gosikf & dogs Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jest to rasa ostatnio coraz częściej spotykana. Mowa o mojej małej Misi. Kiedyś napiszę więcej a tymczasem przedstawiam: Quote
ulvhedinn Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja to nazywam podkolannik wrednawy polski :evil_lol: Typowy przedstawiciel ma krótką trzykolorową sierść z przewagą czerni, ogon półkrótki, lub dłuższy (najczęsciej prosty, lub szabelkowaty), uszy lekko do tyłu, przełamane, odrobine wyłupiaste oczy, dużo szczeka, w razie potrzeby gryzie. Niezwykle inteligentny, niekoniecznie chętny do współpracy, potrafi wykazywać dużą zręczność w złodziejstwie. Mnóstwo energii. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za foty Pałka? :oops: Quote
gosikf & dogs Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='ulvhedinn']Ja to nazywam podkolannik wrednawy polski :evil_lol: Typowy przedstawiciel ma krótką trzykolorową sierść z przewagą czerni, ogon półkrótki, lub dłuższy (najczęsciej prosty, lub szabelkowaty), uszy lekko do tyłu, przełamane, odrobine wyłupiaste oczy, dużo szczeka, w razie potrzeby gryzie. Niezwykle inteligentny, niekoniecznie chętny do współpracy, potrafi wykazywać dużą zręczność w złodziejstwie. Mnóstwo energii. Super! Kolejny przedstawiciel tejże różnie zwanej rasy:lol: Oj taaaak, dużo szczeka!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Rasa mojego czworonoga to OLBRZYM KAUKAZKI :) I stiwerdzam, ze szczeka także straaasznie dużo. Z byle powodu na byle co i czasem z nudów. Ale jakże uwielbiam to jej szczekanie :) Quote
gosikf & dogs Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 O mojej suni wszystko można przeczytać z rasy AGRESOR MAŁY CZARNY SZYBKI POLSKI:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Piękna psinka :loveu: Hm..Jeszcze nie słyszałam o tych rasach :hmmmm: :cool3: ChiQuiTa napisał(a):Rasa mojego czworonoga to OLBRZYM KAUKAZKI :smile: No, w sam raz pasuje :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hmm... może ktoś jeszcze ma psiaka o jakiejś ciekawej rasie ;> Quote
Bartek88 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ja ma psa rasy gryzaczek szczęścia :) ta rasa jest wykorzystywana do celów obronnych ale tylko gdy pies ów rasy jest szczęśliwy i ma ochotę na zabawę :P:P Quote
Bartek88 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dobrze że dopiero ma 6 miesięcy bo za jakiś rok to nie będzie fajne :) Quote
Recommended Posts