Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']oo springery są świetnee :loveu:

a gdzie te obiecane fotki z testowania tunelu ? :mad:[/QUOTE]

Zaraz wstawię , ale są kiepskiej jakości , bo komórka robi zdjęcia słabe w pomieszczeniach :angryy: I mam jeszcze 2 inne foteczki , ale całkowicie zamazane nic tam nie widać :-(

Muszę jeszcze dzisiaj pojechać i kupić baterie do aparatu ... u niego 20 zdjęć max i 2 baterie to koniec i trzeba następne :diabloti:

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1536/zdjcie2398n.jpg[/IMG]

Posted

Cześć :)
Ty nie nadużywaj tego tunelu, lepszy największy niedosyt niż najmniejszy przesyt. Więc ćwicz, ale powoli, krok po kroczku, nie wymagaj od Soni od razu wbiegania w tunel, no i rób dość często, w miarę długie przerwy. Bo inaczej możesz sobie jedynie Sonię zniechęcić. I trzymam kciuki za Was ;)

Posted

[quote name='Sonka95']
Konkurs smsowy w , którym odpowiadało się na pytanie i wpisywało odpowiedz :loveu:

Ja powiem szczerze , że kupiłam gazetę Mojego Psa tylko dla kalendarza ;)
Kiedyś to kupowałam : Przyjaciela Psa , Mojego Psa i Pies ... i tak przez kilka lat
Ile na to kasy poszło to wolę nie liczyć , ale na pewno powyżej 200 zł :-o
Gazety o psach mam wszędzie zajmują masę miejsca :roll:
A książek o psach to tez mam pełno :cool3:
[/QUOTE]
Wow, to brawo! :)
Ja w przeszłym roku kupiłam specjalnie gazetę ze względu na kalendarz, ale teraz biorę rzeczy z fundacji-ast. W sumie nie wiem czemu nie kupuję gazet.. U mnie gazety są od 2004 roku do 2012, ale bez paru mies. , więc nawet nie chcę wiedzieć ile na to poszło.... Chociaż kiedyś liczyłam, ale już zapomniałam. Wierzyć mi się nie chciało, że naprawdę tyle wydałam kasy.

Posted (edited)

[quote name='paulaa.']I jak było na zawodach ? :smile:[/QUOTE]

Nawet fajnie ... Sonia przez hopki wszystkie przeskoczyła , ale był problem z tunelami :-(
Nie chciała wejść do żadnego z nich :diabloti: Nawet jak wrzuciłam smakołyk do środka to się bała po niego wejść :roll: Najpierw było zapoznanie z torkiem i potem biegało się 2 razy , potem znowu zapoznanie i także torek 2 razy był biegany :-o Ja z dziewczynami za drugim razem myślałyśmy , że to zerówki biegną i drugi torek biegłyśmy na oko ( nie miałyśmy zapoznania ) :evil_lol: Gdyby nie te tunele to było by wspaniale ... ale Sonia była jedynym psem ,który nie chodzi do żadnego klubu :oops: Jak na swój pierwszy raz to poszło jej dobrze ;) Nagród praktycznie nie było można było sobie wziąść kupony do Maka i to wszystko ...
Było też strasznie zimno w ręce , ale poza tym zawody były nawet udane ;)

Filmiki i zdjęcia będą albo dzisiaj wieczorem , albo jutro ;)
Dzięki Kasia i Aga za zawody i wspaniałe towarzystwo :loveu:
Lusia i Kostek pobiegli wspaniale :cool3: Z nimi też mam filmik to zobaczycie !!!
A i muszę dodać , że psiak zmęczony spała w autobusie całą drogę ;)

Edited by Sonka95
Posted

Oj, to szkoda, że tak wyszło z tymi tunelami, ale teraz przynajmniej wiesz nad czym trzeba popracować. Nasz debiut też nie należał do udanych, ale to była dla mnie cenna lekcja :lol: Mam nadzieje, że i tak macie filmiki ? :razz: albo fotki
A macie już na oku jakiś klub ? ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Oj, to szkoda, że tak wyszło z tymi tunelami, ale teraz przynajmniej wiesz nad czym trzeba popracować. Nasz debiut też nie należał do udanych, ale to była dla mnie cenna lekcja :lol: Mam nadzieje, że i tak macie filmiki ? :razz: albo fotki
A macie już na oku jakiś klub ? ;)[/QUOTE]

Tak myślałam , że z tunelami będzie problem :roll: Musimy to poćwiczyć i będzie spoko ;)
Jeszcze nie wiem jaki klub ... obecnie zbieram kaskę :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']O, to gratulacje :D Tunelem się nie przejmuj, z czasem będzie go pokonywać coraz lepiej :)
I czekam na te filmiki i zdjęcia :D[/QUOTE]

Niektóre psiaki to tak wbiegały w tunele szybko , a moja w cale i już potem mijałyśmy je bo nie było sensu stać ... :diabloti: Ale i tak myślałam , ze będzie gorzej , że wszystko zacznie omijać , a nawet nie było tak źle jak na pierwszy raz ... musimy do ćwiczyć tunele i możemy startować znowu ;)

Posted

Gratulacje dziewczyny:multi:co tam tunele,ważne,że pierwszy krok zrobiony:loveu:chęci są jak widać,zdolności też,więc pora zapisać się do klubu

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dziewczyny, powiedzcie co to za zawody ? :razz:[/QUOTE]

Treningowe Fortowe ;-)

[quote name='Bgra']Gratulacje dziewczyny:multi:co tam tunele,ważne,że pierwszy krok zrobiony:loveu:chęci są jak widać,zdolności też,więc pora zapisać się do klubu[/QUOTE]

Dzięki :loveu: no dokładnie teraz to tylko zebrać kaskę na klubik i na kolejne zawody ;)