kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 i co Klusiu dostalas? :) co u niuni w Nowym Roku? :) ehhh taki byl ten czas ostatnio, ze dopiero odwiedzilam :oops: Quote
mimiś Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Pod choinkę Klusia dostała DS. Podjęliśmy decyzję,ze juz Kluchy nie oddamy:) ja sie kompletnie nie nadaję na dt:( Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 o rety jakie wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :loveu: :iloveyou: cudniejszy domek nie mogl jej sie trafic!!! :iloveyou: Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 z tym dt rozumiem ciebie doskonale... Quote
malagos Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 mimiś napisał(a):Pod choinkę Klusia dostała DS. Podjęliśmy decyzję,ze juz Kluchy nie oddamy:) ja sie kompletnie nie nadaję na dt:( Gooople kochane!! :loveu: :loveu: Cudnie!! ale rzeczywiście, na dt się nie nadajesz :diabloti: :diabloti: Quote
malagos Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Oj, tam, pomylić się nie można.....miało być "goopole" i zdania nie zmienię :evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 hihi jedna mala literowka, a taka zagwostka :lol: ja tez sie zastanawialam co to znaczy :evil_lol: Quote
toyota Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Co tu taka cisza ? Mimisiowa, to że Klusia zostaje u Ciebie, to nie zwalnia Ciebie z obowiązku meldowana co najmniej raz w tygodniu co się u Was dzieje :diabloti: ? Quote
mimiś Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 eee..no bo...zaganiana jestem..:evil_lol: a pozatym myslałam ,że skoro Klusia w DS to to takie mało dramatyczne i nieciekawe..No bo paszczor je,[dużo!] tyje, część sadła spala na spacerze [:multi: ]albo szalejąc z Fafem po moich piernatach[:-(]. Złosliwie robi kupę pod płotem ulubionej sąsiadki ,która potem krzyczy za mną elegancko: "psów prowadzają a potem sie gówna z pola wnosi!" -pomimo,ze zaopatrzyłam się w stosik papierowych torebek z foliowa rekawiczka w srodku i staram sie reagować błyskawicznie. Klusieńka czujna jest nad podziw,nareszcie mamy stróżujacego psa.reaguje szczekaniem do rozpuku na dzwonek,pukanie do drzwi, otwarcie drzwi itp. ostatnio prowokuje owo ujadanie biedna Malwina,której na dworze za zimno a w domu za gorąco- układa sie więc pod drzwiami spod których szparą leci zimne powietrze.no i kiedy Malwinę najdzie chętka aby sie podrapac przy okazji stuka w drzwi:drap-drap-drap=stukstukstuk -och jak Klusia dzielnie pilnuje,jak daje znać ,ze to stukanie jest jej zdaniem okrutnie podejrzane!! zaprawdę powiadam wam- ten pies ciężko pracuje na swoje utrzymanie!! Quote
kolejna kobietka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 hehehe no to z Klusia nudzic sie nie da :lol: Quote
mimiś Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 z przykrościa informuję,że Klusię zeżarł Jorzin z barzin ;) Quote
malagos Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mimiś napisał(a):z przykrościa informuję,że Klusię zeżarł Jorzin z barzin ;) a pewnie, chciałabyś! nie ma lekko, musisz teraz tego krzykacza i szczekacza znosić przez kolejne 10 lat lub dłużej, wiem co mówię, mając Nuteczkę szczekającą od rana do nocy i w nocy także zarówno :evil_lol: Quote
toyota Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Jorzin widzę w siódmym niebie, że załatwiłaś mu "dziewczynę" na własność :evil_lol:. Quote
mimiś Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) [quote name='malagos']a pewnie, chciałabyś! nie ma lekko, musisz teraz tego krzykacza i szczekacza znosić przez kolejne 10 lat lub dłużej, wiem co mówię, mając Nuteczkę szczekającą od rana do nocy i w nocy także zarówno :evil_lol: o,to moze machniom? cichutki Fafik za szczekajaca Nutkę ?-po tym jak zasikał 2 poduszki z kaczego puchu com na wesele od śp.Wuja dostała- nie jest tu mile widziany... [quote name='toyota'] Jorzin widzę w siódmym niebie, że załatwiłaś mu "dziewczynę" na własność :evil_lol:[quote name='toyota'] -z tego siódmego nieba zstąpił w otchłanie piekielne-patrz powyzej..:-( Kluseczka z głodu zjadła ręcznik... Klusiu,fe,taki masz bałagan na kanapie:oops: - nie chciało sie psu posprzątać..nieładnie! Edited January 12, 2013 by mimiś Quote
kolejna kobietka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 hehe a co tam, pani posprzata :lol: Quote
mimiś Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 kobieta z brodą ;) pod tym sniegiem siedzą myszy,czuję to! Quote
toyota Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Czy dałaś może Klusię do reklamy Fiprexu ;) ? Pierwsza od lewej: http://www.fiprex.pl/fiprex-spot-on.html ? Quote
kolejna kobietka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 hehe chyba tak :evil_lol: Klusia w sniezku ehhh bezcenne :) Quote
mimiś Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='toyota']Czy dałaś może Klusię do reklamy Fiprexu ;) ? Pierwsza od lewej: http://www.fiprex.pl/fiprex-spot-on.html ? chyba Klucha sie lansuje w tajemnicy ..ciekawe na co wydała kase z modelingu:evil_lol: Quote
mimiś Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) "Im bardziej pada snieg,bim bom,jak biały puch z poduszki i nie wie zwierz ni człek bim-bom choc zyłby cały wiek -jak marzna mi paluszkiiii" -Klusia niedokładnie pamięta Puchatkową piosenkę ,ale paluszki marzną jej naprawdę :( to jest własciwe miejsce dla psa: przy kaloryferze dosyć tego,teraz zrób zdjęcie mnie!! to co widzisz to złudzenie-naprawdę jestem szczupłą i delikatną suczką. Ekran strasznie pogrubia-nie wiesz? Edited March 13, 2013 by mimiś Quote
mimiś Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 a u nas ciągle pada snieg......a ja nie umiem usunąć tego pomyłkowego wpisu nr 2...tralala... Quote
Recommended Posts