Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie i to jest najlepsze. :diabloti: Powiedziałam mu, że teraz to ja nie chcę o niczym myśleć tylko pobrykać sobie. :lol:
Oj dlugo by opowiadać. Jestem od kilku dni w tak dobrym nastroju, że dostaję ataków śmiechu na to wszytko. :lol:

Wasiu wysłałam ci 25 zł na sznaucery. :lol:

Posted

Wiosna! Wiosna! Wiosna! :multi: Baw się i ciesz się :)
Mężulek ma typowe męskie przed-rozwodowe zachowania :cool3: Oni już tak mają, że by chcieli żebyś teraz za nim latała i prosiła żeby został i wrócił i że Ty mu wszystko wybaczasz bo to przecież wszystko twoja wina była :diabloti::evil_lol:
A może byś jakąś wiosenną sukę jednak pokazała :razz: ?

Posted

Ja za nim nie latam.:diabloti: Jestem twarda i bezwzględna. O nic nie proszę, co zresztą mi wypomina. No, że ja nie chciałam nawet rozmawiać jak się dowiedzialam o flądrze, tylko bez słowa pozew wniosłam. :lol:
Jestem zimna ryba. :eviltong:

Posted

[quote name='AnkaG']:lol: Tia mąż mnie chce, inni faceci chcą ... Co mam sie smucić. :lol:
Powiedział mi, że wyglądam kwitnąco i tak sie czuję. :multi:[/QUOTE]
I tak trzymaj:thumbs:
[quote name='AnkaG']Ja za nim nie latam.:diabloti: Jestem twarda i bezwzględna. O nic nie proszę, co zresztą mi wypomina. No, że ja nie chciałam nawet rozmawiać jak się dowiedzialam o flądrze, tylko bez słowa pozew wniosłam. :lol:
Jestem zimna ryba. :eviltong:[/QUOTE]
Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol:

Posted

Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol:[/QUOTE]

Nio widziałm J. na fotach :)

Posted

[quote name='AnkaG']Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol:[/QUOTE]

Nio widziałm J. na fotach :)[/QUOTE]
Niech Cię nie zmyla foty;-)To, ze on jest na fotencjach to tylko oznacza, ze rozmawiamy normalnie ze sobą, bo jednak nie da sie wymazać 11 lat bycia razem;-) Ale nie jesteśmy już parą:shake:

Posted

[quote name='AnkaG']Buuu a myślałam, że jest OK[/QUOTE]
Jest ok., bo rozmawiamy ze sobą i spotykamy się koleżeńsko i będzie mnie woził na wystawy:multi: A o resztę już nie dbam...zobaczymy, co los wybierze;-)

• 3 weeks later...
Posted

No trochę się u mnie działo ...
Wycofałam pozew rozwodowy.:razz: 15 kwietnia miałam 21 rocznicę ślubu - dostałam 21 róż z dopiętą karteczką. :lol: Żyję teraz spokojniutko, na luzie. :lol:
01 kwietnia miałam kraksę samochodową - z mojej winy. Facet mi wyskoczył, ja się zagapiłam i rozwaliłam Micrę. Mam nowe autko Kia Picanto.

Pieseczki ostrzyżone, mają dużo spacerków. Z mężem chodzimy z nimi na spacery, my z kijkami. :cool3::eviltong:

Pozdrawiamy i dziękujemy za pamięć. :loveu:W pracy mam masę roboty i na kompa patrzeć nie mogę.