doddy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Takiego oto maila dostałam od nowego taty Hugo: Witam Pani Katarzyno W zeszły piątek tj 04.05.2007 odwiedziłem pania Ewę w Łazach i od piątku Hugo jest u mnie w domu. W związku z tym serdecznie dziękuje Pani za pośrednictwo w adopcji. Pies jest naprawdę przepiekny i wydaje mi się, że od razu przypadliśmy sobie do gustu.Jest karny dobrze ułożony Pani Ewa oraz jej mąż okazali się przesympatycznymi ludźmi, z którymi na pewno bedziemy w kontakcie. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam, Sławek Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 HURRAAAAAA!!!!!! BANDOLECZEK MA DOMECZEK!!! super!!! bo naprawde sie bałam że z tak mało znaną rasą będzie ogromny problem.... niech Hugo będzie szczęśliwy w nowym domku juz na zawsze!!!!! Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:wspaniała wiadomość a ja tu wpadłam dać hopka ....jak dobrze ze już nie trzeba :loveu: Quote
basiagk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :multi::multi::multi: Czy będzie można liczyć na fotki z nowego domu???:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ;)to chyba inny dział wskazany dla Huga na teraz:multi::multi::multi: Quote
daisy Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Juz zmieniamy ;) Hugo ....szczesliwego domu :loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 czy są jakieś wieści od Huga?? jak mu tam ??? :loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Napiszę do nich maila. Tymczasem zapraszam do licytacji breloczków z grawerowanym logo Fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75451 Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 cisza... choliera jasna... a cioteczka klockowa niebawem zawału dostanie HUGO!!!!!!!!!! co tam u ciebie???? :razz: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :shake:...nadal zadnych wiadomości ........ a Tu 2gi bandoś czeka na domeczek Quote
Recommended Posts