Sonka95 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='paulaa.']oo springery są świetnee :loveu: a gdzie te obiecane fotki z testowania tunelu ? :mad:[/QUOTE] Zaraz wstawię , ale są kiepskiej jakości , bo komórka robi zdjęcia słabe w pomieszczeniach :angryy: I mam jeszcze 2 inne foteczki , ale całkowicie zamazane nic tam nie widać :-( Muszę jeszcze dzisiaj pojechać i kupić baterie do aparatu ... u niego 20 zdjęć max i 2 baterie to koniec i trzeba następne :diabloti: [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1536/zdjcie2398n.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy się u Was pierwszy raz :)[/QUOTE] Witajcie :loveu: Quote
sonia1974 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 dzielna Sonia szybko załapała o co chodzi z tunelem ,troszkę poćwiczycie i da radę :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 witamy po naszym ciężkim dniu:lol: Quote
Ty$ka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Cześć :) Ty nie nadużywaj tego tunelu, lepszy największy niedosyt niż najmniejszy przesyt. Więc ćwicz, ale powoli, krok po kroczku, nie wymagaj od Soni od razu wbiegania w tunel, no i rób dość często, w miarę długie przerwy. Bo inaczej możesz sobie jedynie Sonię zniechęcić. I trzymam kciuki za Was ;) Quote
Besti Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 To teraz w niecierpliwości czekami na zawody:razz: Quote
Qeeriefire Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Trzymamy mocno kciuki, wiele psów najbardziej uwielbia właśnie tunel. ;) Quote
phase Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Sonka95'] Konkurs smsowy w , którym odpowiadało się na pytanie i wpisywało odpowiedz :loveu: Ja powiem szczerze , że kupiłam gazetę Mojego Psa tylko dla kalendarza ;) Kiedyś to kupowałam : Przyjaciela Psa , Mojego Psa i Pies ... i tak przez kilka lat Ile na to kasy poszło to wolę nie liczyć , ale na pewno powyżej 200 zł :-o Gazety o psach mam wszędzie zajmują masę miejsca :roll: A książek o psach to tez mam pełno :cool3: [/QUOTE] Wow, to brawo! :) Ja w przeszłym roku kupiłam specjalnie gazetę ze względu na kalendarz, ale teraz biorę rzeczy z fundacji-ast. W sumie nie wiem czemu nie kupuję gazet.. U mnie gazety są od 2004 roku do 2012, ale bez paru mies. , więc nawet nie chcę wiedzieć ile na to poszło.... Chociaż kiedyś liczyłam, ale już zapomniałam. Wierzyć mi się nie chciało, że naprawdę tyle wydałam kasy. Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) [quote name='paulaa.']I jak było na zawodach ? :smile:[/QUOTE] Nawet fajnie ... Sonia przez hopki wszystkie przeskoczyła , ale był problem z tunelami :-( Nie chciała wejść do żadnego z nich :diabloti: Nawet jak wrzuciłam smakołyk do środka to się bała po niego wejść :roll: Najpierw było zapoznanie z torkiem i potem biegało się 2 razy , potem znowu zapoznanie i także torek 2 razy był biegany :-o Ja z dziewczynami za drugim razem myślałyśmy , że to zerówki biegną i drugi torek biegłyśmy na oko ( nie miałyśmy zapoznania ) :evil_lol: Gdyby nie te tunele to było by wspaniale ... ale Sonia była jedynym psem ,który nie chodzi do żadnego klubu :oops: Jak na swój pierwszy raz to poszło jej dobrze ;) Nagród praktycznie nie było można było sobie wziąść kupony do Maka i to wszystko ... Było też strasznie zimno w ręce , ale poza tym zawody były nawet udane ;) Filmiki i zdjęcia będą albo dzisiaj wieczorem , albo jutro ;) Dzięki Kasia i Aga za zawody i wspaniałe towarzystwo :loveu: Lusia i Kostek pobiegli wspaniale :cool3: Z nimi też mam filmik to zobaczycie !!! A i muszę dodać , że psiak zmęczony spała w autobusie całą drogę ;) Edited January 5, 2013 by Sonka95 Quote
paulaa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Oj, to szkoda, że tak wyszło z tymi tunelami, ale teraz przynajmniej wiesz nad czym trzeba popracować. Nasz debiut też nie należał do udanych, ale to była dla mnie cenna lekcja :lol: Mam nadzieje, że i tak macie filmiki ? :razz: albo fotki A macie już na oku jakiś klub ? ;) Quote
Baton Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 O, to gratulacje :D Tunelem się nie przejmuj, z czasem będzie go pokonywać coraz lepiej :) I czekam na te filmiki i zdjęcia :D Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='paulaa.']Oj, to szkoda, że tak wyszło z tymi tunelami, ale teraz przynajmniej wiesz nad czym trzeba popracować. Nasz debiut też nie należał do udanych, ale to była dla mnie cenna lekcja :lol: Mam nadzieje, że i tak macie filmiki ? :razz: albo fotki A macie już na oku jakiś klub ? ;)[/QUOTE] Tak myślałam , że z tunelami będzie problem :roll: Musimy to poćwiczyć i będzie spoko ;) Jeszcze nie wiem jaki klub ... obecnie zbieram kaskę :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='maryg22']O, to gratulacje :D Tunelem się nie przejmuj, z czasem będzie go pokonywać coraz lepiej :) I czekam na te filmiki i zdjęcia :D[/QUOTE] Niektóre psiaki to tak wbiegały w tunele szybko , a moja w cale i już potem mijałyśmy je bo nie było sensu stać ... :diabloti: Ale i tak myślałam , ze będzie gorzej , że wszystko zacznie omijać , a nawet nie było tak źle jak na pierwszy raz ... musimy do ćwiczyć tunele i możemy startować znowu ;) Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 siemka ;P mam filmik :cool3: dasz mejla czy moge na yt wrzucic xd?? Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Victoria']siemka ;P mam filmik :cool3: dasz mejla czy moge na yt wrzucic xd??[/QUOTE] napiszę ci e maila ale na yt też możesz wrzucić ... ;) Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Dziewczyny, powiedzcie co to za zawody ? :razz: Quote
Bgra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Gratulacje dziewczyny:multi:co tam tunele,ważne,że pierwszy krok zrobiony:loveu:chęci są jak widać,zdolności też,więc pora zapisać się do klubu Quote
Sonka95 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dziewczyny, powiedzcie co to za zawody ? :razz:[/QUOTE] Treningowe Fortowe ;-) [quote name='Bgra']Gratulacje dziewczyny:multi:co tam tunele,ważne,że pierwszy krok zrobiony:loveu:chęci są jak widać,zdolności też,więc pora zapisać się do klubu[/QUOTE] Dzięki :loveu: no dokładnie teraz to tylko zebrać kaskę na klubik i na kolejne zawody ;) Quote
Recommended Posts