) zbieram;) Dzisiaj koncertowo- rozwalil kolnierz juz na amen:) Tak sie tlucze lata biega (za bardzo nie ma gdzie ) obecnie najadl sie i drzemie:razz:[/QUOTE] Zmęczył go ten kołnierz na maxa :) Może już drugi raz nie zrobi sobie krzywdy :roll: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Pani go ma na oku i go widze niech nawet nie probuje;) Bo utluke:mad: zaprosze was na bardzo wazny bazar;) Pamietacie jak pomoglyscie wyciagnac go ze schronu? Pomozcie mi go dowiezc na miejsce:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237629-Pomo%C5%BCmy-dojecha%C4%87-Gandalfowi-vel-Bashy-do-nowego-domu%21%21%21-Do-31-12-2012r-Zapraszam[/url] Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Pani go ma na oku i go widze niech nawet nie probuje;) Bo utluke:mad: zaprosze was na bardzo wazny bazar;) Pamietacie jak pomoglyscie wyciagnac go ze schronu? Pomozcie mi go dowiezc na miejsce:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237629-Pomożmy-dojechać-Gandalfowi-vel-Bashy-do-nowego-domu!!!-Do-31-12-2012r-Zapraszam[/URL][/QUOTE] Pamiętam :) i już byłam :) Liczę, że wszyscy tu obecni dołączą :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Marinka']Pamiętam :) i już byłam :) Liczę, że wszyscy tu obecni dołączą :)[/QUOTE] Wiem dziekuje:loveu: A ja sobie zmienie tytuł watku:) 29chlopak jedzie do nowego domku:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Ja bym chciala same takie zmiany na wszystkich watkach na ktorych bywam;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Tak zmienilam tytul ze szukalam w subskrybcjach 20 minut;) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Tak zmienilam tytul ze szukalam w subskrybcjach 20 minut;)[/QUOTE] ...grunt, że znalazłaś - operacja zakończona sukcesem :) Kochani, pomogliśmy raz pomóżmy drugi...Basha jedzie do domu - potrzebne pieniążki na transport. Poprzednim razem poszło błyskawicznie :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Oj tak;) Tak szybkiego bazaru to na dogo nie bylo w 8 godz sie uzbieralo:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dostalismy zgode na zapomogę od " kundelkowej skarbonki". Zwrot w wysokosci 15% tak wiec bazar na Gandalfa dalej trwa kilometrowy tez. Jesli bedzie wzwyzka dokladamy do kundelkowej skarbonki. Pomogli nam w koncu dwa razy:) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Dostalismy zgode na zapomogę od " kundelkowej skarbonki". Zwrot w wysokosci 15% tak wiec bazar na Gandalfa dalej trwa kilometrowy tez. Jesli bedzie wzwyzka dokladamy do kundelkowej skarbonki. Pomogli nam w koncu dwa razy:)[/QUOTE] Już jest zgoda :crazyeye: szybciutko :) Quote
Recommended Posts