Monalisa4 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [CENTER][B]24 lutego 2013[/B][/CENTER] [CENTER]Hala Trapez, al. Jana Pawła II w Lesznie[/CENTER] [CENTER]Zgłoszenia przyjmujemy do 25 stycznia 2013.[/CENTER] [CENTER] [B]Wystawa Championów - Champion of Champions[/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]24 lutego 2013[/B][/CENTER] [CENTER]Hala Trapez, al. Jana Pawła II w Lesznie[/CENTER] [CENTER]Zgłoszenia przyjmujemy do 25 stycznia 2013.[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][URL="http://zkwp.leszno.pl/formularz/formularz_leszno.html"]Formularz zgłoszenia on-line[/URL][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] W Wystawie Championów mogą brać udział psy z tytułami: Champion Młodzieży, Champion, Interchampion.[/CENTER] [CENTER][B]Zgłoszenia bez dołączonego Championatu nie będą przyjmowanie![/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Proponowana obsada sędziowska:[/B][/CENTER] [CENTER] [TABLE] [TR] [TD="width: 100"][B]FCI I[/B][/TD] [TD]Wilfried Peper (DE), Iwona Gisterek (PL)[/TD] [TD]BOG: Wilfried Peper (DE)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI II[/B][/TD] [TD]Wilfried Peper (DE), Andrzej Mania (PL), Claudio de Giuliani (IT), Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD] [TD]BOG: Piotr Król (PL)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI III[/B][/TD] [TD]Piotr Król (PL)[/TD] [TD]BOG: Maria Zasada (PL)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI IV[/B][/TD] [TD]Claudio de Giuliani (IT)[/TD] [TD]BOG: Andrzej Brabletz (PL)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI V[/B][/TD] [TD]Grzegorz Weron (PL)[/TD] [TD]BOG: Andrzej Kaźmierski (PL)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI VI[/B][/TD] [TD]Andrzej Brabletz (PL)[/TD] [TD]BOG: Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI VII[/B][/TD] [TD]Andrzej Kaźmierski (PL)[/TD] [TD]BOG: Claudio de Giuliani (IT)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI VIII[/B][/TD] [TD]Maria Zasada (PL)[/TD] [TD]BOG: Grzegorz Weron (PL)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI IX[/B][/TD] [TD]Wilfried Peper (DE), Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD] [TD]BOG: Claudio de Giuliani (IT)[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]FCI X[/B][/TD] [TD]Claudio de Giuliani (IT)[/TD] [TD]BOG: Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Na Wystawie Championów będzie wybieranych 32 finalistów. Z dwóch najliczniej reprezentowanych grup na tej wystawie włonionych zostanie czterech finalistów. Z pozostałych grup po trzech.[/CENTER] [CENTER][B]Finalistów oceniać będzie trzech niezależnych sędziów: Claudio De Giuliani (IT), Andrzej Kaźmierski (PL), Wilfried Peper (DE)[/B].[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Grand Prix Leszna - Eugeny Kuplyauskas Rosja [/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Na wystawie czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe i honorowe oraz duże, wiodące CWC.[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Opłata:[/B][/CENTER] [CENTER]Opłaty wniesionie do 25 stycznia 2013: 120 PLN za każdego psa (bez katalogu).[/CENTER] [CENTER]Opłaty po 26 stycznia 2013 i w dniu wystawy: 180PLN. Decyduje data wpływu na konto![/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Reklama w katalogu dla członków ZKwP za całą stronę (czarno-białą) - 100 PLN, 1/2 strony - 70 PLN[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Związek Kynologiczny w Polsce[/CENTER] [CENTER]Oddział w Lesznie[/CENTER] [CENTER]skrytka pocztowa 65[/CENTER] [CENTER]ul Średnia 9, 64-100 Leszno[/CENTER] [CENTER]e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/CENTER] [CENTER][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/CENTER] Quote
owczarek'ab Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jak jest z dojazdem pociągiem? A właściwie dostania się na teren wystawy ze stacji? Quote
Elitesse Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 spacerkiem to jakies 20 min. droga bardzo prosta, mozna tez podjechac taxi :) Quote
mrau Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 "Opłaty wniesionie do 25 stycznia 2013: 120 PLN za każdego psa ([B]bez katalogu[/B])." Wystawcy na tej wystawie nie dostają katalogu? My się zastanawiamy;) Quote
Dioranne Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Na wystawię się pojawię, ale jako widz - z resztą, jak co roku. ;) Jeżeli ktoś miałby jakieś wątpliwości z poruszaniem się po Lesznie, trasą z dworca PKP/PKS na halę Trapez, z chęcią pomogę. :D Więc gdyby ktoś był zainteresowany - PW. Na marginesie dodam, że w Lesznie mieszkam od urodzenia (czyt. 13 lat) i po za małymi uliczkami, miasto znam na pamięć. I pytanie trochę z innej beczki, ale również dotyczące wystawy: czy ktoś się zjawi z pinczerami miniaturowymi? :razz: Bo nigdy tych psiaków w Lesznie na wystawie nie widziałam, a te psiska w ruchu to rozkosz dla oczu. #loveu Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 w zasadzie i tak wiadomo kto wygra :) wiec nie widzę sensu robić sztucznego tłumu ... Quote
wiki4 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [QUOTE=owczarek'ab;20038258]Jak jest z dojazdem pociągiem? A właściwie dostania się na teren wystawy ze stacji?[/QUOTE] Jak coś to też mogę poprowadzić z dworca :) Quote
cockermanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Matko..czy kiedyś na championach będzie sensowny sędzia na ósemkę??? Quote
krzysio Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Sama taka wystawa to dobry pomysł. Chciałoby się aby była to prestiżowa impreza, która ściągnie mnóstwo championów... Jednak z roku na rok cieszy się coraz mniejsza popularnością. Szkoda ,że związki myslą aby jak najlepiej przyjąć sędziów aby z każdej imprezy zostało dużo w kasie a...w ogóle nie myślą o wystawcach... Kiedy się zmieni takie myślenie? Quote
Semper Cordis FCI Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 każdy ma prawo wyboru wystawy na którą chce jechać ;) Quote
Marchewkowy Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Jedzie ktoś ze śląska i miałby miejsce dla 1 osoby z łagodną briardką? dokładamy się do kosztów oczywiście :) Quote
Pauliii Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 my będziemy jako widownia , pokibicować i trochę zdjęć porobić ... :) Quote
Goldies Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Pauliii']my będziemy jako widownia , pokibicować i trochę zdjęć porobić ... :)[/QUOTE] My też : D Quote
Dioranne Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Na DGM więcej leszczyniaków niż mi się wydawało. :loveu: [B]wiki4[/B], [B]Paulii[/B], [B]Goldies[/B] - to się widzimy. :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 To ja poproszę o zdjęcie pręgowanego basenji ;) Quote
Elitesse Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 termin kolejny raz byl przedluzony, wystawa za 2 tyg - moze sie w koncu planu sedziowanai doczekamy ;) Quote
Marchewkowy Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 no właśnie czekam na plan sędziowania ;) Quote
wiki4 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Dioranne']Na DGM więcej leszczyniaków niż mi się wydawało. :loveu: [B]wiki4[/B], [B]Paulii[/B], [B]Goldies[/B] - to się widzimy. :cool3:[/QUOTE] Mnie jednak nie będzie, bo jestem wolontariuszką na Dniu Dawcy Szpiku w ratuszu i mi się zeszło, buuu... Niby co roku to samo, ale szkoda :roll: Quote
Goldies Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Marchewkowy']To wpadnijcie na briardy :))[/QUOTE] Wpadniemy ^ ^ [quote name='Dioranne']Na DGM więcej leszczyniaków niż mi się wydawało. :loveu: [B]wiki4[/B], [B]Paulii[/B], [B]Goldies[/B] - to się widzimy. :cool3:[/QUOTE] Ja też myślałam, że jest nas mniej. Do zobaczenia :multi: Quote
Macia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Trochę nas z Leszna jest ;). My niestety nie wpadniemy, mamy Dni Otwarte w schronisku. Mam pytanie czy będzie jechał ktoś z [B]Warszawy[/B]? Szukamy transportu z Leszna do Warszawy dla małej suczki, która może jechać w transporterku. Quote
zmora0 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Wystawa za tydzień a rozpiski nadal nie ma :/ Czy oni nie wsyawiają? Quote
Zuza i Noddy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Elitesse']plan juz jest[/QUOTE] Będziecie na wystawie? Quote
Recommended Posts