Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#008000][SIZE=3][B]kochani potrzebujemy wszelkiej pomocy przy 10 szczeniaków ![/B][/SIZE][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244218-*Pabianice*-10-szczeniak%C3%B3w-3-urodzone-na-polu-7-podrzuconych-!!?p=20949096#post20949096[/url]

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki urocze (a które nie są?), ale pomóc nie mogę. Pamiętajcie, że jednorazowe odrobaczenie może nie zadziałać. Były robaki w kupach?

Wieści od Werki - spacery już bez smyczy. Chyba trzeba będzie poprosić o pomoc szkoleniowca - Werka lgnie do psów i dzieci, a że dość nachalna jest w okazywaniu miłości (nie każdy to lubi), utemperowania wymaga. No i czasem zwędzi coś, co się nadaje do zjedzenia, a jest akurat w zasięgu jej pychola. To akurat jest najprostsze do okiełznania. Nie mam wątpliwości - jest im ze sobą dobrze.

Posted

[COLOR=#800080][SIZE=4]Ciotki zapraszam na II edycję mega psiego bazaru na Pabianicką Skarpetę :) serdecznie zapraszam[/SIZE][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244328-mega-bazar-II-edycja-na-Pabianice-PSIE-AKCESORIA-koniec-23-06?p=20961883#post20961883[/url]

• 1 month later...
Posted

Rozmawiałam niedawno z panią Kariną. Wystarczyła jedna wizyta Mańki i problemy się skończyły. Zawsze twierdziłam, że Werka jest wyjątkowo pojętną suką. Teraz Państwo są na wakacjach. Przypuszczam, że po powrocie się odezwą.

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]ciotki, zapraszam was na mój kolejny bazarek z psimi i ludzkimi klamotami:) trzeba podreperować budżet :) link w podpisie. Serdecznie zapraszam i posyłajcie dalej jak możecie :*[/B][/COLOR][/SIZE]

• 2 months later...
Posted

ooo wow sport trochę niebezpieczny :) kurcze az mi wstyd bo miałam do nich pojechać :( muszę do tej pani zadzwonić może jakoś jak będę miała pracę do 14 to się spotkamy. Cały czas mam te wszystkie badania Werki u siebie

Posted

Dlaczego niebezpieczny? Wystarczy umieć pływać.

Najwyższy czas, żebyś się tam wybrała. Przy okazji zdjęcia zrobisz, bo pani w tym temacie tak samo kumata jak ja. Palec już sprawny?