Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych losem maluchów.Sprawa jest taka że faktycznie zaczyna być ciasno maluchom w tej wielkiej budzie,budy w hotelu mam,nie tylko o budę chodzi,ale szybkie wyadoptowanie rosnących psiaków ponieważ 6 dużych szczeniaków nie można dobrze socjalizować,chciałam najpierw z Anią porozmawiać o tym ,ale przez cały dzień nie mogę się dodzwonić.Psom potrzebne byłyby jakieś zabawki z hotelowymi dawno się już rozprawiły.Gdyby chociaż ze 2 psiaki na miesiąc ubywały to by było super.

Posted

Aaaaaaa!!! Nowe dogo!! Pomocy!!!
Kurde, to faktycznie nie zafajnie. Małe coś pechwo wogóle nie schodzą. Były o nie wogóle zapytania oprócz tej kobiety która się nie stawiła?? Anja masz w okolicy jeszcze jakiś hotelik?

Posted

[quote name='Anja2201']Właśnie dostałam smsa z hotelu musimy jak najszybciej zabrać część szczeniaków , nie mam pojęcia gdzie i co z nimi zrobić , teraz nawet do schronu ich oddać nie mogę bo mi ich nie przyjmą :([/QUOTE]

To nie zupełnie tak że już na cito trzeba szczeniaki zabierać,tylko bardzo intensywnie szukać domków.

Posted

też myślę, że ogłaszać trzeba je oddzielnie. Potrzebne fajne fotki każdego z osobna, tekst (wspomniałabym, że pieski w idealnym wieku do adopcji, że właśnie powinny być zabrane od mamy itd.) i tak jak wyżej ktoś pisał, imionka (ile piesków, ile suczek?). Można kupić pakiety ogłoszeń dla każdego? ja bym mogła zapłacić, bo inaczej nie bardzo mogę pomóc z powodu braku czasu.

Posted

Fly bardzo dziękujemy za chęć wykupu ogłoszeń, to ogromna pomoc:)

Amadorko dasz radę zrobić zdjęcia szczeniakom? Kazdemu osobno? Opisać je, podac imiona?
Wtedy ruszymy z ogłoszeniami.

nad budą pomyśl. Można kupić większą. Ty odejmiesz od kosztow hotelowania, a buda wiadomo i tak zostanie u Ciebie.

Posted

Nad budą nie mam co myśleć mam budy różnej wielkości,a ta jest specjalnie robiona na największy wymiar dlatego mieściła się tam mama z wyzełkami,niestety psiaki rosną i z każdej budy w końcu wyrosną.Za chęć zakupu dziękuję.
Co do zdjęć spróbuję zrobić,natomiast imionka Wam zostawię do nadania,może zdjęcia podsuną pomysły.dla mnie to po prostu maluchy.Trzy są inne,jeden czarny,drugi czekoladowy i jamniczkowata sunia reszta prawie identyczna.

Posted

Amadorko przepraszam , że nie odbierałam , ale właśnie skończyłam walczyć z dziką ranną gęsią (przestaje wychodzić z domu ) . Jutro się odezwę .Jest szansa , że jeden z maluchów będzie miał DT :) więcej nie dam rady zabrać , ale to nic pewnego jeszcze .Psiaki mają ogłoszenia .Wczoraj wyróżniłam im tablicę i Gumtree . W sobotę lub niedzielę (zależy jak będzie Amadorce pasować ) pojadę do dzieciaków i zrobię zdjęcia .

Posted

Pieski są słodkie,takie przytulaśne bardzo potrzebują swojego człowieka,Teraz jest ciepło to biegają pół dnia po ogrodzie mają wielką frajdę,że moga kopać doły,obgryzać krzaczki no i ganiać się po całym terenie.Gorzej mają jak pada,bo siedzą w kojcu nie mogą się wybiegać ,a szybko rosną i mają dość słabe nóżki.Trzeba coś pomyśleć o jakiś suplementach diety,ostatnie witaminy już zjadły.To czekamy teraz na Anię i szczepienia.

Posted

A my z Gosiąpk zapraszamy na bazarek na szczepienia wyżlątek:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235868-Bazarek-z-prezentami-na-szczepienia-wy%C5%BCl%C4%85tek-do-31-listopada-godz-21-00?p=19981354#post19981354[/url]

Posted

[quote name='ocelot']A my z Gosiąpk zapraszamy na bazarek na szczepienia wyżlątek:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235868-Bazarek-z-prezentami-na-szczepienia-wyżlątek-do-31-listopada-godz-21-00?p=19981354#post19981354[/URL][/QUOTE]

Zapraszamy [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2GC6fv3bsB5TLet2VwdTVxRyeuNNQ2Z27NUMLe-dczM20SgAa[/IMG]