Jump to content
Dogomania

Leszno 2013 Wystawa Championów - Champion of Champions

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B]24 lutego 2013[/B][/CENTER] [CENTER]Hala Trapez, al. Jana Pawła II w Lesznie[/CENTER] [CENTER]Zgłoszenia przyjmujemy do 25 stycznia 2013.[/CENTER] [CENTER]

[B]Wystawa Championów - Champion of Champions[/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]24 lutego 2013[/B][/CENTER] [CENTER]Hala Trapez, al. Jana Pawła II w Lesznie[/CENTER] [CENTER]Zgłoszenia przyjmujemy do 25 stycznia 2013.[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][URL="http://zkwp.leszno.pl/formularz/formularz_leszno.html"]Formularz zgłoszenia on-line[/URL][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] W Wystawie Championów mogą brać udział psy z tytułami: Champion Młodzieży, Champion, Interchampion.[/CENTER] [CENTER][B]Zgłoszenia bez dołączonego Championatu nie będą przyjmowanie![/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Proponowana obsada sędziowska:[/B][/CENTER] [CENTER] [TABLE]
[TR]
[TD="width: 100"][B]FCI I[/B][/TD]
[TD]Wilfried Peper (DE), Iwona Gisterek (PL)[/TD]
[TD]BOG: Wilfried Peper (DE)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI II[/B][/TD]
[TD]Wilfried Peper (DE), Andrzej Mania (PL),
Claudio de Giuliani (IT), Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD]
[TD]BOG: Piotr Król (PL)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI III[/B][/TD]
[TD]Piotr Król (PL)[/TD]
[TD]BOG: Maria Zasada (PL)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI IV[/B][/TD]
[TD]Claudio de Giuliani (IT)[/TD]
[TD]BOG: Andrzej Brabletz (PL)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI V[/B][/TD]
[TD]Grzegorz Weron (PL)[/TD]
[TD]BOG: Andrzej Kaźmierski (PL)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI VI[/B][/TD]
[TD]Andrzej Brabletz (PL)[/TD]
[TD]BOG: Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI VII[/B][/TD]
[TD]Andrzej Kaźmierski (PL)[/TD]
[TD]BOG: Claudio de Giuliani (IT)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI VIII[/B][/TD]
[TD]Maria Zasada (PL)[/TD]
[TD]BOG: Grzegorz Weron (PL)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI IX[/B][/TD]
[TD]Wilfried Peper (DE), Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD]
[TD]BOG: Claudio de Giuliani (IT)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B]FCI X[/B][/TD]
[TD]Claudio de Giuliani (IT)[/TD]
[TD]BOG: Eugeny Kuplyauskas (RUS)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Na Wystawie Championów będzie wybieranych 32 finalistów. Z dwóch najliczniej reprezentowanych grup na tej wystawie włonionych zostanie czterech finalistów. Z pozostałych grup po trzech.[/CENTER] [CENTER][B]Finalistów oceniać będzie trzech niezależnych sędziów: Claudio De Giuliani (IT), Andrzej Kaźmierski (PL), Wilfried Peper (DE)[/B].[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Grand Prix Leszna - Eugeny Kuplyauskas Rosja [/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Na wystawie czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe i honorowe oraz duże, wiodące CWC.[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B]Opłata:[/B][/CENTER] [CENTER]Opłaty wniesionie do 25 stycznia 2013: 120 PLN za każdego psa (bez katalogu).[/CENTER] [CENTER]Opłaty po 26 stycznia 2013 i w dniu wystawy: 180PLN.

Decyduje data wpływu na konto![/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Reklama w katalogu dla członków ZKwP za całą stronę (czarno-białą) - 100 PLN, 1/2 strony - 70 PLN[/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Związek Kynologiczny w Polsce[/CENTER] [CENTER]Oddział w Lesznie[/CENTER] [CENTER]skrytka pocztowa 65[/CENTER] [CENTER]ul Średnia 9, 64-100 Leszno[/CENTER] [CENTER]e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/CENTER] [CENTER][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[/CENTER]

• 2 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Opłaty wniesionie do 25 stycznia 2013: 120 PLN za każdego psa ([B]bez katalogu[/B])."

Wystawcy na tej wystawie nie dostają katalogu?

My się zastanawiamy;)

• 1 month later...
Posted

Na wystawię się pojawię, ale jako widz - z resztą, jak co roku. ;) Jeżeli ktoś miałby jakieś wątpliwości z poruszaniem się po Lesznie, trasą z dworca PKP/PKS na halę Trapez, z chęcią pomogę. :D Więc gdyby ktoś był zainteresowany - PW. Na marginesie dodam, że w Lesznie mieszkam od urodzenia (czyt. 13 lat) i po za małymi uliczkami, miasto znam na pamięć. I pytanie trochę z innej beczki, ale również dotyczące wystawy: czy ktoś się zjawi z pinczerami miniaturowymi? :razz: Bo nigdy tych psiaków w Lesznie na wystawie nie widziałam, a te psiska w ruchu to rozkosz dla oczu. #loveu

• 2 weeks later...
Posted

[QUOTE=owczarek'ab;20038258]Jak jest z dojazdem pociągiem? A właściwie dostania się na teren wystawy ze stacji?[/QUOTE]

Jak coś to też mogę poprowadzić z dworca :)

Posted

Sama taka wystawa to dobry pomysł. Chciałoby się aby była to prestiżowa impreza, która ściągnie mnóstwo championów...
Jednak z roku na rok cieszy się coraz mniejsza popularnością.
Szkoda ,że związki myslą aby jak najlepiej przyjąć sędziów aby z każdej imprezy zostało dużo w kasie a...w ogóle nie myślą o wystawcach...
Kiedy się zmieni takie myślenie?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Dioranne']Na DGM więcej leszczyniaków niż mi się wydawało. :loveu:
[B]wiki4[/B], [B]Paulii[/B], [B]Goldies[/B] - to się widzimy. :cool3:[/QUOTE]

Mnie jednak nie będzie, bo jestem wolontariuszką na Dniu Dawcy Szpiku w ratuszu i mi się zeszło, buuu... Niby co roku to samo, ale szkoda :roll:

Posted

[quote name='Marchewkowy']To wpadnijcie na briardy :))[/QUOTE]
Wpadniemy ^ ^
[quote name='Dioranne']Na DGM więcej leszczyniaków niż mi się wydawało. :loveu:
[B]wiki4[/B], [B]Paulii[/B], [B]Goldies[/B] - to się widzimy. :cool3:[/QUOTE]
Ja też myślałam, że jest nas mniej. Do zobaczenia :multi:

Posted

Trochę nas z Leszna jest ;). My niestety nie wpadniemy, mamy Dni Otwarte w schronisku.
Mam pytanie czy będzie jechał ktoś z [B]Warszawy[/B]? Szukamy transportu z Leszna do Warszawy dla małej suczki, która może jechać w transporterku.