malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 o brak mi słów... co za typ... :mdleje: jak pies ogrodnika.. sam nie docenił a innemu nie da... :shock: Quote
AnkaG Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 :roflt:I chce wrócic do sypialni... Oj chyba przyprawię mu te rogi skoro uważa, że ma :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a tamta... że imienia nie wypowiem :shock: co? puściła go kantem? Quote
AnkaG Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Nie i to jest najlepsze. :diabloti: Powiedziałam mu, że teraz to ja nie chcę o niczym myśleć tylko pobrykać sobie. :lol: Oj dlugo by opowiadać. Jestem od kilku dni w tak dobrym nastroju, że dostaję ataków śmiechu na to wszytko. :lol: Wasiu wysłałam ci 25 zł na sznaucery. :lol: Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 haha no to super, że masz dobry wiosenny nastrój - tak trzymać!!!!!! :klacz: dzięki za wsparcie sznupkowych ryjków :Rose: Quote
AnkaG Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 :lol: Tia mąż mnie chce, inni faceci chcą ... Co mam sie smucić. :lol: Powiedział mi, że wyglądam kwitnąco i tak sie czuję. :multi: Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 aaaaaż Ci troszeczkę zazdroszczę haha pamiętam jak to jest fajnie ahhh :evil_lol: Quote
weszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wiosna! Wiosna! Wiosna! :multi: Baw się i ciesz się :) Mężulek ma typowe męskie przed-rozwodowe zachowania :cool3: Oni już tak mają, że by chcieli żebyś teraz za nim latała i prosiła żeby został i wrócił i że Ty mu wszystko wybaczasz bo to przecież wszystko twoja wina była :diabloti::evil_lol: A może byś jakąś wiosenną sukę jednak pokazała :razz: ? Quote
AnkaG Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Ja za nim nie latam.:diabloti: Jestem twarda i bezwzględna. O nic nie proszę, co zresztą mi wypomina. No, że ja nie chciałam nawet rozmawiać jak się dowiedzialam o flądrze, tylko bez słowa pozew wniosłam. :lol: Jestem zimna ryba. :eviltong: Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='AnkaG']:lol: Tia mąż mnie chce, inni faceci chcą ... Co mam sie smucić. :lol: Powiedział mi, że wyglądam kwitnąco i tak sie czuję. :multi:[/QUOTE] I tak trzymaj:thumbs: [quote name='AnkaG']Ja za nim nie latam.:diabloti: Jestem twarda i bezwzględna. O nic nie proszę, co zresztą mi wypomina. No, że ja nie chciałam nawet rozmawiać jak się dowiedzialam o flądrze, tylko bez słowa pozew wniosłam. :lol: Jestem zimna ryba. :eviltong:[/QUOTE] Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol: Quote
AnkaG Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol:[/QUOTE] Nio widziałm J. na fotach :) Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='AnkaG']Nie daj się Aniu, pokaż draniowi, że nie On jeden na świecie;-) - to skutkuje, wiem to z praktyki;-):lol:[/QUOTE] Nio widziałm J. na fotach :)[/QUOTE] Niech Cię nie zmyla foty;-)To, ze on jest na fotencjach to tylko oznacza, ze rozmawiamy normalnie ze sobą, bo jednak nie da sie wymazać 11 lat bycia razem;-) Ale nie jesteśmy już parą:shake: Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='AnkaG']Buuu a myślałam, że jest OK[/QUOTE] Jest ok., bo rozmawiamy ze sobą i spotykamy się koleżeńsko i będzie mnie woził na wystawy:multi: A o resztę już nie dbam...zobaczymy, co los wybierze;-) Quote
AnkaG Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 No a cielesne kontakty są? :cool3::diabloti: Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='AnkaG']No a cielesne kontakty są? :cool3::diabloti:[/QUOTE] Jak mogą być, skoro nie jesteśmy razem:hmmmm: Quote
weszka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Doginka']Jak mogą być, skoro nie jesteśmy razem:hmmmm:[/QUOTE] Ależ przecież jedno nie wyklucza drugiego ;) Quote
Doginka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='weszka']Ależ przecież jedno nie wyklucza drugiego ;)[/QUOTE] U mnie wyklucza;-) Quote
AnkaG Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Doginka nie wykluczaj tylko działaj :lol: Quote
AnkaG Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Kochani, życzę wam zdrowych i pogodnych świąt. Wszystkiego naj, naj ... Po świętach uaktywnię się :) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Hej hej Święta się skończyły.:cool3:Co tam słychać w sznupkowie?:p Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 :hand: Aniu, gdzie zginęłaś ze swoją sffffffffffforką:hmmmm: Quote
JamniczaRodzina. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Aniu przyślij choć pocztówkę z tej Kanady.;) Quote
AnkaG Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 No trochę się u mnie działo ... Wycofałam pozew rozwodowy.:razz: 15 kwietnia miałam 21 rocznicę ślubu - dostałam 21 róż z dopiętą karteczką. :lol: Żyję teraz spokojniutko, na luzie. :lol: 01 kwietnia miałam kraksę samochodową - z mojej winy. Facet mi wyskoczył, ja się zagapiłam i rozwaliłam Micrę. Mam nowe autko Kia Picanto. Pieseczki ostrzyżone, mają dużo spacerków. Z mężem chodzimy z nimi na spacery, my z kijkami. :cool3::eviltong: Pozdrawiamy i dziękujemy za pamięć. :loveu:W pracy mam masę roboty i na kompa patrzeć nie mogę. Quote
Recommended Posts