Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

Michał tańczy głównie disco. Dla skojarzenia co to jest - to na poczatku kaŻdego Tańca z gwiazdami zespół aguroli tańczył kawałki własnie takie jak tańczy Michał.

Oni mają konkurencje solo, duety, miniformacje - do 7 osób i formacje gdzie tańczy i 20 osób.

W niedziele wyjeżdża na mistrzostwa świata na słowację.

cały sierpień ma po 8 godzin treningów. I tak do wyjazdu.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Navy][B]Witam :D ;)

w końcu to trafiłem Aniu :loveu::loveu: mam nadzieję, że kojarzysz mnie ze Szczecina :D z wystawy:p

Michał świetnie tańczy :D

a i twoje sznaucerki przepiękne :loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Mati pewnie, że ciebie i Ewelinę pamiętam - robicie świeeeetne fotki. :lol:

Celinko - ja tylko dwa razy widziałam Miśka na mistrzostwach.

Teraz jest w nowym zespole i jest zadowolony. On planuje jak dorośnie założyć swój zespół i trenować innych. On to po prostu uwielbia.
W planach studia - chyba ekonomia i dodatkowo nauka w jakieś szkole artystycznej w kierunku choreografii.

Helga u mnie kiepsko - pracy nie ma w sądzie pracy się wszystko wlecze.
Łykam tabletki i staram sie nie wpaść w kompletny dół.

Nunuś kupka dalej.:evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']

Helga u mnie kiepsko - pracy nie ma w sądzie pracy się wszystko wlecze.
Łykam tabletki i staram sie nie wpaść w kompletny dół.

Nunuś kupka dalej.:evil_lol:[/quote]

:glaszcze:
trzymam kciuki, żeby się ułożyło wszystko.

a co do Nuki:loveu: - mała artystka :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Mati pewnie, że ciebie i Ewelinę pamiętam - robicie świeeeetne fotki. :lol:

Teraz jest w nowym zespole i jest zadowolony. On planuje jak dorośnie założyć swój zespół i trenować innych. On to po prostu uwielbia.
W planach studia - chyba ekonomia i dodatkowo nauka w jakieś szkole artystycznej w kierunku choreografii.
[/quote]

[COLOR=Navy][B]ano ja Ciebie też pamiętam, miło było Cię poznać! :):)
naprawdę, chyba szczecińscy dogomaniacy maja w sobie to coś:evil_lol::evil_lol:

Fajnie, że twój syn jest dobry w tym co robi, a co najważniejsze jest z tego zadowolony i sprawia mu to radość?

a ile twój syn ma lat?:p
[/B][/COLOR]

Posted

Mati synuś w listopadzie kończy 18 . Matura. :cool3:

W tym roku udało mu się zostać wicemistrzem Polski w disco dance solo. Nowy trener sam przyznaje, że dziwi sie, że tak mało pracowali z nim w tamtym zespole. Bo sam mówi, że Michał jest w czołówce Polski jesli chodzi o chłopaków.
A to co tańczy michał to tańczyli też bracia Mroczek (no ci aktorzy).

Z Amisią czasami chodzimy razem na spacery. Fajnie wygląda - cztery sznupki i trzy jamniorki.

A jaka zgoda - nawet Nunek już nie reaguje. Latają razem, zero warczenia czy innych niemiłych sytuacji.

Trochę ciężko mi pisać bo Keysi władowała mi sie na kolana przy kompie. Małe 10 kg.

Posted

[quote name='AnkaG']Mati synuś w listopadzie kończy 18 . Matura. :cool3:

Z Amisią czasami chodzimy razem na spacery. Fajnie wygląda - cztery sznupki i trzy jamniorki.

A jaka zgoda - nawet Nunek już nie reaguje. Latają razem, zero warczenia czy innych niemiłych sytuacji.

Trochę ciężko mi pisać bo Keysi władowała mi sie na kolana przy kompie. Małe 10 kg.[/quote]

[COLOR=Navy][B]o to widzę, ten sam rocznik co ja ;)
pozdrów go ode mnie ;)

ja już mam skończone 18 w kwietniu :) i matura też mnie czeka:cool3:

mi też często wskakuje małe 10 kg :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='AnkaG']No to będziemy trzymać kciuki nawzajem.[/quote]

[COLOR=Navy][B]no będziemy ;) co twój syn zdaje ??

ja zamierzam: polski, niemiecki, WOS lub WOK i może geografia...
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='AnkaG']Polski, matematyka, chyba WOS i Jezyka angielski. Matma to jego ulubiony przedmiot.[/quote]
[COLOR=Navy][B]
u mnie z matematyką jest zupełnie odwrotnie :diabloti::diabloti:
ulubiony to polski:lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img172.imageshack.us/img172/1229/p9040228pd1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6729/p9040230fy9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Nunuś juz sama tupta po schodach. Jak chce już iść wieczorem spać to idzie na górę pod syna pokój (bo on wiecznie zamknięte drzwi ma). :lol:

Na noc otwieramy drzwi i Nuka z rana (przed szóstą) przychodzi do TZ i cała szczęśliwa daje mu buziaki. On szybko za fraki i na ogródek ...
Nie zawsze zdąży bo czasami koo już na przedpokoju jest. :cool3: Wtedy leży u syna na dywanie i boi sie podejść bo skubana wie, że w domu to się nie robi.

A wczoraj wróciła wieczorem ze spaceru i jeszcze ze smyczą pognała na ogródek siku zrobić - bo spacerki to chyba tylko do chodzenia ...