phase Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Jak ona jest piękna, słodziuchna, urocza na zdjęciach. :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 (edited) [quote name='Korenia']No, ale po cóż? Jak na 100% nie jest mixem Lancashira. Jakby nie wiem, np. miała cech dużo bernardyna to napisałabyś, że jest bernardynem, mimo że jest 70 cm niższa i 10 razy lżejsza? Zupełnie nie widzę w tym idei.[/QUOTE] Trudno jest oceniać psa , gdy się go nie widziało na żywo tylko na zdjęciach ;) Znalazłam w necie zdjęcie[URL="http://www.lancashireheeler.fi/kuvat/heeler9.jpg"] pyska [/URL]Lancashire Heller i jest dokładnie taki jak Sonii ... Sonia różni się od Lancashire Heelera tylko tym , że ma 3 kg więcej i jest wyższa :p [quote name='phase']Jak ona jest piękna, słodziuchna, urocza na zdjęciach. :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Cześć :D Dzisiaj doszło potwierdzenie i wybieramy się na zawody :multi: Już się nie mogę doczekać ... Jak na razie w naszej grupie i kategorii są jeszcze 3 inne psiaczki ;) Sonia teraz leniuchuje , ale niedługo musi iść na spacerek ... Wczoraj Sonka zwymiotowała patykami i pewnie dlatego nie chciała nic jeść :-( Edited December 26, 2012 by Sonka95 Quote
whiteterrier Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ej a możesz wstawić zdjęcie całego swojego domowego toru ? :) Quote
Sonka95 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 [quote name='whiteterrier']Ej a możesz wstawić zdjęcie całego swojego domowego toru ? :)[/QUOTE] Ja mam tylko 2 kijki , które służą jako hopki i to wszystko :roll: Muszę jeszcze tunel kupić , aby lepiej wyglądało ;) Quote
whiteterrier Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Sonka95']Ja mam tylko 2 kijki , które służą jako hopki i to wszystko :roll: Muszę jeszcze tunel kupić , aby lepiej wyglądało ;)[/QUOTE] A ja mam slalom i 3 hopki :D I też chce kupić tunel :) Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 A ja nie mam nic :P Oprócz miejsca na tor :P JA nie wiem o co się rozchodzi. Owszem, nie lubię gdy ktoś na siłę mówi, że ma psa rasowego, bo dla mnie kundel to kundel i tyle, ale też swego czasu jako tytuł galerii miałam "Zagubiony krewniak sheltie - Pan Morusław Rusiński" i nie uważam, by to była jakaś zbrodnia :D Quote
whiteterrier Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 A ja miejsca nie mam a mam tor.. Może się zgramy ? :cool3: Superowo z tymi zawodami! Też chce! Quote
Nanashi Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Gratuluję i będziemy trzymać za Was kciuki :) Quote
Korenia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Ty$ka']JA nie wiem o co się rozchodzi. Owszem, nie lubię gdy ktoś na siłę mówi, że ma psa rasowego, bo dla mnie kundel to kundel i tyle, ale też swego czasu jako tytuł galerii miałam "Zagubiony krewniak sheltie - Pan Morusław Rusiński" i nie uważam, by to była jakaś zbrodnia :D[/QUOTE] O nic się nie rozchodzi :) ja po prostu pytałam z czystej ciekawości, bo nie widzę w tym żadnej idei - dla mnie to wygląda tak, jakby się wstydziła, że Sonia jest kundelkiem... Tyśka - tylko, że Twoj psiak może być mixem sheltie, a tu na pewno Sonka nie jest mixem Lancashire. Quote
Sonka95 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Korenia - Ja mam kundelka i się tego nie wstydzę :p Nie kupowałam psa rasowego z papierami choć chciałam , ale wolałam mieszańca ! Ty masz inne zdanie niż ja i niech tak zostanie ... ;) Dla mnie Sonia jest idealnym psem mimo , że nie jest rasowa ... Kundelki / mieszańce są wyjątkowe i cudowne :D Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='whiteterrier']A ja miejsca nie mam a mam tor.. Może się zgramy ? [/QUOTE] Spoko, wprowadź się do mnie. W moim pokoju stoi wolne łóżko :eviltong: [quote name='Korenia']O nic się nie rozchodzi :smile: ja po prostu pytałam z czystej ciekawości, bo nie widzę w tym żadnej idei - dla mnie to wygląda tak, jakby się wstydziła, że Sonia jest kundelkiem... Tyśka - tylko, że Twoj psiak może być mixem sheltie, a tu na pewno Sonka nie jest mixem Lancashire.[/QUOTE] Ja też nie widzę w tym żadnej idei, ale kto co lubi :eviltong: Mnie osobiście ani nie przeszkadza, ani nie razi, gdy ktoś sobie doda rasę w tytule. Jego piaskownica i jego zabawki :eviltong::eviltong:. Jedyne co mnie śmieszy to nadawanie każdemu kundlowi przynależności do jakiejś rasy - np. tak jest przy ogłaszaniu bezdomnych psów lub nieraz na spacerze wiele osób posiadających kundle mówią, że to "prawie X" (w X wstawcie sobie dowloną rasę) :evil_lol::cool3: Quote
