AnkaG Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 A wy myślicie, że jak wet ściąga kamień u psa ? A jak skaling u ludzi wyglada? :evil_lol: Nuka też panikara. Ostatnio TZ ją trzymał a ja przeglądałam ząbki. Ten plus, że ona nie gryząca jest. :lol: Ja to muszę ściągać kamień (no w zasadzie to nalot bo do kamienia nie dopuszczam), bo koleżanka-fryzjerka ma nawyk zaglądania każdemu psu w zęby i od razu są uwagi. :diabloti: Nuce to już chyba zostanie to robienie w domu. Ona nie potrafi kompletnie trzymać. Dzisiaj w nocy o 4 koo nawaliła. Praktycznie to 2-3 razy w tygodniu coś w domu zrobi. A przecież na ogród jest co chwila wypuszczna. Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bo na ogródku jej zimno, to lepiej w domciu narobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy Aniu sobotnie i weekendowo :loveu::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kiedy będą zdjęcia dziewczynek w ubrankach :razz: Quote
AnkaG Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Jak kupię aparat. Na razie kasy brak. Za to kupiłam juz bilety na samolot dla młodego i jego kolezanki na lot do Sztockholmu. Wylot 26.12 powrót 2.01. Coś dziecko musiało dostac na 18 -ke. Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No ładnie, Sylwester we dwoje w Sztockholmie :razz: Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 HaHaHa ciiii :diabloti: Bo [B]Ania[/B] jeszcze z nimi poleci ;) Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 He he ale śmieszne :mad: Nie wiem czy pisałam ale Nuka nie pije w ogóle wody. Za to je wszystko : świeże ogórki, pomidory, surową kapustę itd. :cool3: Po południu piła sok ananasowy. Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dzwoniłam wczoraj do pani Marty od Buni. Info na jej wątku napiszę. Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='AnkaG']He he ale śmieszne :mad: Nie wiem czy pisałam ale Nuka nie pije w ogóle wody. Za to je wszystko : świeże ogórki, pomidory, surową kapustę itd. :cool3: Po południu piła sok ananasowy.[/quote] Je ogórki:cool3: - a wysterylizowana była?:diabloti::razz::cool3: Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Doginka']Je ogórki:cool3: - a wysterylizowana była?:diabloti::razz::cool3:[/quote] Doginka moje sunie nie są wysterylizowane. Pisałam o sierzych ogórkach, kiszonych nie testowałam. Ale Nuce to wszystko smakuje. Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='AnkaG']He he ale śmieszne :mad: [/quote] To my już nic nie piszemy ;) Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='AnkaG']Doginka moje sunie nie są wysterylizowane. Pisałam o sierzych ogórkach, kiszonych nie testowałam. Ale Nuce to wszystko smakuje.[/quote] Myślałam o kiszonych - szczególnie smakują jak .....:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Czy u sucz też tak jest?????:hmmmm::siara::cooldevi: Quote
AnkaG Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='monita']To my już nic nie piszemy ;)[/quote] No Michał ma dopiero 18 lat - litooości. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Doginka']Myślałam o kiszonych - szczególnie smakują jak .....:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Czy u sucz też tak jest?????:hmmmm::siara::cooldevi:[/quote] Moja Esta miała raz szczeniaki. Jedyne co pamiętam to to że niejadek jadł, jadł i jadł. Urodziła 6 maluchów. Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ania - na stronie schronu Waszego znalazłam jeszcze dwa sznupki - jeden bardziej drugi mniej ale sznupki brodate - mogłabyś się dowiedzieć o nich czegoś więcej/???? ten jak minik wygląda czarny tylko ciemna fota [url]http://szczecin.schronisko.net/adopcja8934-1.html[/url] i ta psia pani taka biedna :( grubcia [url]http://szczecin.schronisko.net/adopcja7889-3.html[/url] Quote
AnkaG Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='malawaszka']Ania - na stronie schronu Waszego znalazłam jeszcze dwa sznupki - jeden bardziej drugi mniej ale sznupki brodate - mogłabyś się dowiedzieć o nich czegoś więcej/???? ten jak minik wygląda czarny tylko ciemna fota [URL]http://szczecin.schronisko.net/adopcja8934-1.html[/URL] i ta psia pani taka biedna :( grubcia [URL]http://szczecin.schronisko.net/adopcja7889-3.html[/URL][/quote] Moniko fotek nie zrobie bo nie mam aparatu. Co byś chciała wiedzieć? Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a jest tam jeszcze ktoś z dogo kto mógłby jakieś fotki zrobić jeszcze? zwłaszcza tego czarnego bo nie widać jaki on jest :shake: no i czy to sznupek czy mix Quote
AnkaG Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='malawaszka']a jest tam jeszcze ktoś z dogo kto mógłby jakieś fotki zrobić jeszcze? zwłaszcza tego czarnego bo nie widać jaki on jest :shake: no i czy to sznupek czy mix[/quote] Napisze do Inez - ona jest wolontariuszką. Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='malawaszka']Ania - na stronie schronu Waszego znalazłam jeszcze dwa sznupki - jeden bardziej drugi mniej ale sznupki brodate - mogłabyś się dowiedzieć o nich czegoś więcej/???? ten jak minik wygląda czarny tylko ciemna fota [URL]http://szczecin.schronisko.net/adopcja8934-1.html[/URL] i ta psia pani taka biedna :( grubcia [URL]http://szczecin.schronisko.net/adopcja7889-3.html[/URL][/quote] Ale ten czarny "minik" ma numerek rejestracji w miejscu zamieszkania:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, czy się mylę? - Gordon i Raper dostają takie przy każdej opłacie podatku od posiadania psa;), tylko ja im tych numerków nie przyczepiam:shake: Quote
AnkaG Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Takie numerki mają u nas psy w schronie. Quote
Recommended Posts