Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny ten psiak :-(

Ogładałam zdjęcia z forum i na niektórych widać, że pies ma szramy :shake:

Dziewczyna miała sporo czasu, żeby zastanowić się co zrobić z psem, bo nie odzywa się chyba już do lutego :???:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamproblem - kto moze wspomóc tassmana finansowo? Ja juz po mału robie bokami.... Karma + szpitalik.... pomocy

Aukcja na allegro - zero zainteresowania

Posted

Amikat dzis jutro napewno moj syn sie z toba spotka w celu oddnia rzeczy ktore obiecalam dla pana Jozefa. Podam rowniez dla was 4 x po 3 kg karmy dla psow to moze zadecydujesz ile sobie z tego zatrzymasz dla astka a ile dasz panu Jozefowi. Byc moze pan Jozef otzrymal juz paczki w ktorych bylo tez zarelko dla psa a czytam ze ty sie borykasz tez z problemami finansowymi. Zanim moj syn pojedzie do Katowic to ci jeszcze zadzwonie.
pozdrawiam trzymaj sie dzielnie a ja cie wspieram chociaz tylko duchowo.

Posted

Bo jest ktoś z Chrzanowa, kto ma sklep :razz: Jakaś Pani i mówiła, że jak będą jakieś potrzebujące pieski, to będzie starać się pomagać, od strony żywnościowej :p

Posted

Jak bede roznosic plakaty i ulotki po sklepach zoologicznych to popytam czy ktos moglby cos zaoferowc dla zwierzat? dowiem sie rowniez czy ten ktos jest zarejetrowany na dogo.