Pocahontas Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 jutro będę w okolicy.na pewno się będę rozglądać. Quote
Atomowka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Chyba moja informacja nic nie wniesie ale napiszę Taka sunia husky błąkała się jakieś 2 msc temu 25 km od Wyszkowa Ktoś ją podobno wyrzucił z auta i tak sunia łaziłą po całej wsi przez dłuższy czas Zastanawiam się czy to może być ta sama suka, choć wydaje mi się że chyba nie bo tamta trzymała sie w sumie miejsca gdzie ją wyrzucona i najbliższej okoicy Quote
magdola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Atomowka']Chyba moja informacja nic nie wniesie ale napiszę Taka sunia husky błąkała się jakieś 2 msc temu 25 km od Wyszkowa Ktoś ją podobno wyrzucił z auta i tak sunia łaziłą po całej wsi przez dłuższy czas Zastanawiam się czy to może być ta sama suka, choć wydaje mi się że chyba nie bo tamta trzymała sie w sumie miejsca gdzie ją wyrzucona i najbliższej okoicy[/QUOTE] A mi sie wydaje, ze moze być ta sama, skoro szczenna, to mogła szukać schronienia...... Quote
Pocahontas Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 niestety pomimo poszukiwań nic nie znalazłam ;-( Quote
magdola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Pocahontas']niestety pomimo poszukiwań nic nie znalazłam ;-([/QUOTE] Szkoda..... Ja mam nadal nadzieje, ze ktoś przygarnal sunie..... Quote
Plicha Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Atomowka']Chyba moja informacja nic nie wniesie ale napiszę Taka sunia husky błąkała się jakieś 2 msc temu 25 km od Wyszkowa Ktoś ją podobno wyrzucił z auta i tak sunia łaziłą po całej wsi przez dłuższy czas Zastanawiam się czy to może być ta sama suka, choć wydaje mi się że chyba nie bo tamta trzymała sie w sumie miejsca gdzie ją wyrzucona i najbliższej okoicy[/QUOTE] Atomówka a co się stało z tą suczką, już jej tam nie ma? Quote
Atomowka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Wczoraj byłam u siostry i z nią gadałam powiedziała,że sunia jest cały czas w tej wsi więc to dwie inne sunie Chciałam znaleźć jej DT jakieś, cokolwiek ale niestety nie uzyskałam nigdzie pomocy, fundacje SH nie bardzo były w stanie mi pomóc Quote
mtf zalesie Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jesli to cos pomoze to na innym watku sa osoby z wyszkowa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234774-Ma%C5%82y-kr%C3%B3tkow%C5%82osy-kundelek-od-kilku-miesi%C4%99cy-koczuje-na-ulicy!-DT-potrzebny-na-cito[/url]!! Quote
ares-ka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dziewczyny, jeśli ktoś zlokalizuje tę szczenną sukę, i jest na miejscu, prosimy o kontakt: Dominika tel.696 22 884, lub Gosia tel. 602 608 916 po godz.16.30 Quote
malagos Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jeszcze nadzieja w cioci fibi, pisała że to osoba pomagajaca psom w Wyszkowie. Quote
Pocahontas Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 w sobotę przeszłam około 15 km wzdłuż Bugu ale niestety nic nie było.znalazłam tylko nadjedzonego lisa :roll: Quote
iwoniam Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Czyli na razie nic? Gdyby się udało to i my z Krk będziemy coś w miarę możliwości ogłaszać i sprawdzimy Dom, jakby co.. dajcie tylko znać. Quote
sajlana Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 w ten weekens jade na działkę do Popowa, zobaczyć jak się miewa bezdomnna psia rodzinka, może suczydło się przemieściło w strone Serocka, popytam wśród miejscowych czy nie widzieli w okoliczy wilka ;) Quote
Recommended Posts