paula_t Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Cudowne wieści!!:multi: Ale na razie cieszę się tak cichutko, żeby nie zapeszać i mocno trzymam kciuki,żeby wszystko znalazło swój bezpieczny finał.... Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='paula_t']Cudowne wieści!!:multi: Ale na razie cieszę się tak cichutko, żeby nie zapeszać i mocno trzymam kciuki,żeby wszystko znalazło swój bezpieczny finał.... Dokładnie, nie zapeszamy :) Przy okazji, zajrzyjcie cioteczki do wątku kotki z Zabrza, która żyje pod chmurką: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237912-Kotka-w-Zabrzu-pod-chmurk%C4%85-w-ci%C4%85%C5%BCy-potrzebne-na-transport-leczenie-karm%C4%99!!!?p=20199619#post20199619 Szukamy transportu, gdyż kochana cioteczka Ginn zaoferowała dla kotki dt - pomóżcie!!! Quote
gosia2313 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Feliks został wykastrowany, a po zdjęciu szwów jedzei do nowego domu ! Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 gosia2313 napisał(a):Feliks został wykastrowany, a po zdjęciu szwów jedzei do nowego domu ! Super :multi: strasznie się cieszę :) powodzenia kochany psiaku :) :* Quote
gosia2313 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Chyba wczoraj Emiś miała go zawieźć, trzeba czekać na inf od niej ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 i ja zaglądam i oczekuje ;) mam nadzieję że chłopczyk już w domku ........ Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 wczoraj to Emiś chyba miała urwanie głowy ze swoimi podopiecznymi u wetów, ale może i chłopaka też zawiozła, też jestem ciekawa??? Quote
gosia2313 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Felix ADOPTOWANY ! :multi::multi: Dziękujemy wszystkim za pomoc, za podnoszenie, wpłacanie pieniędzy na badania i konsultacje ! :loveu: Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='gosia2313']Felix ADOPTOWANY ! :multi::multi: Dziękujemy wszystkim za pomoc, za podnoszenie, wpłacanie pieniędzy na badania i konsultacje ! :loveu:[/QUOTE] Cudownie :D :D :D Quote
paula_t Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Wspaniała wiadomość!:laola: A na jakieś wieści i fotki możemy liczyć?:) Quote
gosia2313 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Ja mogę jedynie przekleić to, co pisała Emilka :) No ale już zagojony chłopak jest na swoim. Ludzie bardzo psiolubni i przejęci nowym domownikiem Kupel Bąbel na wejściu pozwolił opróżnić miski w ramach okazania gościnności. Umowa podpisana. + na furtce wisi tabliczka '' UWAGA BARDZO GROŹNY PIES" :D :D Quote
Emiś Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Potwierdzam :) Felix u siebie. Państwo psiakiem zachwyceni, już go rozpieszczają. Obawiam się, że niedługo będzie parówką na krótkich łapkach :) Ma kumpla Bąbla (któremu na dzień dobry opróżnił michy), ogródek porządnie zabezpieczony. Pan sam zrobił zabezpieczenie schodów, żeby pod barierką nie przeszedł i nie spadł, adresówka - wszystko co trzeba :) Bezpośredniej relacji nie będzie, bo państwo nie z pokolenia komputerowego, ale dostałam już pełną SMSową relację - wszystko w porządku. A to ta tabliczka :P Quote
asiuniab Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 no to Państwo i tak do przodu są skoro smsa wysłali, bo wielu ludzi (w tym moja rodzicielka), nie umie tego robić;) jak będą regularnie nas informować co i jak u Feliksa to też przyjmiemy:) Quote
paula_t Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Najważniejsze, że Państwo zachwyceni Felixem, a Wy Państwem:loveu: Quote
Recommended Posts