Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Łącznie z Sabą jest 7 psów. W innych boksach też tyle psów.

Buda jedna duża z dwoma otworami. W zimie nie wejdą tam wszystkie. Psy to nie kury, żeby razem siedzieć obok siebie. Nie są też uprzejme.

Edited by toyota
Posted

Jak to mówią, to się nadaje do prasy.
Na tamtych wybiegach miały namiastkę przestrzeni, a teraz siedzą stłoczone w tych blaszankach.
Jeszcze taką maliznę dali do kilerki . Toyota to znaczy, że ten wybieg, w którym był Dziadziuś-Misio też zlikwidowali ?

Posted (edited)

[quote name='Kryzia']Jak to mówią, to się nadaje do prasy.
Na tamtych wybiegach miały namiastkę przestrzeni, a teraz siedzą stłoczone w tych blaszankach.
Jeszcze taką maliznę dali do kilerki . Toyota to znaczy, że ten wybieg, w którym był Dziadziuś-Misio też zlikwidowali ?[/QUOTE]

Tak, tych wybiegów już nie ma, siedziałby teraz w takim blaszaku jak ten powyżej. Zapewne nie wpuściłyby go silniejsze psy do budy.

Edited by toyota
BY
Posted

Jak wygląda sytuacja? Bez zmian?

Wgrałam sobie banerek. Nie mogę przestać myśleć o Sabie, a tym bardziej o innych psach, które przebywaja z nią w boksie. Ona nie powinna byc w boksie z takimi maliznami :(

Posted

Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL]
Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ?

Posted

[quote name='basiunia131']Jak wygląda sytuacja? Bez zmian?

Wgrałam sobie banerek. Nie mogę przestać myśleć o Sabie, a tym bardziej o innych psach, które przebywaja z nią w boksie. Ona nie powinna byc w boksie z takimi maliznami :([/QUOTE]

dziekujemy za wgranie banerku! :) jeszcze tylko podlinkowac trzeba... tez o tym mysle i strasznie sie martwie o te pozostale psiaki :sad: ze tez taki schron, szkoda gadac, juz nawet mozna by bylo ja uczepic na linke do budy gdzies poza kojcem, jezeli nie ma miejsca na to, zeby pies byl sam w boksie, no ale niestety nie da rady :sad:

Posted

[quote name='Kryzia']Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL]
Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ?[/QUOTE]

Dziekujemy slicznie Kryziu :calus:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']jeszcze tylko podlinkowac trzeba...[/QUOTE]
z tym juz będzie problem.

To jest nie do pomyślenia co sie dzieje. Jeżeli już dwa psy zagryzła powinna być separowana, albo przynajmniej nie zamykana w boksie z psami tak bardzo słabszymi od siebie.

Jeżeli ten pies tak lgnie do ludzi i nie przejawia agresji w stosunku do nich to trzeba dac jej szansę i pozostałym psom również, może byc cudownym psem, jeżeli trafi na odpowiedznich ludzi!

Posted

[quote name='Kryzia']Wrzuciłam ją na wątek bulowatych [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8!!!/page296[/URL]
Może jeszcze do jakiejś fundacji od bulowatych napisać ?[/QUOTE]

ta sunia nie ma nic z bullowatego ot po prostu , mix bez domieszki TTB

Posted

[quote name='toyota']
Po tym jak zagryzła psa, z zkrwawiona mordą, lizała ręce pracowniczce.
...
Chyba to[B] mix amstaffa.[/B]

Taka jest prawda o niej.
[/QUOTE]

łapy opadają normalnie

dlaczego w "zwykłym kundelku" doszukujecie się choćby namiastki TTB ... bo zagryzła psa?

pogłębiacie mity a TTB i tak mają przewalone bo przecież to "psi mordercy" ... rozszarpujący inne zwierzęta, odgryzający twarze dzieciom itd ...

ta sunieczka nie ma NIC wspólnego z TTB

Posted

[quote name='fioneczka']łapy opadają normalnie

dlaczego w "zwykłym kundelku" doszukujecie się choćby namiastki TTB ... bo zagryzła psa?

pogłębiacie mity a TTB i tak mają przewalone bo przecież to "psi mordercy" ... rozszarpujący inne zwierzęta, odgryzający twarze dzieciom itd ...

ta sunieczka nie ma NIC wspólnego z TTB[/QUOTE]

W akcie desperacji wysłałam ją do Fundacji, żeby ją wystawili na stronie niemieckiej do adopcji i powiedzieli, że jest zbyt amstaffowata, więc w Niemczech nie znajdzie domu.

Natomiast ten pręgowany pies jest na 100 % po suce amstaffce, chociaż też pewnie byś powiedziała, że zwykły kundelek nie mający nic wspólnego z TTB. Waży ok. 12 kg. Ot amstaffkę pokrył zwykły kundelek i wyszłedł z tego mezaliansu też kundelek tyle, że pręgowany. Do psów sadzi się okrutnie:

[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/4130/50249586.jpg[/IMG]

Psy schroniskowe rodowowodów nie mają, możemy tylko przypuszczać, że niektóre mają cechy jakiś ras.

Posted

[quote name='toyota']W akcie desperacji wysłałam ją do Fundacji, żeby ją wystawili na stronie niemieckiej do adopcji i powiedzieli, że jest zbyt amstaffowata, więc w Niemczech nie znajdzie domu.

Natomiast ten pręgowany pies jest na 100 % po suce amstaffce, chociaż też pewnie byś powiedziała, że zwykły kundelek nie mający nic wspólnego z TTB. Waży ok. 12 kg. Ot amstaffkę pokrył zwykły kundelek i wyszłedł z tego mezaliansu też kundelek tyle, że pręgowany. Do psów sadzi się okrutnie:

Psy schroniskowe rodowowodów nie mają, możemy tylko przypuszczać, że niektóre mają cechy jakiś ras.[/QUOTE]

suka ,,amstaffka,, niekoniecznie jest po amstafie ....w schroniskach dorabia się psom życiorysy a potem wychodzą z tego niezłe jaja

a to ze niemcom za bardzo amstafowaty to wcale się nie dziwie bo potrafią bulteriera nadal z pitem pomylić , wiec jeśli oni widzą w tej suce asta to ja mam rodowodowego pekińczyka zamiast amstafa z rodowodem