magdyska25 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 dziękuję. a mam pytanie czysto teoretyczne, jak mogę udostępnić? musisz mnie najpierw zaprosić? mam konto na fb ale praktycznie z niego nie korzystam bo się tam nie odnajduje- dla mnie czarna magia:roll: Quote
sambo_os1 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dołącz do wydarzenia,czyli ,,wezmę udział'' i obok jest taka gwiazdka,najedź na nią,kliknij następnie ,,udostępnij wydarzenie'' Quote
DONnka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='sambo_os1']Zapraszam na wydarzenie Rexa na fb Zapraszajcie znajomych,udostępniajcie. http://www.facebook.com/events/205657099574773/?context=create Nie ma sprawy :) Dobry pomysł z wydarzeniem :multi: A ja zrobiłabym jeszcze Rexowi (oprócz wątku na owczarek.pl) ogłoszenie na stronie OwP na owczarki.eu ;) No chyba, że już ma :roll: Quote
magdyska25 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 raczej nie ma. DONnka- jakbyś mogła go tam wstawić byłabym wdzięczna. Już wszystkiego trzeba będzie spróbować. W pon. skontaktuje się z osobą z miesięcznika PRzyjaciel Pies i poproszę aby go tam umieścić. Może to coś da? Quote
bea100 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Skoro taki piękny ON jak Rex nie ma szans na świetną i szybką adopcję bo starszy...to co z innymi starymi psinkami? ? ?...:shake: Quote
magdyska25 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 bea100 napisał(a):Skoro taki piękny ON jak Rex nie ma szans na świetną i szybką adopcję bo starszy...to co z innymi starymi psinkami? ? ?...:shake: wczoraj dowiedziałam się o śmierci "swojego" geriatryka... a drugi trafił do szpitala bo pogryziony. Także inne umierają w schronisku...przeczytałam ogólne statystyki i w schroniskach ok. 70% psów nie trafia do adopcji. Schronisko to ostatnia ich przystań. straszne i brutalne. Quote
sambo_os1 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Kto jest na fb niech udostępnia wydarzenie Rexa przynajmniej raz dziennie,sporo psiaków znalazło domy z fb. Quote
martasekret Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 odwiedzam chłopaka z nadzieję na optymistyczne wieści... u mnie niestety też chwilowy kryzys jeśli chodzi o ogłoszenia :( Quote
beataczl Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='sambo_os1']Zapraszam na wydarzenie Rexa na fb Zapraszajcie znajomych,udostępniajcie. http://www.facebook.com/events/205657099574773/?context=create weszlam i udostepniam dalej..dobrze,ze ma wydarzenie na fejsie :) Quote
magdyska25 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 wczoraj dostałam mail w jego sprawie. nic obiecującego. prosiłam o kontakt tel. jak na razie cisza. Quote
magdyska25 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 prawdopodobnie w tę nd Rex będzie miał kolejną szansę pokazania jakim jest super psiakiem! Dom właśnie z maila powyżej. Zobaczymy. Trochę się boję bo w domu jest kanarek i .....kot. heh Dom z ogrodem- Rex miałby budę ale to od niego by zależało gdzie chce przebywać- do domu też mógłby wchodzić jak tylko chce- dodatkowo spacery po lesie (las zaraz za domem). Czy to nie za dobrze brzmi? Quote
bea100 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Brzmi świetnie! Rex zasługuje na taki Dom! Trzymam kciuki z całych sił i nie puszczam... Quote
martasekret Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 magdyska25 napisał(a):prawdopodobnie w tę nd Rex będzie miał kolejną szansę pokazania jakim jest super psiakiem! Dom właśnie z maila powyżej. Zobaczymy. Trochę się boję bo w domu jest kanarek i .....kot. heh Dom z ogrodem- Rex miałby budę ale to od niego by zależało gdzie chce przebywać- do domu też mógłby wchodzić jak tylko chce- dodatkowo spacery po lesie (las zaraz za domem). Czy to nie za dobrze brzmi? brzmi obiecująco.......trzymam mocno kciuki! Quote
sambo_os1 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Trzymam kciuki ;) za Rexiątko kochane :loveu: Quote
bea100 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zapraszamy na bazarek z psimi zabawkami i nie tylko...serdeczna prośba choć o podrzucenie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239927-Dla-Su-i-szczurk%C3%B3w-psie-zabawki-kosmetyki-perfumy-maszynka-do-strzy%C5%BC-do-28-02 Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 dzisiaj potwierdził Pan jutrzejsze zapoznanie. Mam nadzieję, że wypadnie dobrze i wreszcie się uda. Proszę trzymać kciuki! Quote
sambo_os1 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Trzymam kciuki,oby Rexiowi się poszczęściło :) Quote
bea100 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 magdyska25 napisał(a):dzisiaj potwierdził Pan jutrzejsze zapoznanie. Mam nadzieję, że wypadnie dobrze i wreszcie się uda. Proszę trzymać kciuki! To już dzisiaj- trzymam z sił całych!!!! Quote
martasekret Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 trzymam mocno! może tym razem.... Quote
wolf122 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Na fejsie,gdy byłem aktywny ,3-małem kciuki,tu :thumbs:nie może być inaczej :thumbs::thumbs::thumbs: Rex ..oby !!!! Coś te Rexy mają "pod górkę" mimo,że są takimi super owczarkami :roll:. Quote
Recommended Posts