asiaf1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Marka napisał(a):czy Misio będzie w Moim Psie? :) Nie wiem, przesłaąłm jego ogłoszenie i innych psiaków ale nie mam odpowiedzi. W przyszłym tyg jade do niego bo mam lekarstwa to zrobie nowe fotki jego i Bobika Quote
quasimodo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Misiaczek się przypomina i pięknie prosi o domek!!! Juz tak długo czeka.... Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Misio jest pięknym psem... domku gdzie jetses??:mad: Quote
asiaf1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Doda_ napisał(a):Misio jest pięknym psem... domku gdzie jetses??:mad: Doda dzięki za podrzucanie psiaków:loveu: Quote
fona Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Marka napisał(a):czy Misio będzie w Moim Psie? :) chyba tak ................................................ Quote
asiaf1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Leki pojechały już do Misia-może trochę poprawią jego kondycję Quote
Angie :) Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 asiaf1 napisał(a):CZy ktoś mógłby wystawić go na allegro -mnie zawiesili konto za to, ze odwołałam aukcję bo ktoś zalicytował psa i chyba już mi nie odwieszą Asia zrzuc info i zdjecie na [email protected] Quote
quasimodo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Misiaczek, kochany emeryt, pieknie prosi o dom i swojego człowieka!!!! Quote
asiaf1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Z Misiem jest bardzo źle. Pomimo podawanych leków wczoraj już sie nie podniósł:placz: Lekarz powiedział, że to paraliż. Misiu wybacz mi, że nie zdążyłam Ci znaleźć domu, zbyt słabo się starałam. Quote
mysza 1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 asiaf1 napisał(a):Z Misiem jest bardzo źle. Pomimo podawanych leków wczoraj już sie nie podniósł:placz: Lekarz powiedział, że to paraliż. Misiu wybacz mi, że nie zdążyłam Ci znaleźć domu, zbyt słabo się starałam. Asiu, zrobiłas dla niego tak wiele jak nikt. Na pewno jest szczęśliwy. Czy zostanie uspiony? Quote
asiaf1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 mysza 1 napisał(a):Asiu, zrobiłas dla niego tak wiele jak nikt. Na pewno jest szczęśliwy. Czy zostanie uspiony? Najprawdopodobniej jutro. Dziś jeszcze do niego jedziemy, jutro też. On jest taki kochany, ma w sobie tyle miłości-dlaczego nikt tego nie chciał zauważyć:placz::placz::placz: Quote
mysza 1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 asiaf1 napisał(a):Najprawdopodobniej jutro. Dziś jeszcze do niego jedziemy, jutro też. On jest taki kochany, ma w sobie tyle miłości-dlaczego nikt tego nie chciał zauważyć:placz::placz::placz: Przekochana mordka, strasznie mi smutno mimo, że go nie poznałam. Ale ma taki wyraz pyszczka:placz::placz::placz: Quote
asiaf1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz: [quote name='pati-c'] Quote
mysza 1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Właśnie normalnie sie poryczałam:placz::placz::placz: Quote
asiaf1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Byłyśmy dziś u Misia. Już sie prawie nie rusza, odchodzi po cichutku.:placz::placz::placz: Nie mogę przy nim być i przytulać go do siebie.:placz: Dobrze,że w tych ostatnich godzinach ma przy sobie Bobika. Całe życie poniewierany nie zaznał prawdziwego domu a ja nie umiałam mu pomóc Quote
Recommended Posts