Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja2201']Bardzo kiepsko , to już chyba kwestia dni :( Wykorzystaliśmy wszystkie możliwości :([/QUOTE]

Bardzo pechowy był ten miot... większość szczeniaków odeszła :shake:. Nie wiem czy jest sens przedłużać cierpienia psiny :-(

Posted

Zaglądam do suniek, biedna Tamisia... zastanawiam się czy ona cierpi, czy bardzo ją boli... może trzeba byłoby pomyśleć o tym, żeby skrócić jej cierpienie... piszę do z bólem serca, ale czasami tak jest lepiej... :( Aż mi łzy pociekły jak o tym pomyślałam...

Moja marcowa deklaracja w drodze, zamiast 2 dyszek w tym miesiącu wysłałam 4.

Posted

Tami dziś odeszła :(:(:( Było już bardzo źle , wet podjął decyzję o eutanazji :( Strasznie mi z tym źle , tyle walczyliśmy , a i tak się nie udało :(
Najgorsze ,że Lolę czeka to samo , wet był skłonny już dziś uśpić Lolę , ale ona jest w jeszcze nie takiej złej formie , jeszcze nie cierpi .

Posted

[quote name='Anja2201']Tami dziś odeszła :(:(:( Było już bardzo źle , wet podjął decyzję o eutanazji :( Strasznie mi z tym źle , tyle walczyliśmy , a i tak się nie udało :(
Najgorsze ,że Lolę czeka to samo , wet był skłonny już dziś uśpić Lolę , ale ona jest w jeszcze nie takiej złej formie , jeszcze nie cierpi .[/QUOTE]Biedna Tamisia... poryczałam się... :( :( :(
Mam nadzieję, że chociaż Lolę da się uratować...

Biegaj Tamisiu za Tęczowym Mostem, tam nie ma cierpienia...

Posted

To najtrudniejsza decyzja jaką było nam do tej pory podjąć:( Młody psiak....
Lolka dopóki będzie czuć się dobrze, będzie zyć, tylko potrzebna karma weterynaryjna i leki. Tyle możemy dla niej zrobić:(

Posted

Bałem się tu zajrzeć, a po zajrzeniu się poryczałem...
Śpij spokojnie Tami:( Już nic nie boli.
Bardzo mi przykro, miałem wielką nadzieję że jednak się uda.
Dalej co miesiąc będę wpłacał swoje grosze, tylko nie wiem czy dalej na konto fundacyjne?

Posted

Bazarek z kalendarzami zakończył się.
Udało się zebrać 63 zł. I chociaż te pieniążki już nie pomogą Tamisi, to może pomogą Lolci.
Proszę o dane do przelewu.

A jak się czuje Lola?

Posted

[quote name='terra']Bazarek z kalendarzami zakończył się.
Udało się zebrać 63 zł. I chociaż te pieniążki już nie pomogą Tamisi, to może pomogą Lolci.
Proszę o dane do przelewu.

A jak się czuje Lola?[/QUOTE]
Lola puki co się trzyma , oby jak najdłużej .Pieniążki bardzo pomogą , nadal potrzebujemy karmy i leków dla Loli .
Konto : [B][COLOR=#000000]Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych [/COLOR]
[COLOR=#000000]ul.Kolbe 2/4 [/COLOR]
[COLOR=#000000]97-200 Tomaszów Maz.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Nr konta 65203000451110000002613570

z dopiskiem "darowizna dla Loli od Terry "

[/COLOR][/B][B][COLOR=#000000]Ne pisz proszę ,że to za bazarek bo się nasza księgowa czepia , że tak nie wolno ,my tu w rozliczeniu oczywiście wszystko uzupełnimy :)[/COLOR][/B][B][COLOR=#000000][/COLOR][/B]

Posted

Przelew poszedł.
Jak dojdzie proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Na bazarku cegiełkowym zakupiłam 10 cegiełek.
Czy pieniążki przelać na to samo konto tzn. fundacyjne?

Posted

[quote name='terra']Przelew poszedł.
Jak dojdzie proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Na bazarku cegiełkowym zakupiłam 10 cegiełek.
Czy pieniążki przelać na to samo konto tzn. fundacyjne?[/QUOTE]

Nie , za cegiełki na prywatne , tylko nie mam kiedy porozsyłać konta :oops: Postaram się jak najszybciej .

Posted

Zapraszam na bazarek dla potrzebujących psiaków, częsciowo przeznaczony dla Loli
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250792-Ksi%C4%85zki-p%C5%82yty-ciuchy-kosmetyki-bizu-wszystko-od-fony-dla-ps%C3%B3w-do-04-04-2014[/url]