Bgra Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Sonko...aż poszukałam sobie psa rasy Lancashire heeler:) Twoja dziewczynka faktycznie,do złudzenia podobna:)ani jej ważyć nie mam zamiaru ani mierzyć:) miałam przed moimi Miśkami sunię,Stefankę,mama jamniczka a tata....hmmm największa łajza w okolicy jak ktoś pytał jakiej jest rasy,odpowiadałam....Trotuar Terrier:evil_lol: Quote
phase Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Fajnie, że będziecie brały udział w zawodach, na pewno kciuki będą trzymane. ;) Quote
Qeeriefire Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To i my się witamy i Was sobie zapisujemy. :) Sonia jest cudowna i powodzenia w agi! Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='Nanashi']Gratuluję i będziemy trzymać za Was kciuki :)[/QUOTE] [quote name='phase']Fajnie, że będziecie brały udział w zawodach, na pewno kciuki będą trzymane. ;)[/QUOTE] Trzymajcie , bo bardzo nam się to przyda :D [quote name='Collie']To i my się witamy i Was sobie zapisujemy. :) Sonia jest cudowna i powodzenia w agi![/QUOTE] Dziękujemy i zapraszamy częściej ;) Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Hej ;) Pogoda fatalna dzisiaj :shake: Moja w deszczu to tylko do domu ciągnie i tyle ze spaceru :-( Teraz codziennie puszczają petardy , a Sonia się już tak wyczuliła , ze tylko coś walnie i się patrzy na niebo uszy po sobie i ogon podwija i do domku ciągnie :shake: Dzisiaj trochę uczyłyśmy się nowych sztuczek :loveu: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='Sonka95']Hej ;) Pogoda fatalna dzisiaj :shake: Moja w deszczu to tylko do domu ciągnie i tyle ze spaceru :-( Teraz codziennie puszczają petardy , a Sonia się już tak wyczuliła , ze tylko coś walnie i się patrzy na niebo uszy po sobie i ogon podwija i do domku ciągnie :shake: Dzisiaj trochę uczyłyśmy się nowych sztuczek :loveu:[/QUOTE] Cześć :D Moja na szczęście na petardy nie reaguje :) Gorzej, że ja ich nie lubię :lol: Więc Sonię rozumiem...:) A jakich? :razz: Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='maryg22'] A jakich? :razz:[/QUOTE] Zdechł pies już nam coraz lepiej wychodzi , slalom opanowała genialnie i jeszcze dzisiaj ćwiczyłyśmy odbicia od nogi kiedy leci za zabawką :cool3: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='Sonka95']Zdechł pies już nam coraz lepiej wychodzi , slalom opanowała genialnie i jeszcze dzisiaj ćwiczyłyśmy odbicia od nogi kiedy leci za zabawką :cool3:[/QUOTE] To super :D My właśnie musimy sobie popracować nad tym zdechł pies, bo kiedyś wykonywała perfekcyjnie, a teraz zdechły pies nie przypomina wcale zdechłego :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Mój na zdechł pies (a raczej na pif-paf) kładzie się do góry kołami. Niby OK, ale ma oczy roześmiane i wygląda jakby czekał na gilgotki po brzuchu, a nie jak zabity :D Ale mam zamiar nauczyć go jeszcze trupa :P Quote
sonia1974 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Witam się u Sonii " siostry " mojej Sonii , bardzo gadziny podobne :evil_lol:moja chyba troszkę mniejsza o ile można to na zdjęciach rozpoznać ( waży 8 kg.) buziole dla Sonii od Sonii Quote
Ana :) Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Super, że startujecie w zawodach :) będę trzymała za Was kciuki i mam nadzieje na jakiś filmik :D Quote
zuzza Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: Wczoraj był w ogóle zakręcony dzień ;) Choinka została kupiona jako ostatnia duża , zostały tylko małe w doniczkach :-o Potem był spacerek z Sonią kiedy jak na złość musieli puszczać petardy :angryy: Sonia wczoraj nie chciała w ogóle jeść mięsa z miski ... zjadła trochę ciasta :roll: Sonia wczoraj jak tylko zobaczyła prezenty to nie chciała odejść od choinki ...:D Prezencik bardzo jej się spodobał :multi: A dzisiaj jedziemy do wujka , ale Sonka musi zostać w domku :p U nas odwilż i wszystko jest w wodzie :-( [B]Dzisiaj wysyłam zgłoszenie na nasze pierwsze zawody agility !!! :D[/B] I mam obiecane foteczki : [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/5217/1040964.jpg[/IMG] [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/2924/1040966.jpg[/IMG] [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/7379/1040971.jpg[/IMG] [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2364/1040973.jpg[/IMG][/QUOTE] Śliczna sunia;) Nie wieże! Moja to by świnkę na raz zjadła:oops: Quote
Recommended Posts