Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję.
a mam pytanie czysto teoretyczne, jak mogę udostępnić? musisz mnie najpierw zaprosić?
mam konto na fb ale praktycznie z niego nie korzystam bo się tam nie odnajduje- dla mnie czarna magia:roll:

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej nie ma.
DONnka- jakbyś mogła go tam wstawić byłabym wdzięczna.
Już wszystkiego trzeba będzie spróbować.
W pon. skontaktuje się z osobą z miesięcznika PRzyjaciel Pies i poproszę aby go tam umieścić. Może to coś da?

Posted

bea100 napisał(a):
Skoro taki piękny ON jak Rex nie ma szans na świetną i szybką adopcję bo starszy...to co z innymi starymi psinkami? ? ?...:shake:

wczoraj dowiedziałam się o śmierci "swojego" geriatryka...
a drugi trafił do szpitala bo pogryziony.
Także inne umierają w schronisku...przeczytałam ogólne statystyki i w schroniskach ok. 70% psów nie trafia do adopcji. Schronisko to ostatnia ich przystań. straszne i brutalne.

Posted

prawdopodobnie w tę nd Rex będzie miał kolejną szansę pokazania jakim jest super psiakiem!

Dom właśnie z maila powyżej.
Zobaczymy. Trochę się boję bo w domu jest kanarek i .....kot. heh
Dom z ogrodem- Rex miałby budę ale to od niego by zależało gdzie chce przebywać- do domu też mógłby wchodzić jak tylko chce- dodatkowo spacery po lesie (las zaraz za domem).
Czy to nie za dobrze brzmi?

Posted

magdyska25 napisał(a):
prawdopodobnie w tę nd Rex będzie miał kolejną szansę pokazania jakim jest super psiakiem!

Dom właśnie z maila powyżej.
Zobaczymy. Trochę się boję bo w domu jest kanarek i .....kot. heh
Dom z ogrodem- Rex miałby budę ale to od niego by zależało gdzie chce przebywać- do domu też mógłby wchodzić jak tylko chce- dodatkowo spacery po lesie (las zaraz za domem).
Czy to nie za dobrze brzmi?

brzmi obiecująco.......trzymam mocno kciuki!

Posted

magdyska25 napisał(a):
dzisiaj potwierdził Pan jutrzejsze zapoznanie.
Mam nadzieję, że wypadnie dobrze i wreszcie się uda.
Proszę trzymać kciuki!

To już dzisiaj- trzymam z sił całych!!!!

Posted

Na fejsie,gdy byłem aktywny ,3-małem kciuki,tu :thumbs:nie może być inaczej :thumbs::thumbs::thumbs: Rex ..oby !!!! Coś te Rexy mają "pod górkę" mimo,że są takimi super owczarkami :roll:.