Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Dzisiaj na konto Bruna wpłynął spory zastrzyk gotówki. :lol: Bardzo dziekujemy:lol:
Aktualizacja w pierwszym poscie.[/QUOTE]

Dziękujemy i prosimy o więcej podobnych "zastrzyków" :evil_lol:

Posted

Zapraszam na bazarek Cantadorry, w częsci przeznaczony dla Bruna
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237428-Perfumy-torebki-buty-Mugler-Bulgari-Quess-elegancki-bazarek-Cantadorry-do19-12?p=20142380#post20142380[/url]

Posted

[quote name='bela51']Zapraszam na bazarek Cantadorry, w częsci przeznaczony dla Bruna
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237428-Perfumy-torebki-buty-Mugler-Bulgari-Quess-elegancki-bazarek-Cantadorry-do19-12?p=20142380#post20142380[/URL][/QUOTE]

Zapraszamy, bo naprawdę warto :razz:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']I ja odwiedzam z rana naszego chłopaka :)[/QUOTE]
Bo dzieisjesze odwiedziny w realu niestety nie dojda do skutku.
Emis, czy mozemy je przełozyc na poniedziałek ?

Posted

[quote name='lucia']Pozwoliłam sobie zajrzeć do psiny.Obecnie nie mogę pomóc finansowo,ale będę miała na uwadze.Pozdrawiam.[/QUOTE]
Miło powitac nowa Cioteczke Bruna.:lol:

Posted

Zapraszam wszystkich na bazarek dla porzuconej Oneczki Fortuny
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237279-Pi%C4%99kne-rzeczy-od-fony-na-leczenie-Fortuny-bazarek-do-30-12-2012-r?p=20121932#post20121932[/url]

Posted

[quote name='bela51']Bo dzieisjesze odwiedziny w realu niestety nie dojda do skutku.
Emis, czy mozemy je przełozyc na poniedziałek ?[/QUOTE]

Belu były odwiedziny u chłopaka? jak tam łobuziak się sprawuje?

Posted

Były odwiedziny, choc chyba niespecjalnie udane, bo dojechałysmy w strugach deszczu i w ciemnosciach.
Chłopak wygłaskany,ale widac, ze energia go w kojcu rozpiera. Przydałby sie domek jak najszybciej:lol:
Zawiozłam podarunki od dany ( canivit z glukozamoną i chrupki ) a takze kupiłam mu opakowanie 100 kapsułek oleju z wiesiołka.
Tez jest rewelacyjny na poprawe jakosci włosa i na skóre.

Posted

[quote name='bela51']Były odwiedziny, choc chyba niespecjalnie udane, bo dojechałysmy w strugach deszczu i w ciemnosciach.
Chłopak wygłaskany,ale widac, ze energia go w kojcu rozpiera. Przydałby sie domek jak najszybciej:lol:
Zawiozłam podarunki od dany ( canivit z glukozamoną i chrupki ) a takze kupiłam mu opakowanie 100 kapsułek oleju z wiesiołka.
Tez jest rewelacyjny na poprawe jakosci włosa i na skóre.[/QUOTE]

Bela, dziękuję za przekazanie Brunkowi. Szelki i obroża nie pasowały dla chłopaka ?

Posted

[quote name='bela51']Były odwiedziny, choc chyba niespecjalnie udane, bo dojechałysmy w strugach deszczu i w ciemnosciach.

w strugach deszczu ...w ciemnościach ...i we mgle ...;) następnym razem się wybierzemy za dnia ;) Oj Brunkowi wigoru nie brakuje :) szalony z niego chłopak :):):)

Posted

[B]Chłopak wygłaskany,ale widac, ze energia go w kojcu rozpiera. Przydałby sie domek jak najszybciej[/B]:lol:

[B]Belu[/B], zaraz po Nowym Roku zaczniemy akcję ogłoszeniową :)
Trzeba go jeszcze tylko "ciachnąć", ale najpierw musimy mieć "zielone światło" od weta
[B]Emiś[/B], czy Bruno jeszcze dostaje jakieś antybiotyki ?

Posted

[quote name='dana']Bela, dziękuję za przekazanie Brunkowi. Szelki i obroża nie pasowały dla chłopaka ?[/QUOTE]
Emis stwierdziła, ze skoro ma, to lepiej podarowac jakiejs innej bidzie. Albo wystawimy na bazarku.

Posted

Bruno mógłby być już kastrowany, antybiotyki nie skończył. Proponowałabym termin 27 - 28 grudzień - ma wtedy zacząć się znów ocieplenie. Zapytam jaki byłby koszt kastracji razem z usunięciem tego "pipsztoka" na plecach w mojej lecznicy.

Posted

[quote name='Emiś'][B]Bruno mógłby być już kastrowany[/B], antybiotyki nie skończył. [B]Proponowałabym termin 27 - 28 grudzień[/B] - ma wtedy zacząć się znów ocieplenie. Zapytam jaki byłby koszt kastracji razem z usunięciem tego "pipsztoka" na plecach w mojej lecznicy.[/QUOTE]

Według prognozy długoterminowej od jutra zaczyna się odwilż i potrwa do końca tygodnia, a więc termin chyba odpowiedni :)

[quote name='bela51']Wybierz taki termin, aby troche sie ocieplilo.
[B]No i chciałybysmy, aby na czas rekonwalescencji został przeniesiony do pomieszczenia.[/B][/QUOTE]

Bardzo prosimy :)

Wszystkim przyjaciołom naszego Bruno życzę ...

[IMG]http://www.mlik.pl/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/wes_m.jpg[/IMG]

... a Bruno wspaniałego domku :thumbs: :thumbs: :thumbs: