Jump to content
Dogomania

Suri, Maczek Figa...wszystkie w swoich domach i rozliczone:)

Recommended Posts

Posted (edited)

Psia rodzinka z szopy......
Mama Suri i jej dzieciaki o wielu imionach..;)
Pestka vel Figa a ostatecznie Lina... ma świetny domek i rośnie jak na drożdżach...
Maczek vel Lupo... już tez w DS.;)

Mamuśka po sterylce grzeje doopke w Ds:)

Edited by danavas
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

rozliczenie:
wpływy:
160 zł Balbinka:):)
29zł-bazarek
96zł-bazarek duperelki

zapłacone:
91zł za 9 dni pobytu w dt
70 zł koszty dowozu na sterylizację
28zł pasty na robale
49zł za 5 dni pobytu w dt
22zł Karma

Psiaki są w bezpłatnym dt, które opłaca weta, więc nie potrzebują już kasiorki...
25zł pozostałe po psinkach przekazano na konto Cyryla

wątek rozliczony...

Edited by danavas
Posted

Jestem u Szkrabów:lol:

magdyska25 napisał(a):
przyciągasz te biedaczyska jak magnes.

czy można je podciagnąć pod jamnikowate?
zwłaszcza mamusia i ta czarna podpalana.
mają jakoś na imię?

Mamuśka rzeczywiście taka jamniczkowata, czarna dziwczynka tym bardziej, ale kto wie co z niej wyrośnie.
Chłopczyk ma na imię Maczek, a dziewuszki nie pamiętam,a nie chcę przekręcić:lol:

Posted

kurde... no mama może taki naciagany jamnior... hmm... mocno naciagany... mała czarnulka czyli Pestka ma za długie łapinki na jamnika...a Maczek chyba kolorem...ale ja nie wiem sama...

usystematyzujmy...
biało czarny ciapekk to Maczek
mała czarna - Pestka
mamusia -Suri

Posted

[quote name='lika1771']Darmowy dt dla szczeniakow http://www.dogomania.pl/forum/threads/235874-Dt-dla-szczeniąt

dzieki... jestem w kontakcie z LadyS... aktualnie płacimy włąsciwie za meme te 300zł a maluchy jakby na przyczepke... jak je od niej zabierzemy to i tak trzeba będzie za nią płącić... one jeszcze ją pociągają od czasu do czasu... według "właściciela" mają 6-7 tyg...
więc póki mamusi atam jest to maluszki z nią zostaną... jakby ona poszła do domku będziemy prosić o ten darmowy tymczas...

Maczek był okropnie zarobaczony...wzdeło mu strasznie brzuszek po odrobaczeniu , ale na szczęście wali kupale i wydala ten syf...
dziś udało nam się z lon_cią je odwiedzic i wyjść na spacer z pyrtkami....
no takie kluseczki maleńkie...;)

Posted

danavas napisał(a):
jest propozycja aby Pestka nazywała się Figa...:) i wtedy będzie Figa z Maczkiem:):)

Figusia:loveu:,jestem za Figą!!!
A jak brzucholek Maczka, wiesz coś?

Posted

lon_cia napisał(a):
Figusia:loveu:,jestem za Figą!!!
A jak brzucholek Maczka, wiesz coś?

tak już jest ok:):) maluchy sie wylatały sporo na trawce...opiekunka zachwycona:):)
a ja właśnie wysyłam maile z fotkami bo są chetni na adopcje... cały czas dzwonią o moje szczeniaki które juz grzeją tyłki w nowych domkach i proponuje ...Figę z Maczkiem;)

Posted

Figa z Maczkiem i na dokładkę mamusia Suri :)

jacyś ludzie są już zainteresowani?
tylko wybierz im najlepsze domy z najlepszych i podpisać umowę adopcyjną z adnotacją o ciachnięciu koniecznie!

Posted

magdyska25 napisał(a):
Figa z Maczkiem i na dokładkę mamusia Suri :)

jacyś ludzie są już zainteresowani?
tylko wybierz im najlepsze domy z najlepszych i podpisać umowę adopcyjną z adnotacją o ciachnięciu koniecznie!

nie no jasne...się wie...:):):) ja bez umowy i PA nie daje psiaków...ani kociaków:)

Posted

danavas napisał(a):
tak już jest ok:):) maluchy sie wylatały sporo na trawce...opiekunka zachwycona:):)
a ja właśnie wysyłam maile z fotkami bo są chetni na adopcje... cały czas dzwonią o moje szczeniaki które juz grzeją tyłki w nowych domkach i proponuje ...Figę z Maczkiem;)

Ktoś już się zecydował na Maluszki?