Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figunia']To Czerwony Kapturek, czy Mrowka????:-o
Juz wiem, ...to zle Wilczysko w ubraniu Czerwonego Kapturka (ktorego wczesniej schrupal) :lol:[/QUOTE]
A teraz chrapie na tapczanie.

Posted

[quote name='Figunia']To Czerwony Kapturek, czy Mrowka????:-o
Juz wiem, ...to zle Wilczysko w ubraniu Czerwonego Kapturka (ktorego wczesniej schrupal) :lol:[/QUOTE]

hahaha, chyba raczej Różowego Kapturka ;)

Posted

[quote name='Pyrdka']Sterylka w środę?[/QUOTE]
Tak. Już się denerwuję!
W tygodniu do południa chcę pojechać z Miką do Kwilcza. Ma dziwną ranę na łapie, która się nie chce goić.

Posted

Tyle się dzieje w związku z likwidacją przytuliska w Glinnie. Mrówka swój termin sterylki odstąpiła ciężarnej jamniczce z tego przytuliska. Mikę nie zawiozłam do weta bo nie było kiedy. Ważne w tej chwili aby jak najwięcej psiaków uratować.

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkim Dogomaniaczkom z watku Chmurki przesylam zyczenia pogodnych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia. Trwalej odmiany ludzkich serc, by potrafily odczuwac wspolczucie i milosc dla wszelkich zyjacych istot.
Niech ten czas ciepla i milosci trwa...niech juz trwa...

• 3 weeks later...
Posted

Strasznie długo mnie tu nie było. Mrówka się zasiedziała i chyba jej już nie oddam! Nadal nie wysterylizowana bo kolejne dwa terminy zabiegu oddała za ciążonym koleżanką z przytuliska w Glinnie. To była dopiero akcja! Na początku grudnia zeszłego roku dowiedziałyśmy się, że przytulisko w Glinnie będzie zamknięte a psy (110szt) wywiezione do koszmarnego schroniska w Wojtyszkach. Nie mogłyśmy na to pozwolić. Dzięki pomocy wielu wspaniałych ludzi udało nam się umieścić ponad 100 psów w bezpiecznych miejscach. Zapraszam na wydarzenie: http://www.facebook.com/events/143938452420684/

Posted

Nikt o Mrówcie nie pyta, nie wiem dlaczego bo ogłoszenia ma aktualne.

Emma, zabieram się dzisiaj za robienie kolejnych ogłoszeń dla naszych podopiecznych, ale oczywiście zrobić kolejne dla Mrówki??
To adopcyjny pies, prędzej czy później znajdzie nowy domek, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.

Posted

Akrum napisał(a):
Nikt o Mrówcie nie pyta, nie wiem dlaczego bo ogłoszenia ma aktualne.

Emma, zabieram się dzisiaj za robienie kolejnych ogłoszeń dla naszych podopiecznych, ale oczywiście zrobić kolejne dla Mrówki??
To adopcyjny pies, prędzej czy później znajdzie nowy domek, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.

Moja Stonia i Mrówka to wielkie kumpelki się zrobiły! Nie mam sumienia ich rozdzielać!

Posted

[quote name='Akrum']Czyli nie robić nowych ogłoszeń?

To teraz sterylizacja i podpisujemy z Tobą Emma umowę adopcyjną :)[/QUOTE]
Chyba tak! Co do sterylizacji to Mrówka znów musi poczekać aż uporam się z Miką. Ta to ma farta już prawie pół roku jej się udaje uniknąć zabiegu.

• 2 weeks later...
Posted

Mrówka już doszła do siebie po zabiegu, biega wesoło ze Stonią. Niestety stare lęki jeszcze w niej tkwią, wystarczy podnieś tylko głos w dyskusji rodzinnej a Mrówka zaraz zwiewa pod tapczan. Kilka dni temu wzięłam ją do mojej dziupli na strychu, było to dla niej nowe miejsce więc trzęsła się jak galaretka. Jest u mnie już trzy miesiące i jeszcze nie doszła do siebie strachulek.

• 4 weeks later...
Posted

Jak sie jest takim malym robakiem (w dodatku po przejsciach), to wszystko przerazajace...
Ale bedzie dobrze...trzeba czasu.

Zagladnelam do Mrowy, nasycilam oczy zdjeciami Jej Malenkosci i pozwolilam sobie napisac pare tych oczywistych "madrosci". :lol: