Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Wrrr dlaczego muszę pracować :diabloti: Chcę być bogata i mieć wszystko w d.... W pracy wnerwiają, w domu wnerwiają ... :angryy:[/quote]

[quote name='M@d']Ooo, jakaś bratnia dusza :diabloti:
Ja też, ja też, ja też chcę być obrzydliwie bogaty... :multi::multi::multi:
:evil_lol:[/quote]

i ja też:diabloti:

i przez cały rok tylko podróżować:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M@d']Ooo, jakaś bratnia dusza :diabloti:
Ja też, ja też, ja też chcę być obrzydliwie bogaty... :multi::multi::multi:
:evil_lol:[/quote]
A kto by nie chciał być bogaty:razz:..........:diabloti: i podróżować cały rok - jak Ariss:evil_lol:

Posted

Jaki odzew :evil_lol:

Kajcia myśli, że jest w ciąży (no w końcu był seks z koleżankami :evil_lol:) i siedzi notorycznie w szafie z butami w wiatrołapie. :razz:

Posted

[quote name='AnkaG']
Kajcia myśli, że jest w ciąży (no w końcu był seks z koleżankami :evil_lol:) i siedzi notorycznie w szafie z butami w wiatrołapie. :razz:[/quote]

hahahaha już???? przecież to dopiero co był sex grupowy w ta już wysiaduje? :evil_lol:

i do powyższego się przyłączam, też bym chciała... :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']...i do powyższego się przyłączam, też bym chciała... :placz:[/quote]
Jesteś młoda i ładna, jeszcze masz szansę na młodego, przystojnego i bogatego "bożka":diabloti:;)

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha już???? przecież to dopiero co był sex grupowy w ta już wysiaduje? :evil_lol:
[/quote]
Kaja miała pierwsza cieczkę :cool3: więc teraz jest ciężarna. :diabloti: A do tego panicznie boi sie wystrzałow więc ciągle siedzi w szafie. Ale jak wołam na żarcie to niczego się nie boi gruba torba.

[quote name='Doginka']Jesteś młoda i ładna, jeszcze masz szansę na młodego, przystojnego i bogatego "bożka":diabloti:;)[/quote]

Buuu malawszka ma szansę a ja to już musiałbym takiego dziadka nad grobem poszukać ... :p

Posted

[quote name='AnkaG']... Buuu malawszka ma szansę a ja to już musiałbym takiego dziadka nad grobem poszukać ... :p[/quote]
Nieeee, no nie jest z Tobą aż tak źle:shake::loveu:W dzisiejszych czasach to i my "dojrzałe" kobitki możemy się za młodszym rozejrzeć:diabloti::razz:

Posted

[quote name='Doginka']Nieeee, no nie jest z Tobą aż tak źle:shake::loveu:W dzisiejszych czasach to i my "dojrzałe" kobitki możemy się za młodszym rozejrzeć:diabloti::razz:[/quote]

Faceci którzy są w moim wieku to wchodzą w andropauzę i chcą 18 - stek. :cool1:
A małolatów nie lubię. :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='AnkaG']Faceci którzy są w moim wieku to wchodzą w andropauzę i chcą 18 - stek. :cool1:
A małolatów nie lubię. :cool3::eviltong:[/quote]
Młodszy, to nie znaczy małolat:evil_lol:

Posted

Zostawiłam nieopatrznie otwartą szafę - Kajcia zrobiła porządek :mad:Spodnie były w szafie ...

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/2475/img1129iio.jpg[/IMG]

Posted

Tia powinnam jeszcze podziekować Kajci :diabloti:

Nie ma Michała, nie ma TZ a trawa rośnie. Wytargałam z garażu traktorek ...
No blondynka ... jak odpalić dziadostwo. To ma stacyjkę, 5 biegów + wsteczny, hamulec, 6 pozycji kosza, jakieś jeszcze dźwignie. Ale ruszyłam jakoś i skosiłam. Na początku żabka ale później spoko :eviltong:

Posted

Kosiłam zwykłą ale to była masakra. :shake: Działka ma prawie 1000 m2. Kręgosłup wysiadał. U mnie równiutko, sama trawa. Całkiem ładna trawa bo często koszona.
Fajna zabawa jak już się wyczuje maszynkę.:multi:

Jamnicza rodzinko a jak masz na imię? :oops:

Posted

No ciesze się, że już znam twoje imię Elu. :lol:

W sobotę były u nas w odwiedzinkach Amisia z jamnisiami (po spacerku). Moje sznupy już tak do nich przyzwyczajone, że zmęczone poszły spać i miały w nosie, że jakieś psy chodzą po chałupie. Prawdziwe koleżanki. :lol:

Posted

Gimlaskowa mama z siostrą podobno tez tak mają, a na spotkaniu rodzinnym w ostatni weekend były wręcz zachwycone ciągle przybywajacymi do domu piechami :loveu:

Za to na spacerze sznupki jako zżyta sfora opadły pudelka i yorka :crazyeye: Normalnie wystraszyłam sie co taka sznaucerowa rodzinka potrafi: otoczyli "intruzów", zagnali na skraj łąki i oczywiscie obszczekali. Pewnie cos z cyklu "spadajcie, to nasza łąka" :lol:

Posted

[quote name='M@d']Sfora zaczyna się od ... dwóch psów ... :diabloti:
A sfora rządzi się swoimi prawami :eviltong:[/quote]
Święta racja:razz:Wiem, bo mam taką sforę podwójną:evil_lol: