Figunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To Czerwony Kapturek, czy Mrowka????:-o Juz wiem, ...to zle Wilczysko w ubraniu Czerwonego Kapturka (ktorego wczesniej schrupal) :lol: Quote
Emma53 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Figunia']To Czerwony Kapturek, czy Mrowka????:-o Juz wiem, ...to zle Wilczysko w ubraniu Czerwonego Kapturka (ktorego wczesniej schrupal) :lol:[/QUOTE] A teraz chrapie na tapczanie. Quote
Penny Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Dzisiaj znów widziałam Mróweńkę :) To takie małe chodzące cudeńko. Quote
Akrum Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Figunia']To Czerwony Kapturek, czy Mrowka????:-o Juz wiem, ...to zle Wilczysko w ubraniu Czerwonego Kapturka (ktorego wczesniej schrupal) :lol:[/QUOTE] hahaha, chyba raczej Różowego Kapturka ;) Quote
Emma53 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='Pyrdka']Sterylka w środę?[/QUOTE] Tak. Już się denerwuję! W tygodniu do południa chcę pojechać z Miką do Kwilcza. Ma dziwną ranę na łapie, która się nie chce goić. Quote
Figunia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ja tez nie znam. Ale z wielka przyjemnoscia bym poznala...:lol: Glaskanko dla Maluni! Quote
Pyrdka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Biedna Milkusia mam nadzieje,ze to nic poważnego. Quote
Emma53 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Tyle się dzieje w związku z likwidacją przytuliska w Glinnie. Mrówka swój termin sterylki odstąpiła ciężarnej jamniczce z tego przytuliska. Mikę nie zawiozłam do weta bo nie było kiedy. Ważne w tej chwili aby jak najwięcej psiaków uratować. Quote
Figunia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wszystkim Dogomaniaczkom z watku Chmurki przesylam zyczenia pogodnych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia. Trwalej odmiany ludzkich serc, by potrafily odczuwac wspolczucie i milosc dla wszelkich zyjacych istot. Niech ten czas ciepla i milosci trwa...niech juz trwa... Quote
Emma53 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Strasznie długo mnie tu nie było. Mrówka się zasiedziała i chyba jej już nie oddam! Nadal nie wysterylizowana bo kolejne dwa terminy zabiegu oddała za ciążonym koleżanką z przytuliska w Glinnie. To była dopiero akcja! Na początku grudnia zeszłego roku dowiedziałyśmy się, że przytulisko w Glinnie będzie zamknięte a psy (110szt) wywiezione do koszmarnego schroniska w Wojtyszkach. Nie mogłyśmy na to pozwolić. Dzięki pomocy wielu wspaniałych ludzi udało nam się umieścić ponad 100 psów w bezpiecznych miejscach. Zapraszam na wydarzenie: http://www.facebook.com/events/143938452420684/ Quote
Akrum Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Nikt o Mrówcie nie pyta, nie wiem dlaczego bo ogłoszenia ma aktualne. Emma, zabieram się dzisiaj za robienie kolejnych ogłoszeń dla naszych podopiecznych, ale oczywiście zrobić kolejne dla Mrówki?? To adopcyjny pies, prędzej czy później znajdzie nowy domek, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Quote
Figunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zagladam do Mrowki... Wspanialego domku zycze, gdziekolwiek by on nie byl... Quote
Emma53 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Akrum napisał(a):Nikt o Mrówcie nie pyta, nie wiem dlaczego bo ogłoszenia ma aktualne. Emma, zabieram się dzisiaj za robienie kolejnych ogłoszeń dla naszych podopiecznych, ale oczywiście zrobić kolejne dla Mrówki?? To adopcyjny pies, prędzej czy później znajdzie nowy domek, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Moja Stonia i Mrówka to wielkie kumpelki się zrobiły! Nie mam sumienia ich rozdzielać! Quote
Pyrdka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Czy to znaczy,że Mrówka zostaje na stałe? Quote
Akrum Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Czyli nie robić nowych ogłoszeń? To teraz sterylizacja i podpisujemy z Tobą Emma umowę adopcyjną :) Quote
Figunia Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Chyba sie nie dziwie... Tez bym Mrowki nie oddala... Powodzenia i szczescia okruszynie i Opiekunom!!!! Quote
Emma53 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Akrum']Czyli nie robić nowych ogłoszeń? To teraz sterylizacja i podpisujemy z Tobą Emma umowę adopcyjną :)[/QUOTE] Chyba tak! Co do sterylizacji to Mrówka znów musi poczekać aż uporam się z Miką. Ta to ma farta już prawie pół roku jej się udaje uniknąć zabiegu. Quote
Emma53 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Mrówka wczoraj miała zabieg sterylizacji tym razem to Mika odstąpiła jej termin.:cool3: Quote
Figunia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Malenka, trzymam kciuki za bezbolesna rekonwalescencje! Quote
Emma53 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Mrówka już doszła do siebie po zabiegu, biega wesoło ze Stonią. Niestety stare lęki jeszcze w niej tkwią, wystarczy podnieś tylko głos w dyskusji rodzinnej a Mrówka zaraz zwiewa pod tapczan. Kilka dni temu wzięłam ją do mojej dziupli na strychu, było to dla niej nowe miejsce więc trzęsła się jak galaretka. Jest u mnie już trzy miesiące i jeszcze nie doszła do siebie strachulek. Quote
Figunia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Jak sie jest takim malym robakiem (w dodatku po przejsciach), to wszystko przerazajace... Ale bedzie dobrze...trzeba czasu. Zagladnelam do Mrowy, nasycilam oczy zdjeciami Jej Malenkosci i pozwolilam sobie napisac pare tych oczywistych "madrosci". :lol: Quote
Recommended Posts