Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']noo ja bym jednego z tych panów pogoniła bacikiem bo spóźniał się dość często :evil_lol: lasek za duzo to trudno wyłapać

[/quote]

Eeeeeeeeeeeeeeeeetam

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estka słabiutka - śpi głównie. Dzisiaj dostała jeszcze kroplówke na wzmocnienie.

Pani wetka obmacała ją dokładnie - brzuszek i ciałko i stwierdziła, że na ten wiek to jest w super kondycji. Dobrze umięśniona. :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Estka słabiutka - śpi głównie. Dzisiaj dostała jeszcze kroplówke na wzmocnienie.

Pani wetka obmacała ją dokładnie - brzuszek i ciałko i stwierdziła, że na ten wiek to jest w super kondycji. Dobrze umięśniona. :lol:[/quote]

Ile ona sobie liczy wiosenek?

Posted

Dzielna starsza pani :)
Ja za mycie okien zabieram się od miesięcy kilku i już pomału tracę widoczność hihi A mam ich pewnie sporo mniej niż Ty więc jesteś dzielna!

Posted

Estusia trochę lepiej. Wczoraj wieczorkiem chciała już na spacerek. Człapała bidula ale się przeszła. Dalej nic nie je. Dostała kolejny zastrzyk i kroplówke, żeby jak to pan wet powiedział odświerzyc ją trochę.:cool3:

Posted

W nocy był pawik ale dzisiaj lepiej z jedzeniem. :lol: Nawet na chrupki się skusiła a ja goopia poleciałam dzisiaj pierś z kurczaka kupić. Sama zjem :eviltong:

Posted

Qrcze, jak ona ma chory brzunio i pawikuje, to ja bym nie ryzykowała i karmiłabym tylko ryżem i kurczaczkiem - oddzielnie gotowane:razz:
Kiełbaska i chrupki podrażniają żołądek:razz:

Posted

Pawik był ale taki wodny. Wczorajsze jedzonko w brzuszku zostało. Rano jadła kurczaczka z ryżem. Po południu chrupki bo chciała. Na siłę nic nie dawałam jeść. :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Aaa zapomniałam napisać - 10 okien umyte zostało jeszcze 10. :placz:[/quote]
Łomatko jedyna ja mam trzy i nie wiem jak sie za nie zabrac a tu 10 i jeszcze 10 chyba bym zwariowała:crazyeye::-o. Zdrowiej Estuniu:loveu:.