Ewelinaaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 piescofajnyjest o 7 to ja i psiaki na drugi bok się dopiero przekręcaliśmy :D Cień Nadziei co do konkursu , to Eden była najbliżej :eviltong: Megi na podłodze, Kali w psim łóżku a moja na łóżku ;D Eden wystawliśmy już wszystkie swoje łapki na ten poranny mrozik. brrrrr.... Ładnie słoneczko świeci , ale i tak jest mróz i trzeba się ciepło ubierać. Nie mam dla Mego takiego kubraczka, żeby jej zimno nie było, szyć nie umiem, a szkoda :D Dzisiaj z koleżanką zabierzemy naszą modelkę na mini sesję zdjęciową. :) Wiem ,że na odzew z ogłoszeń trzeba czekać, ale Megi to taka ślicznota, i myślałam ze zaraz po umieszczeniu będą telefony :eviltong: Quote
Eden Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Jeszcze telefon się rozdzwoni do czerwoności :-) Megi, Kali i inne bidy zasługuja na swoje domy......jeszcze trochę a bedą miały swojego wspaniałego człowieka ktory ich juz nie zawiedzie! Quote
Ewelinaaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Kali ma DT , ale tylko na weekend przyszedł do nas :) Pani z DT, z dnia na dzień coraz bardziej go kocha, coraz bardziej przyzwyczaja się do niego i chyba już go nie odda :D A Megi to cuuuudo i musi znaleźć dom nie ma innego wyboru :) Quote
sonia1974 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Dziękuję za zaproszenie będę tu zaglądać ,tyle mogę :roll:.Życzę piękności dobrego domu :loveu: Quote
Ewelinaaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Wszystkie psiaki smacznie śpią. :D Z Kalim jest coś nie tak. Dzisiaj nie chciał nic jeść, i jeszcze pojawiła się krew w kale... Będe musiała poinformować o tym jego dt... :( No, a z naszą Megi jest wszystko okej. :) Dostaje witaminki. Megi jest cudowną sunią. Odżyła nam trochę, widać , ze u nas się jej bardzo podoba. :) Mego spełnia również rolę obrońcy. Niedawno, przyszło dwóch panów, sprawdzającch liczniki gazowe. Megi nie spodobało się ich towarzystwo i zaczęła na nich warczeć, miała ich cały czas na oku, Panowie byli lekko zestresowani i starali uwinąć się jak najszybciej hehheehe. :eviltong: Wygląda na to , ze Megi to również pies obronny. Ktoś kto ją adoptuje nie bedzie się bał zostawać sam w domu, mając obok siebie takiego obrońce :eviltong: Głównie zaobserwowałam, że takie zachowanie pojawia się u Megi, gdy obok nas przechodzą obcy mężczyźni. Na kobiety reaguje normalnie, chce podejść powąchać poprzytulać się, reakcja na dzieci wciąż nie znana, ale czekam na swojego 7 letniego siostrzeńca który zawsze pomaga mi przy moich tymczasowiczach. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby który z psiaków wykazywał agreje do dzieci. :) Quote
halszka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 zaglądam do ślicznotki i zapisuję :) na FB również dołączyłam Quote
Ewelinaaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Dziękujemy za obecność! :) i cieplutko pozdrawiamy. Quote
__Lara Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Zapisuję wątek :) Kocham jamniki, a to jeszcze Megi - imienniczka mojej suni :) Quote
bluess Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Dziękuję za zaproszenie,trzymam kciuki za wspaniałą MEGI:kiss_2: Quote
Ewelinaaa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 __Lara napisał(a):Zapisuję wątek :) Kocham jamniki, a to jeszcze Megi - imienniczka mojej suni :) bluess napisał(a):Dziękuję za zaproszenie,trzymam kciuki za wspaniałą MEGI:kiss_2: Witamy u Megi :) Zapraszamy częściej! Przed nami ostatni nocny spacer, za niedługo jedna mordeczka nas opuści i znów zostanie tylko dwójka :) Quote
piescofajnyjest Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 dobra, to juz Was tak wczesnie niebudze:loveu: Quote
halszka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 hopsaj Megi,pokazuj się dziewczynko :) Quote
__Lara Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą w Zabrzu, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/235980-Kotek-znaleziony-w-Zabrzu-nie-mam-gdzie-go-da%C4%87-%28-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=19992015#post19992015 Quote
Ewelinaaa Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='piescofajnyjest']dobra, to juz Was tak wczesnie niebudze:loveu: My już od 5:40 na nogach , więc nas nie obudziłaś. :D Mam zajęcia w poniedziałki na basenie o 7:00 i musimy wcześniej wstawać, to dla nas staje się rutyną. :D [quote name='__Lara']Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą w Zabrzu, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/235980-Kotek-znaleziony-w-Zabrzu-nie-mam-gdzie-go-dać-(-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=19992015#post19992015 Napisałam PW! :) Quote
Eden Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Już po spacerze, Megi troche pobiegała a teraz czas na odpoczynek :-) Quote
Hope2 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Zaglądam prawie w samo południe ;) Megi na pewno ktoś Cię wypatrzy i pokocha te madre oczka:lol: Quote
paula_t Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Jestem u ślicznoty:loveu: Jak coś to mogę pomóc z ogłoszeniami, jak tylko zrobię te, które czekają w kolejce ;) Quote
Ewelinaaa Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 U Megi wszystko w jak najlepszym porządku. Sunia czuje się bardzo dobrze, już całkowicie się u nas zaaklimatyzowała. Teraz wystarczy szukać małej wspaniałego DS. Myślę, że Megi nadawałaby się najlepiej do domu ze starszymi osobami, które prowadzą tak jak i ona spokojny tryb życia. Nie wymaga aktywnych spacerów, jednak czasem nie zaszkodzi dać jej pobiegać :) Nie jest trudna w pielęgnacji, ma krótką łatwą do wyczesywania sierść, nie protestuje podczas kąpieli czy obcinania pazurków. Ładnie zachowuje czystość w mieszkaniu, nauczona zostawać sama :) Jest bezproblemowa, kochana i bardzo przytulaśna,kto chciałby taki skarb? :D Quote
Recommended Posts