monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Biedny ten psiak :-( Ogładałam zdjęcia z forum i na niektórych widać, że pies ma szramy :shake: Dziewczyna miała sporo czasu, żeby zastanowić się co zrobić z psem, bo nie odzywa się chyba już do lutego :???: Quote
amikat Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Najgorsze jest to ze dla niego nie ma miejsca - kto da choć tymczas???? Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Napiszcie do doddy Ona zajmuje się adopcjami bullowatych, może coś zaradzi :???: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może jakiś miłośnik się skusi :p Bo psiak jest naprawdę biedny :shake: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Poszukaj w necie stronki adopcje bullowatych :fadein: Tam będzie wszystko napisane :p Albo napisz do Niej PW :razz: Quote
Tengusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Amikat co u Tassa :???: dalej jest w klinice :???: jak jego zachowanie bo slyszalam ze wobec mezczyzn rzeczywiscie jest agresywny :???: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To może był na nich szczuty :???: Albo miał złe doświadczenia z poprzednim właścicielem :shake: Quote
Paola06 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Po świetach wybierzemy się z Amikat na rozmowę w temacie domku dla Tassmana. Trzymajcie kciuki:) Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Oby wszystko się udało ( tzn żeby domek był cudowny ) :p Quote
amikat Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Moze Oleńce sie uda cos wymyślić..... Tassman dalej w klacie. Quote
amikat Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Mamproblem - kto moze wspomóc tassmana finansowo? Ja juz po mału robie bokami.... Karma + szpitalik.... pomocy Aukcja na allegro - zero zainteresowania Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie obiecuję, ale może uda mi się załatwić karmę :razz: A jeśli nie to kupię :p Quote
Ada-jeje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Amikat dzis jutro napewno moj syn sie z toba spotka w celu oddnia rzeczy ktore obiecalam dla pana Jozefa. Podam rowniez dla was 4 x po 3 kg karmy dla psow to moze zadecydujesz ile sobie z tego zatrzymasz dla astka a ile dasz panu Jozefowi. Byc moze pan Jozef otzrymal juz paczki w ktorych bylo tez zarelko dla psa a czytam ze ty sie borykasz tez z problemami finansowymi. Zanim moj syn pojedzie do Katowic to ci jeszcze zadzwonie. pozdrawiam trzymaj sie dzielnie a ja cie wspieram chociaz tylko duchowo. Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ada-jeje a to Ty masz sklep zoologiczny w Chrzanowie :razz: Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 amikat jak tylko będę mogła pomóc, to coś kupię :p Quote
Tengusia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://www.allegro.pl/item183045038_tasman_amstaff_z_przeszloscia_czy_ktos_.html wymiziajcie ode mnie Tassa:loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Amikat nie sklepu zoologicznego jeszcze nie mam ale jak jade do Reichu to zawsze tam kupuje ile zmieszcze do bagaznika bo jest taniej i napewno lpsza jakosc. Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bo jest ktoś z Chrzanowa, kto ma sklep :razz: Jakaś Pani i mówiła, że jak będą jakieś potrzebujące pieski, to będzie starać się pomagać, od strony żywnościowej :p Quote
Ada-jeje Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jak bede roznosic plakaty i ulotki po sklepach zoologicznych to popytam czy ktos moglby cos zaoferowc dla zwierzat? dowiem sie rowniez czy ten ktos jest zarejetrowany na dogo. Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 OK :p Nie ma to jak zabawa w detektywa :evil_lol: Quote
Recommended Posts