Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbujemy powalczyć sunie. Już dwukrotnie udało się im uratować życie. Musi się udać trzeci raz. najwyżej porobimy badania genetyczne, b innego pomysłu już nie mam

Posted

Mała juz od rana w klinice. Podobno nie ma zagrożenia życia. Nie d końca z linią leczenia naszych weterynarzy się zgadzają. No masz Ci los. Są podejrzenia, że to tarczyca. Genetycznie osłabiona.

Posted

[quote name='ocelot']Mała juz od rana w klinice. Podobno nie ma zagrożenia życia. Nie d końca z linią leczenia naszych weterynarzy się zgadzają. No masz Ci los. Są podejrzenia, że to tarczyca. Genetycznie osłabiona.[/QUOTE]

Nie tarczyca , a trzustka , nasi lekarze zbadali ją tylko pobieżnie , a jak się okazuje trzeba zrobić bardziej szczegółowe badania żeby być pewnym ,że to to .Wieczorem będę do kliniki dzwonić to dowiem się więcej .

Posted

Dzwoniłam do kliniki , Tami czuje się nieźle , kręci się po klatce . Wyników jeszcze nie ma , będą jutro po południu , bo to jakieś bardziej szczegółowe badania .

Posted

Zapraszam :

200 g ciasteczek z dziczyzny -5zł
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249498-Psie-ciastka-z-dziczyzn%C4%85-200-g-5z%C5%82-zapraszamy-do-20-12-13!?p=21652359#post21652359[/URL]

Posted

I znowu złe wieści... :( A dowiadywałyście się jak zdrowie dwóch adoptowanych piesków?

Nie mam teraz możliwości zrobić bazarku, dopiero w styczniu mam nadzieję. Ale może ktoś mógłby zrobić cegiełkową loterię z nagrodami?
Ja mogłabym ufundować np. zestaw filmów "Obcy" ( 2,3i 4 niestety bez pierwszej części). Wysyłka na mój koszt. Jeszcze z trzy cztery takie (lub lepsze) nagrody by się przydały. Co o tym myślicie?

Posted

[quote name='GatoNegro22']I znowu złe wieści... :( A dowiadywałyście się jak zdrowie dwóch adoptowanych piesków?

Nie mam teraz możliwości zrobić bazarku, dopiero w styczniu mam nadzieję. Ale może ktoś mógłby zrobić cegiełkową loterię z nagrodami?
Ja mogłabym ufundować np. zestaw filmów "Obcy" ( 2,3i 4 niestety bez pierwszej części). Wysyłka na mój koszt. Jeszcze z trzy cztery takie (lub lepsze) nagrody by się przydały. Co o tym myślicie?[/QUOTE]

Pomysł super , ale ja w tej chwili też nie dam rady , prowadzę 3 bazarki i nie bardzo wszystko ogarniam .

Posted (edited)

Przyszły wreszcie wyniki , trzustka jest zdrowa . Teraz będą badać dokładnie kupę w kierunku lamblii i ogólnie na pasożyty , podejrzewają też wrodzoną chorobę jelit i to też będą badać .Zapłaciłam za transport do kliniki -60zł

Edited by Anja2201
Posted

Tami dziś wróciła do DT , jest wstępna diagnoza - nieswoiste zapalenie jelit , Tami dostanie leki (amoksycylinę przez 5 dni , folic do czasu wyleczenia i encorton ) Może ktoś ma encorton na zbyciu ?To dość popularny lek .

Jutro wrzucę fakturkę (760zł ) i kartę informacyjną z kliniki .

Posted

obyśmy byli w stanie kupić jej za miesiąc leki i karmę :( bo w tej chwili znów jesteśmy 1000zł na minusie , a za dwa tygodnie trzeba będzie zapłacić dt za grudzień :(

Posted

[COLOR=#000000][SIZE=1][SIZE=2][B]Wpływy w Grudniu :[/B]
Anja2201 bazarek -47,82zł
bazarek Anja2201-39,80zł
rovaniemi -5,10zł
bazarek ciastkowy -99,20zł
Aska7-50zł (na konto fundacji )
Bela51 bazarek-100zł
Finlora -20zł
Radek -10zł (na konto fundacji )

wydatki : opłata za DT listopad -450zł
Transport Tami do kliniki -60zł+35zł
Karma brit junior-109zł
karma 4kg -71,84zł
leki dla Tami-21,13zł

[B]Razem : Na koncie fundacji[/B][/SIZE][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=#ff0000][SIZE=1][SIZE=2] -1241,50zł [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=1][SIZE=2], na moim koncie :[/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=1][SIZE=2]-112,77zł

W tej chwili nie jesteśmy w stanie zapewnić sukom dalszego leczenia , nie wiem jak długo DT będzie cierpliwie czekać na kasę . Chyba tak źle nie było jeszcze:( [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

Poszedł dzisiaj przelew na 150 zł. To jest druga częsc wpłaty z bazarku fony.
Prosze Was o potwierdzenie ( gdy juz bedzie zaksięgowany ) na wątku bazarkowym, ( 100 + 150 )
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248271-ZAKONCZONY-!Czas-prezent%C3%B3w-!-Znajdziesz-tu-wszystko-!-Bazarek-fony-do-21-11-br?p=21678555#post21678555[/url]