inga.mm Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 kkasiiiar napisał(a):Dziękuje bardzo za pamięć:loveu: , mimo ze nie przypomniałam sie bo normalnie mam zawrót głowy jakiś ! ja mam ten sam problem: czasus uciekandus oraz sklerozja galloppada Quote
kkasiiiar Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 inga.mm napisał(a):ja mam ten sam problem: czasus uciekandus oraz sklerozja galloppada Musze zapisać bo zwrot idealny ;) Paczki dla Farta z fb : Radio Pik informaowało o Farcie : http://www.radiopik.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art20423.html Quote
*zaba* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 No, kochany, nic tylko jesc i tyc ! :) Quote
Nadziejka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Farciku :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:zagladam i sciakam za ciebie Quote
sonia1974 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Takie pyszne prezenty Farciarz dostał , zaraz przytyje :lol: Quote
sonia1974 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 więc do góry Farciku , obiecałam trochę zaproszeń na wątek wysłać alę czasu brak :oops: Quote
kkasiiiar Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ja tak samo... czasu malo strasznie wkoncu po 4 dniach jestem ;) Fart ma sie dobrze wiecej informacji na bierzaco jak by ktoś chciał to na wydarzeniu Farta zdjec tez wiecej ;) Tutaj wydarzenie : http://www.facebook.com/events/302227313210221/ Quote
*zaba* Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 z mojego bazzarossa uzbieralo sie 75zl. Poprosze o nr konta na ktore mam przelac pieniazki, a gdy juz dojda, poprosze o potwierdzenie na bazarku :) Quote
kkasiiiar Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='*zaba*']jest tu ktos?[/QUOTE] Jestem , jestem :) Kochana dziękuje za bazarek wstrzymajmy sie chwilke , bo dom czeka juz na Farta tylko wlasciciel musi sie psa zrzec badz bedziemy czekać na sprawe w sadzie mysle ze bede dokladnie wiedziala co i jak za pare dni , wtedy pieniadze z bazarku mozna przeznaczyć na innego psiaka. Quote
sonia1974 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='kkasiiiar']Jestem , jestem :) Kochana dziękuje za bazarek wstrzymajmy sie chwilke , bo dom czeka juz na Farta tylko wlasciciel musi sie psa zrzec badz bedziemy czekać na sprawe w sadzie mysle ze bede dokladnie wiedziala co i jak za pare dni , wtedy pieniadze z bazarku mozna przeznaczyć na innego psiaka.[/QUOTE] I znów Kasieńka ma szczęśliwą rękę . Trzymam kciuki oby dom był pierwsza klasa Quote
Lucyja Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 To by było piekne jakby się udało Farcikowi przed świętami domek wyczarować :) Quote
kkasiiiar Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Dziękuje za kciuki bo chyba zdziałały cuda :) Dzis udało sie zalatwic zrzeczenie Farta , byli właściele twierdzili ze pies jest czlonkiem rodziny , przecież mieli dla niego caly zamrażalnik kosci to nie to zeby nie dbali..w domu syf niesamowity, 5 dzieci, w zasadzie nie umieli wyjasnic po co byl im pies ktory był umieszczony tak daleko od domu ze nawet nie usłyszeliby jak szczeka.. na szczescie wkoncu podpisali zrzeczenie i dziś jeszcze Fart trawi do ciepłego domu :) Quote
kamos Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Na takie wieści właśnie czekaliśmy:sweetCyb:, Farciku powodzenia w nowym domku:laola::multi: Quote
*zaba* Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Super! A da sie jakas fotke z nowego domku ... ? Quote
kkasiiiar Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='*zaba*']Super! A da sie jakas fotke z nowego domku ... ? Oczywiscie mam forki ale zamazane bo Farcik latał w te i z powrotem Tutaj ze straznikiem miejsckim ktorym duzo zawiedzam ja i Farcik :) Quote
*zaba* Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Pozdrowienia dla pana straznika :) A ta pani nowa pancia Farcika? Musze rozliczyc bazarek, jesli nie na Farta, to na jakiego psa maja pojsc pieniazki? Bo musze to na watku podac. Mizianka dla slodziaka :) Quote
kkasiiiar Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='*zaba*']Pozdrowienia dla pana straznika :) A ta pani nowa pancia Farcika? Musze rozliczyc bazarek, jesli nie na Farta, to na jakiego psa maja pojsc pieniazki? Bo musze to na watku podac. Mizianka dla slodziaka :) Pani jest zachwycona Fartem i uwaza ze on przyniosł jej tylko sama dobroć , podobno wszytskie bole jakie Pani posiadała ficzyczne znikneły ;) Pieniażki moze na konika ktorego jutro odbieramy interwencyjnie ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/237464-Ko%C5%84-odebrany-interwencyjnie-z-pod-Inowroc%C5%82awia-prosze-o-pomoc-finansowa Quote
Nadziejka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Cudne wiesci cudne:multi::multi:Farciku szczescia i zdrowenka , milosci wszelkiej :iloveyou::iloveyou:milion pozdowien dla panci :loveu:Niechaj wam sie spokojnie zyje kochany psinuniu. uklony slemy dla pana straznika:modla: Quote
Recommended Posts