Asior Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184208230 plosiem :) Quote
solito Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asior']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184208230 plosiem :) Halbina! Pięknie napisałaś! Asior! Dziękujemy za wspaniałe allegro!!!:klacz: :klacz: :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie /zupełnie bez znaczenia!/ - Dzierżoniów jest 60 km od Wrocka;) No to teraz trzymamy kciuki za małego! Quote
Asior Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='solito'] P.S. Mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie /zupełnie bez znaczenia!/ - Dzierżoniów jest 60 km od Wrocka;) aaatam czepiasz się :eviltong: :evil_lol: Quote
solito Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Asior napisał(a):aaatam czepiasz się :eviltong: :evil_lol: A bo nie mam kogo, to szukam...:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ...Czy mozna zrobic to Allegro w wyroznieniem i pogrubieniem, bo strasznie mala jest ogladalnosc...juz trzy dni jest wystawiany i ma tylko 22 wyswietlenia...wiekszosc to pewnie nasze...:-( Quote
Asior Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zrobiłam allegro jakieś 10 minut temu :crazyeye: to jak na 10 minut 22 wyświetlenia to wystarczająco jest :p a aukcja jest pogrubiona Quote
solito Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Asiorku! A co Ty na to: może by napisać tak, żeby w tytule było np. słowo "szczeniak" lub "szczenię", albo "szczeniaczek", bo jak ktoś będzie szukał szczeniaka, to wpisze np. słowo "szczeniak", żeby nie przeglądać wszystkich ofert. Tylko się nie złość! Tak tylko sobie myślę. Ja na allegro jak czegoś szukam, to zawsze najpierw wpisuję słowo-klucz, a nie szukam grup. Co o tym myślisz? Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no już :D a co się mam złościć ;) ???? co mi szkodzi zmienić..... Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziękujemy za tekst i za allegro w imieniu juniora:loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ależ proszę, dziękować nie ma za co... Prawie wszystko w teksćie to parafraza Waszych opisów... a co do odległości... to był cytat!... :cool3: :evil_lol: Ale widzę, że zleceniodawca uważnny i wymagający, prawda, Asiorku?... :evil_lol: Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Asior napisał(a):zrobiłam allegro jakieś 10 minut temu :crazyeye: to jak na 10 minut 22 wyświetlenia to wystarczająco jest :p a aukcja jest pogrubiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kobity -kawał dobrej Roboty :lol: Dzwoniła właśnie justynavege i mowiła, ze rano dzwonił pan do Roberta ze Świdnicy i bardzo chwalił allegro tekst i cała aukcja bardzo mu się podobała. Dziś się zapowiedział na 17, ze przyjedzie zobaczyć szczylka - Juniorka a więc jak nie ma za co dziękować?? Wieczorem może Solito zda relacje ( choć nie wiem czy się dziś wybiera ciotka do Uciechowa??) A jak coś zadzwonię do Roberta. Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czekajcie jeszcze jeden Pan z Wrocławia jest zainteresowany psiakiem :( trzeba będzie zrobić weryfikacje i wybrać najlepszy domek :( Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Aukcja na Allegro trwa dopiero kilka godzin, a już dwóch chętnych... I czego ryczysz, Asior? :cool3: :lol: Quote
justynavege Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 halbina i Asior jestescie cudotwórczyniami Junior pojechał do nowego domku :multi: Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 JUŻ????? To Asior ma taką rękę, mnie się do tej pory nie udało tak szybko znaleźć domku... To zasługa przepięknie zrobionej aukcji... i - oczywiście - zdjęć! A gdzie? kto? piszcie coś... Quote
justynavege Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 domek w Swidnicy wiecej moze Gosia napisze mnie juz nie bylo w schronie kurcze Asior chyba wszystkim uciechowiakom zrobcie z halbina aukcje :) Quote
Mysia_ Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gratulacje dla Juniorka :multi: :multi: :multi: Tylko Lisi będzie smutno , bo straciła takiego towarzysza :( Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 justynavege napisał(a):domek w Swidnicy wiecej moze Gosia napisze mnie juz nie bylo w schronie kurcze Asior chyba wszystkim uciechowiakom zrobcie z halbina aukcje :) Halbina i Asior super duet ekspresowo znalazł Juniorkowi domek:loveu: To co kobity piszecie się na następnego psiaka z Uciechowa? Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no... no... no... nie każdy taki przystojniak chyba?... :roll: Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 halbina napisał(a):no... no... no... nie każdy taki przystojniak chyba?... :roll: Może nie aż taki ale Wasz dar + psiak = adopcja = dobry domek:loveu: Quote
justynavege Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 halbina napisał(a):no... no... no... nie każdy taki przystojniak chyba?... :roll: halbina z wasza pomoca wszystkie wyprzystojnieją :) Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czyli co?? odmówić temu pnau co zalicytował :(??? jak ja mu to wytłumacze :( Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Powiedz mu, że ktoś miejscowy się zakochał i wziął prosto z boksu... A ci, którzy go wzięli, to z Allegro byli? Quote
Recommended Posts