Jump to content
Dogomania

Pomocy!!!! 3 mikropsiaki nie przezyją zimy..... 2 staruszki i Salma ze złamaną łapką

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Moja ratlereczka nazywa się Nutka, a mówię do niej Nusia :)

No dalej, dalej proszę :) ja już myślałam , że może Lesia bo z lasu ale jak na nia spojrzę to jak znam siebie, żadne imię nie będzie mi do niej pasować. No ale coś wybiorę.
Jak tam , jadą już ? Ocelot jesteś ? wiadomo coś ?

Posted

Szkoda, że dopiero ale bardzo dziękuję za konkretną informację. Teraz sie bardziej skupię na pracy a jak przyjadą to już prawie będę miała fajrant i czas wolny. A jak malutka się czuje, jadła coś ?

Posted

Basia Z. napisał(a):
Szkoda, że dopiero ale bardzo dziękuję za konkretną informację. Teraz sie bardziej skupię na pracy a jak przyjadą to już prawie będę miała fajrant i czas wolny. A jak malutka się czuje, jadła coś ?

Ona leży zwinięta w kłębuszek... nie moge wrzucić zdjęcia, bo nie mój aparat i karta jest za mała do mojego laptopa. Jest bardzo chudziutka. Ponoć troszkę zupki rano wypiła....

Posted

Tosiunia była taka sama. Jak ją brałam to ważyła 1.56 kg. Karmiłam ją po troszku co 3 godz. jak doszła do siebie 2.40 kg. Nie mogę się doczekać. Żeby tylko zdrowie pozwalało jej jeść.

Posted

Miejmy nadzieję że jej stan to w dużej mierze ostatnie traumatyczne przeżycia .
Stres może zabić i silnego młodego to ogólnie wiadomo a co dopiero taką ociupinke .
Odchuchasz ją .

Posted

Basia Z. napisał(a):
Jak sytuacja, wyjechali ?

a skąd, sa na interwencji łapią sunię ze szczeniakami. tak to jest umawiac się ze schroniskiem, a innego transportu nie mam

Posted

ocelot napisał(a):
a skąd, sa na interwencji łapią sunię ze szczeniakami. tak to jest umawiac się ze schroniskiem, a innego transportu nie mam

Czyli dzisiaj nie pojadą jej zawieźć, tak ?

Posted

zakonna napisał(a):
ja zrobię tej młodziutkiej ogłoszenia, ale naprawdę wydaje mi się, że potrzebne są lepsze zdjęcia, przynajmniej jedno.

Obiecuję, że zrobię w czwartek jej zdjęcia

Posted

Basia Z. napisał(a):
:( to wszystko jakaś kpina chyba jest , tak ?

Basiu nie. Tylko, że ja za schronisko nie odpowiadam, a nie mam w tej chwili innego transportu.
Poprosiłam, żeby kierowniczka do Ciebie zadzwoniła, bo teraz kręci, że mgła. Ja nie mam prawa jazdy:(

Posted

Ziutka napisał(a):
Jak daleko jest z Tomaszowa do Basi ?

ok. 100 km.
a ja mam dość. Zawsze się za to cholerne schronisko wstydzę, wszystko jest wazniejsze niż to co umówione.
Zeby peps pojechal na operację płacilyśmy pracownikowi 100 zł.
Juz wymiękam.

Posted

Anuś, a dzwoniłaś do PatiC ? Może ona by mogła zawieźć małą...
to jej numer : 698 616 250 jesli się nie "znacie" to powołowaj się na Ziutkę Sandrę, może dzisiaj by mogła pojechać.

Posted

Przywieźcie ją proszę. Szkoda małej, kolejna noc w schronisku, w nocy jest przecież lodowato, ona sie boi, nie je :(. Ja od wczoraj jestem w stresie, w pracy od rana nie mogę sie skupić tak czekam na nią. Za paliwo Wam zwrócę cała kasę i jeszcze z nawiązką.

Posted

Ziutka napisał(a):
Anuś, a dzwoniłaś do PatiC ? Może ona by mogła zawieźć małą...
to jej numer : 698 616 250 jesli się nie "znacie" to powołowaj się na Ziutkę Sandrę, może dzisiaj by mogła pojechać.

Dzwoniłam, Pati może w środę dopiero. Będziemy w kontakcie gdyby shcronisko do środy się nie wyrobiło. Co jest jak widać możliwe.

Ja mam dość wstydzenia się za schronisko, ale jak się obrażę, to psiaki na tym będą cierpieć.

Posted

Aniu Ocelot, ależ Ty nie bierz na siebie odpowiedzialności, dziewczyno! Robisz ogromnie dobrą robotę, ale wszej doo nie podskoczysz! Szkoda nerwów!