toyota Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) Tak to teraz wyglada. Tu beżowa jeszcze w starym miejscu na dużym wybiegu, który został zlikfidowany. Edited May 20, 2013 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 nie wiem, czy dobrze widze? lacznie z killerka 5 psow (a moze 6, nie wiem czy tam z tylu jest jeszcze jeden, przez te ogony nie widze), a dwie budy! :angryy: Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 nie no fajnie, ze wiem teraz jaka zagryzla :roll: :bigcry: Quote
toyota Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) Łącznie z Sabą jest 7 psów. W innych boksach też tyle psów. Buda jedna duża z dwoma otworami. W zimie nie wejdą tam wszystkie. Psy to nie kury, żeby razem siedzieć obok siebie. Nie są też uprzejme. Edited May 20, 2013 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 matko jedyna ja trzeba jak najszybciej z tego schronu wyciagnac! :shake: juz mam po spaniu! Quote
Kryzia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jak to mówią, to się nadaje do prasy. Na tamtych wybiegach miały namiastkę przestrzeni, a teraz siedzą stłoczone w tych blaszankach. Jeszcze taką maliznę dali do kilerki . Toyota to znaczy, że ten wybieg, w którym był Dziadziuś-Misio też zlikwidowali ? Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jak najbardziej to sie nadaje na interwencje i do prasy, brak slow po prostu! :angryy: takich pseudo wlascicieli schronow to tylko tepic trzeba! :mad: Quote
toyota Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 (edited) [quote name='Kryzia']Jak to mówią, to się nadaje do prasy. Na tamtych wybiegach miały namiastkę przestrzeni, a teraz siedzą stłoczone w tych blaszankach. Jeszcze taką maliznę dali do kilerki . Toyota to znaczy, że ten wybieg, w którym był Dziadziuś-Misio też zlikwidowali ?[/QUOTE] Tak, tych wybiegów już nie ma, siedziałby teraz w takim blaszaku jak ten powyżej. Zapewne nie wpuściłyby go silniejsze psy do budy. Edited May 20, 2013 by toyota BY Quote
basiunia131 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jak wygląda sytuacja? Bez zmian? Wgrałam sobie banerek. Nie mogę przestać myśleć o Sabie, a tym bardziej o innych psach, które przebywaja z nią w boksie. Ona nie powinna byc w boksie z takimi maliznami :( Quote
Kryzia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL] Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ? Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='basiunia131']Jak wygląda sytuacja? Bez zmian? Wgrałam sobie banerek. Nie mogę przestać myśleć o Sabie, a tym bardziej o innych psach, które przebywaja z nią w boksie. Ona nie powinna byc w boksie z takimi maliznami :([/QUOTE] dziekujemy za wgranie banerku! :) jeszcze tylko podlinkowac trzeba... tez o tym mysle i strasznie sie martwie o te pozostale psiaki :sad: ze tez taki schron, szkoda gadac, juz nawet mozna by bylo ja uczepic na linke do budy gdzies poza kojcem, jezeli nie ma miejsca na to, zeby pies byl sam w boksie, no ale niestety nie da rady :sad: Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Kryzia']Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL] Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ?[/QUOTE] Dziekujemy slicznie Kryziu :calus: Quote
basiunia131 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']jeszcze tylko podlinkowac trzeba...[/QUOTE] z tym juz będzie problem. To jest nie do pomyślenia co sie dzieje. Jeżeli już dwa psy zagryzła powinna być separowana, albo przynajmniej nie zamykana w boksie z psami tak bardzo słabszymi od siebie. Jeżeli ten pies tak lgnie do ludzi i nie przejawia agresji w stosunku do nich to trzeba dac jej szansę i pozostałym psom również, może byc cudownym psem, jeżeli trafi na odpowiedznich ludzi! Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dokladnie, masz racje co do podlinkowania przesle ci na pw jak to zrobic Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 no niestety nie moge wyslac, bo masz wykorzystany limit Quote
Soko Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dobrze, widzę, że wszyscy chcecie pomocy, a jak trzy razy pytam, skąd jest sunia, to nikt nie wie? Quote
Alicja Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Kryzia']Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL] Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ?[/QUOTE] ta sunia nie ma nic z bullowatego ot po prostu , mix bez domieszki TTB Quote
fioneczka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='toyota'] Po tym jak zagryzła psa, z zkrwawiona mordą, lizała ręce pracowniczce. ... Chyba to[B] mix amstaffa.[/B] Taka jest prawda o niej. [/QUOTE] łapy opadają normalnie dlaczego w "zwykłym kundelku" doszukujecie się choćby namiastki TTB ... bo zagryzła psa? pogłębiacie mity a TTB i tak mają przewalone bo przecież to "psi mordercy" ... rozszarpujący inne zwierzęta, odgryzający twarze dzieciom itd ... ta sunieczka nie ma NIC wspólnego z TTB Quote
toyota Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='fioneczka']łapy opadają normalnie dlaczego w "zwykłym kundelku" doszukujecie się choćby namiastki TTB ... bo zagryzła psa? pogłębiacie mity a TTB i tak mają przewalone bo przecież to "psi mordercy" ... rozszarpujący inne zwierzęta, odgryzający twarze dzieciom itd ... ta sunieczka nie ma NIC wspólnego z TTB[/QUOTE] W akcie desperacji wysłałam ją do Fundacji, żeby ją wystawili na stronie niemieckiej do adopcji i powiedzieli, że jest zbyt amstaffowata, więc w Niemczech nie znajdzie domu. Natomiast ten pręgowany pies jest na 100 % po suce amstaffce, chociaż też pewnie byś powiedziała, że zwykły kundelek nie mający nic wspólnego z TTB. Waży ok. 12 kg. Ot amstaffkę pokrył zwykły kundelek i wyszłedł z tego mezaliansu też kundelek tyle, że pręgowany. Do psów sadzi się okrutnie: [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/4130/50249586.jpg[/IMG] Psy schroniskowe rodowowodów nie mają, możemy tylko przypuszczać, że niektóre mają cechy jakiś ras. Quote
Alicja Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='toyota']W akcie desperacji wysłałam ją do Fundacji, żeby ją wystawili na stronie niemieckiej do adopcji i powiedzieli, że jest zbyt amstaffowata, więc w Niemczech nie znajdzie domu. Natomiast ten pręgowany pies jest na 100 % po suce amstaffce, chociaż też pewnie byś powiedziała, że zwykły kundelek nie mający nic wspólnego z TTB. Waży ok. 12 kg. Ot amstaffkę pokrył zwykły kundelek i wyszłedł z tego mezaliansu też kundelek tyle, że pręgowany. Do psów sadzi się okrutnie: Psy schroniskowe rodowowodów nie mają, możemy tylko przypuszczać, że niektóre mają cechy jakiś ras.[/QUOTE] suka ,,amstaffka,, niekoniecznie jest po amstafie ....w schroniskach dorabia się psom życiorysy a potem wychodzą z tego niezłe jaja a to ze niemcom za bardzo amstafowaty to wcale się nie dziwie bo potrafią bulteriera nadal z pitem pomylić , wiec jeśli oni widzą w tej suce asta to ja mam rodowodowego pekińczyka zamiast amstafa z rodowodem Quote
Recommended Posts