Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, nie wiem jak...z kąd mam dziecko w schronisku wziąść. Dlatego napisałam ,że jest tylko taka mozliwosc jak ich przyjazd i sprawdzenie jego stosunku do dzieci. Ogólnie z chwil kiedy go widziałam to był taki jak by się czuł tam wazniejszy w tym schronie i nie zwracał uwagi na pierdoły ,tylko olewał to ,z epsy szczekają itp stanał sobie ładnie do zdjęc.Jak posąg. Ja w zyciu tak spokojnego psa nie widziałam, no ale w domu nie mam pojecia czy tez taki bedzie i jak się zachowa.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz co - onie mieli długo dobek i bardzo tą rasę kochają. Ona po niego przyjedzie jak trzeba bedize. Domek jest sprawdzony - ja tam byłam ze swoja Sarą ale tam jest suka 9+ moja bojowa i była jatka.
Ich dziewczynka - ma 2 lata głaskała Sarę , kochała, całowała po kagańcu.... Kapitalny dzieciak.
Tam jest wybieg, ogródek. Fajne warunki.

Dacie radę posłać zdjecie MMesem? Podam numer na komórke do niej tylko na GG ok?

Posted

[quote name='amikat']Tak to ta nysa - wychodzi mi 200 km[/quote]

Kurde, a oni nie moga gdzieś do kafejki jakiejś internetowej podejśc i zobaczyc te fotki. U mnie w domu tez nikt tel z aparatem nie ma, ja mam teraz takie godziny pracy ,ze nie zawiele moge też zrobic...sama nie wiem..

Posted

o widze , ze ciotki sprawnie działają:)trzymam kciuki za przyszłość Tajfunka.Rzeczywiście dobrze by bylo zeby podjechali ze swoim dzieckiem jak nie mozna inaczej sprawdzic jego reakcji na maluchy.Oby Państwo wykazali się dobrą wolą!

Posted

[quote name='amikat']Nic sie nie martw ja też o tym myślałam. A ta dziewczyna kocha sercem nie głową. Pyta z ciekawości.[/quote]
Dobrze by ją było namówić do odwiedzenia Tajfuna jeszcze w schronie :p, w końcu mają małe dziecko...
Pewnie będzie dobrze, ale chyba wszyscy chcielibyśmy mieć spokojniejszą głowę?:eviltong:

Posted

[quote name='amikat']Sa świeta wiec mysłę ze pojechałaby do niego we wtorek lub środę.... Kurrde te swieta[/quote]
Eeee, nie przesadzaj ;)
Przez Świeta decyzja się ugruntuje a apetyt zaostrzy :evil_lol: W końcu chcemy świadomego i zdecydowanego właściciela dla Tajfunka, nie?:p

Posted

[quote name='amikat']Ona bedzie u mnie w II dzień świat. Jutr z nia pogadam. Sa świeta wiec mysłę ze pojechałaby do niego we wtorek lub środę.... Kurrde te swieta[/quote]

No ja mysle ,że najlepiej żeby go w schronie odwiedzili. Zreszta moga go nawet zabrac na spacer sobie. Schron jest na zadupiu ,najblizsze zabudowania kilka km od schronu ,także spokojnie moga połazić z nim po polach czy lesie w okolicy. Zreszta pracownicy którzy się nim akurat zajmuja i jego wyprowadzaniem moga o nim wiecej powiedziec.

Posted

Dziewczyna siadła wczoraj w kafejce internetowej do kompa i niestety znalazła młodszego psa w Koszalinie. Chce po niego jechać albo transport organiować. Sory.... na nic przekonywanie.
Ani dobeczka z gliwic bo za stara dlaniej (7 lat) ani Tajfun.
Brdzo mi przykro...

Posted

Nie nie trzynasty... bardzo mi przykro..... Znajdziemy mu domek. CIagle dzwonia o moją Sarę dobermankę a ona ood wtorku idzie do nowego domku na 100 %. Polecać bedę Tajfuna. ... pomoge w transporcie. Uszy do Góry