Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki. :)

Moja kochana Keysunia jakiś czas temu odkryła, że w sypialni przy łóżku w szafce mam słodycze. Raz została zżarta czekolada innym razem ciastka więc już tam nic nie trzymam.
Ale cholernica w dalszym ciagu robi przeglądy. Nie wiem jak wyciąga szuflady, czasami szafka jest o metr przesunięta. Wczoraj wywaliła dosłownie wszytko co było w szufladach. Ubije kiedyś sabakę. :mad:

Posted

:obrazic:No wiesz u mnie porządeczek ... no powiedzmy :cool3:

Byłyśmy z Amisią w niedzielę w Lesznie na wystawie czempionów :)

I ..............

wnusio Amisi (synek jamnisi Amki) został wybrany do grupy 32 najpiękniejszych psów wystawy. :multi:

Wygrał mops

Posted

[quote name='AnkaG']Aaaa i poznałyśmy sie z Elitesse :) no i poznałam Waciaka :)
Fajnie tak w realu poznać dogomaniaka :)[/QUOTE]
A najfajniej, jak poznajesz nie na wystawie, tylko na wczasach np. Wtedy to jest fajnie jak gadacie, gadacie, gadacie.....i w pewnym momencie zaskakujecie, że znacie się wirtualnie z Dogomanii:lol: I dopiero gadacz się włącza:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Trzymajcie, trzymajcie mocno.
W domu cisza. Do TZ-ta odzywam się raz na 3 dni - jedno zdanie.

A Misiek na Mistrzostwach Polski. Na razie wyniki z duetu - 4 miejsce. Dobrze, bo 5 pierwszych ma prawo startu na MŚ i ME.