justynavege Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 no cioteczki do jutra glosowanko na imie inaczej wybor bedzie niedemokratyczny :evil_lol: solito dzis obfocila znow maluszka wiec pewnie co nieco wstawi:) Quote
halbina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A może Pingwinek?... Fraczek? Ancug? [edytuj] ancug (język polski) wymowa: znaczenia: rzeczownik, męski (1.1) regionalizm śląski garnitur odmiana: (1.1) lp ancug, ~a, ~owi, ~, ~iem, ~u, ~u; lm ~i, ~ów, ~om, ~i, ~oma, ~ach ~i przykłady: (1.1) Mój fater łaziłby w tym ancugu durś, bez niedziela i bez tydzień. składnia: kolokacje: oblekać ancug, sejmować ancug, łazić w ancugu synonimy: gangol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
justynavege Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Pingwinek pasuje do umaszczenia :) halbina piekne zdjecie psa ze skrzydlami :loveu: Quote
halbina Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Piesiunio przepiękny, to i fotki piękne... Ale Trolik?... :cool3: Elfik chyba! Quote
solito Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 halbina napisał(a):Piesiunio przepiękny, to i fotki piękne... Ale Trolik?... :cool3: Elfik chyba! O! To jest dobre! Może Elfik?! Quote
beamicha Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 o i klateczkę widzę nie zamała była? widzę, że się przydała super:multi: :multi: Quote
Agusiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Maluch jest po prostu boski. Szkoda, że nie mam warunków żeby go przygarnąć. Tak z czystej ciekawości duży urośnie? I w jakim jest województwie? Quote
beamicha Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agusiaczek napisał(a):Maluch jest po prostu boski. Szkoda, że nie mam warunków żeby go przygarnąć. Tak z czystej ciekawości duży urośnie? I w jakim jest województwie? maluch będzie tak do kolana, jest w na Dolnym Śląsku. Quote
justynavege Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 solito jestes super fotografem :loveu: hmmm siatką malucha siatką :evil_lol: Quote
Molkas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Malutki szukamy Ci domku...a narazie słuchaj starszych kolegów i ucz się jak być mądrym psem :) Quote
justynavege Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Maluszek ( kurcze ciotki i wujkowie dawac tu imie dla niego ) darł paszczę by go wyjąć z kojca w biurze no to wyjelam on bryka po podlodze nieopodal kocica obgryza kośc - no coz uciechowskie zwierzeta sa nieco dziwne :evil_lol: , chciala kosc to jej dalam maly patrzy patrzy........... i nagle hau hau zaszczekał bojowo kocica wystraszona odskoczyła od kosci ale tak ogolnie maluszek lubi koty a szczegolnie zabawy kocim ogonem dlatego obie kotki uciekaja od niego nieco wyzej gdzie nie siega :evil_lol: Quote
justynavege Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Molka mowisz i masz :loveu: a więc Junior hihi Molka zostaląś ciotka chrzestną a to zobowiazuje :evil_lol: solito maluch juz ma imie :)) mozna by mu przywieszke zrobic taka jak maja wszystkie psiaki kolo boksow Quote
Molkas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='justynavege']Molka mowisz i masz :loveu: a więc Junior hihi Molka zostaląś ciotka chrzestną a to zobowiazuje :evil_lol: solito maluch juz ma imie :)) mozna by mu przywieszke zrobic taka jak maja wszystkie psiaki kolo boksow OK OK się wie się rozumie :) Juniorku mój kochany teraz to ja Ci muszę domek znaleźć :) Quote
Mysia_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Taki słodki maluszek :loveu: komu, komu? :cool3: Quote
Recommended Posts