kkasiiiar Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Dnia 22 listopada policja przeprowadziła interwencje w miejscowości niedaleko Laskowic, na posesji znajdował sie skrajne wychudzone pies słaniający sie na nogach. Policja skierowała wniosek do sądu. Pies dostał na imie Fart i przebywa w Punkcie Tymczasowym w Świeciu http://www.dogomania.pl/forum/threads/229178-Punkt-przetrzymań-w-Świeciu-tam-psy-czekaja-na-cud-albo-śmierc z racji tego ze jest dowodem w sprawie musi tam pozostać. Fart ma apetyt, wstaje chodzi wiec jest nadzieja!. Będziemy potrzebować puszek, karmy weterynaryjnej dla rekonwalescentów lub przy wyniszczeniu psa. Jeśli uda sie uzyskać zgode na zabranie psa również szukam dla niego DT!. Edited December 17, 2012 by kkasiiiar Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Wet który ma pod opieka punkt ma czas do 15 ma podanie mu leków , jesli sie tam nie zjawi i tego nie zrobi pojedzie tam moja wetka. Jutro zrobie lepszej jakości zdjecia. Quote
inga.mm Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jestem u Farta, chociaż obiecałam sobie: żadnych nowych wątków... sprawdzę czy jakieś convalescent mi nie zostało po Tince Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 inga.mm napisał(a):jestem u Farta, chociaż obiecałam sobie: żadnych nowych wątków... Dziękuje w takim razie podwójnie :) Quote
inga.mm Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 wysłałam Ci mój tel, bo trzeba mnie pilnować, gdy cos obiecuję - ciągle za mało czasu... Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 inga.mm napisał(a):wysłałam Ci mój tel, bo trzeba mnie pilnować, gdy cos obiecuję - ciągle za mało czasu... Dziękuje:loveu: juz wklepuje do swojego tel :) i odedzwe sie wieczorem:) Quote
Lucyja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja tez Kasiu jestem nieustająco na wątkach Twoich piesków. Na odległość niewiele mogę pomóc, ale choć psychicznie wspieram Kasiu Twoją działalność :) Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Lucyja napisał(a):Ja tez Kasiu jestem nieustająco na wątkach Twoich piesków. Na odległość niewiele mogę pomóc, ale choć psychicznie wspieram Kasiu Twoją działalność :) Dziękuje Kochana !!:loveu: Quote
sonia1974 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jestem u biedaczka .mam nadzieję że uda sie ukarać właściciela farta .na chwilę obecną finansowo nie jestem w stanie pomóc ale porozsyłam zaproszenia na wątek. Quote
kkasiiiar Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 sonia1974 napisał(a):Jestem u biedaczka .mam nadzieję że uda sie ukarać właściciela farta .na chwilę obecną finansowo nie jestem w stanie pomóc ale porozsyłam zaproszenia na wątek. Dziękuje za obecnośc i za pomoc w rozsyłaniu :) Byłam dziś u Farta , jest przekochany zdjecia dodam jutro po dosłownie padam na pysk. Quote
*zaba* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 bazarek na biedaka, zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236278-Roznosci-na-zaglodzonego-FARTA-*do-1-12*-godz-20-00* Prosze rowniez o podnoszenie. Quote
kkasiiiar Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ja rowniez zappraszam na bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/236306-Nowa-telewizyjna-konsola-do-gier-dla-zag%C5%82odzonego-Farta-!-Zapraszam-do-29-11?p=20027805#post20027805 Quote
kkasiiiar Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Fart ma sie lepiej, je , zalatwia sie , nawet wczoraj troche poszczekał jak inne psy zaczeły szczekać , jest bardzo kochany spokojny ..a jego spojrzenie mowi wszytsko.. Quote
*zaba* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Biedaczek..., ale sliczny. Dobrze,ze je. Niech nabiera cialka. Quote
kamos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Przybywam do pięknego Farcika:loveu:, zaraz zaglądam na bazary, jak będą potrzebne fanty na kolejny ewentualny bazar to dajcie znac;) Quote
kkasiiiar Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 kamos napisał(a):Przybywam do pięknego Farcika:loveu:, zaraz zaglądam na bazary, jak będą potrzebne fanty na kolejny ewentualny bazar to dajcie znac;) Jeszcze zostały fanty od Ciebie ja i tak jestem mega widzięczna za pomoc wiec nawet bym nie smiała ;) Quote
sonia1974 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Boże jaki on chudziutki, trzymaj się bidulku Quote
kkasiiiar Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Jest juz coraz lepiej dziś byliśmy na wizycie kontrolnej dostał zastrzyk wzamacniajcy kupilam dla niego ubranko na bazarku pozatym widać ze jest sliniejszy :) nawet juz troche poszczekuje :) Zdjecie z podróży dzisiejszej : Quote
Lucyja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kochane psisko. Na tym ostatnim zdjęciu już taki spokojniejszy sie wydaje. Quote
kamos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 kkasiiiar napisał(a):Jeszcze zostały fanty od Ciebie ja i tak jestem mega widzięczna za pomoc wiec nawet bym nie smiała ;) Fanty zbieram wraz z siostrą od jakiegoś czasu, Wam się na pewno przydadzą, i tak nie będę ich wysyłac wolę podwieźc do Bydgoszczy, więc jakby co to śmiało -chociaż tak mogę wspomóc biedaka;) WebRep Ogólna ocena reputacji Strona nie ma oceny reputacji (za mało głosów) Quote
*zaba* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No, to jak podszczekuje, to znaczy, ze bedzie juz tylko lepiej :) Quote
Nadziejka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kochane cudne serduszko:modla::modla::iloveyou::cool2:sciskam kochany za ciebie mocnooooo , jak szczekunia - dobry znak:loveu:zdj cudne Quote
inga.mm Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 wreszcie sprawdziłam moje zasoby karmowe - nie mam puszek convalescenta - zostały pożarte przez mój przychówek Quote
kkasiiiar Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 inga.mm napisał(a):wreszcie sprawdziłam moje zasoby karmowe - nie mam puszek convalescenta - zostały pożarte przez mój przychówek Dziękuje bardzo za pamięć:loveu: , mimo ze nie przypomniałam sie bo normalnie mam zawrót głowy jakiś ! Quote
Recommended Posts