Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dziękuje bardzo za pamięć:loveu: , mimo ze nie przypomniałam sie bo normalnie mam zawrót głowy jakiś !

ja mam ten sam problem: czasus uciekandus oraz sklerozja galloppada

Posted

[quote name='*zaba*']jest tu ktos?[/QUOTE]

Jestem , jestem :) Kochana dziękuje za bazarek wstrzymajmy sie chwilke , bo dom czeka juz na Farta tylko wlasciciel musi sie psa zrzec badz bedziemy czekać na sprawe w sadzie mysle ze bede dokladnie wiedziala co i jak za pare dni , wtedy pieniadze z bazarku mozna przeznaczyć na innego psiaka.

Posted

[quote name='kkasiiiar']Jestem , jestem :) Kochana dziękuje za bazarek wstrzymajmy sie chwilke , bo dom czeka juz na Farta tylko wlasciciel musi sie psa zrzec badz bedziemy czekać na sprawe w sadzie mysle ze bede dokladnie wiedziala co i jak za pare dni , wtedy pieniadze z bazarku mozna przeznaczyć na innego psiaka.[/QUOTE]

I znów Kasieńka ma szczęśliwą rękę . Trzymam kciuki oby dom był pierwsza klasa

Posted

Dziękuje za kciuki bo chyba zdziałały cuda :) Dzis udało sie zalatwic zrzeczenie Farta , byli właściele twierdzili ze pies jest czlonkiem rodziny , przecież mieli dla niego caly zamrażalnik kosci to nie to zeby nie dbali..w domu syf niesamowity, 5 dzieci, w zasadzie nie umieli wyjasnic po co byl im pies ktory był umieszczony tak daleko od domu ze nawet nie usłyszeliby jak szczeka.. na szczescie wkoncu podpisali zrzeczenie i dziś jeszcze Fart trawi do ciepłego domu :)

Posted

[quote name='*zaba*']Super!
A da sie jakas fotke z nowego domku ... ?

Oczywiscie mam forki ale zamazane bo Farcik latał w te i z powrotem

Tutaj ze straznikiem miejsckim ktorym duzo zawiedzam ja i Farcik :)

Posted

Pozdrowienia dla pana straznika :)
A ta pani nowa pancia Farcika?

Musze rozliczyc bazarek, jesli nie na Farta, to na jakiego psa maja pojsc pieniazki? Bo musze to na watku podac.

Mizianka dla slodziaka :)

Posted

[quote name='*zaba*']Pozdrowienia dla pana straznika :)
A ta pani nowa pancia Farcika?

Musze rozliczyc bazarek, jesli nie na Farta, to na jakiego psa maja pojsc pieniazki? Bo musze to na watku podac.

Mizianka dla slodziaka :)

Pani jest zachwycona Fartem i uwaza ze on przyniosł jej tylko sama dobroć , podobno wszytskie bole jakie Pani posiadała ficzyczne znikneły ;)

Pieniażki moze na konika ktorego jutro odbieramy interwencyjnie ?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237464-Ko%C5%84-odebrany-interwencyjnie-z-pod-Inowroc%C5%82awia-prosze-o-pomoc-finansowa

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Cudne wiesci cudne:multi::multi:Farciku szczescia i zdrowenka , milosci wszelkiej :iloveyou::iloveyou:milion pozdowien dla panci :loveu:Niechaj wam sie spokojnie zyje kochany psinuniu.
uklony slemy dla pana straznika:modla: