ocelot Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ja myślę, ze budę możemy kupić czemu nie. Już płaciłam za wybieg w hotelu, za budę. Ale wtedy hotel odliczał koszt budy od kosztów hotelowania Quote
Amadorka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Witam wszystkich zainteresowanych losem maluchów.Sprawa jest taka że faktycznie zaczyna być ciasno maluchom w tej wielkiej budzie,budy w hotelu mam,nie tylko o budę chodzi,ale szybkie wyadoptowanie rosnących psiaków ponieważ 6 dużych szczeniaków nie można dobrze socjalizować,chciałam najpierw z Anią porozmawiać o tym ,ale przez cały dzień nie mogę się dodzwonić.Psom potrzebne byłyby jakieś zabawki z hotelowymi dawno się już rozprawiły.Gdyby chociaż ze 2 psiaki na miesiąc ubywały to by było super. Quote
karolina&sasza Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Aaaaaaa!!! Nowe dogo!! Pomocy!!! Kurde, to faktycznie nie zafajnie. Małe coś pechwo wogóle nie schodzą. Były o nie wogóle zapytania oprócz tej kobiety która się nie stawiła?? Anja masz w okolicy jeszcze jakiś hotelik? Quote
Amadorka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Anja2201']Właśnie dostałam smsa z hotelu musimy jak najszybciej zabrać część szczeniaków , nie mam pojęcia gdzie i co z nimi zrobić , teraz nawet do schronu ich oddać nie mogę bo mi ich nie przyjmą :([/QUOTE] To nie zupełnie tak że już na cito trzeba szczeniaki zabierać,tylko bardzo intensywnie szukać domków. Quote
FLY Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 też myślę, że ogłaszać trzeba je oddzielnie. Potrzebne fajne fotki każdego z osobna, tekst (wspomniałabym, że pieski w idealnym wieku do adopcji, że właśnie powinny być zabrane od mamy itd.) i tak jak wyżej ktoś pisał, imionka (ile piesków, ile suczek?). Można kupić pakiety ogłoszeń dla każdego? ja bym mogła zapłacić, bo inaczej nie bardzo mogę pomóc z powodu braku czasu. Quote
ocelot Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Fly bardzo dziękujemy za chęć wykupu ogłoszeń, to ogromna pomoc:) Amadorko dasz radę zrobić zdjęcia szczeniakom? Kazdemu osobno? Opisać je, podac imiona? Wtedy ruszymy z ogłoszeniami. nad budą pomyśl. Można kupić większą. Ty odejmiesz od kosztow hotelowania, a buda wiadomo i tak zostanie u Ciebie. Quote
Amadorka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nad budą nie mam co myśleć mam budy różnej wielkości,a ta jest specjalnie robiona na największy wymiar dlatego mieściła się tam mama z wyzełkami,niestety psiaki rosną i z każdej budy w końcu wyrosną.Za chęć zakupu dziękuję. Co do zdjęć spróbuję zrobić,natomiast imionka Wam zostawię do nadania,może zdjęcia podsuną pomysły.dla mnie to po prostu maluchy.Trzy są inne,jeden czarny,drugi czekoladowy i jamniczkowata sunia reszta prawie identyczna. Quote
Tymonka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Amadorko przepraszam , że nie odbierałam , ale właśnie skończyłam walczyć z dziką ranną gęsią (przestaje wychodzić z domu ) . Jutro się odezwę .Jest szansa , że jeden z maluchów będzie miał DT :) więcej nie dam rady zabrać , ale to nic pewnego jeszcze .Psiaki mają ogłoszenia .Wczoraj wyróżniłam im tablicę i Gumtree . W sobotę lub niedzielę (zależy jak będzie Amadorce pasować ) pojadę do dzieciaków i zrobię zdjęcia . Quote
karolina&sasza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ja proponuje zmianę tytułu. Mała Madi już niestety przegrała (*). Trzeba by napiać że szczeniaki pilnie potrzebują DT. Quote
Amadorka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Pieski są słodkie,takie przytulaśne bardzo potrzebują swojego człowieka,Teraz jest ciepło to biegają pół dnia po ogrodzie mają wielką frajdę,że moga kopać doły,obgryzać krzaczki no i ganiać się po całym terenie.Gorzej mają jak pada,bo siedzą w kojcu nie mogą się wybiegać ,a szybko rosną i mają dość słabe nóżki.Trzeba coś pomyśleć o jakiś suplementach diety,ostatnie witaminy już zjadły.To czekamy teraz na Anię i szczepienia. Quote
karolina&sasza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Rodzinka w górę! A mamusia ma ogłoszenia? Quote
Tymonka Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Zapłaciłam za hotel (16.11-16.12 ) 500 zł , zostało na koncie 18 zł , a za góra tydzień trzeba kupić karmę :( Quote
karolina&sasza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Nie najlepiej to wygląda... :( :( Quote
haliza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Wyślę jakiś grosik po niedzieli (konto mam) Quote
cancer43 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Z mojego bazarku też wpadnie parę groszy Quote
caryca26 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Diuna B.']A jak tam mała Madi? Nadal walczy?[/QUOTE] Niestety za TM:( Anja2201 ma tyle na głowie , że nie zmieniła tytułu wątku. Quote
cancer43 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Dziś koniec bazarku z mojego podpisu,może jeszcze ktoś się skusi dla maluchów ???? Quote
AniaGucio Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Hej cioteczki! Ania, podaj mi na PW dane do przelewu - mam z bazarku 47zł dla psiaków. Quote
Gosiapk Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='AniaGucio']Hej cioteczki! Ania, podaj mi na PW dane do przelewu - mam z bazarku 47zł dla psiaków.[/QUOTE] Super :) Ania i psiaki się ucieszą. Quote
ocelot Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 A my z Gosiąpk zapraszamy na bazarek na szczepienia wyżlątek:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235868-Bazarek-z-prezentami-na-szczepienia-wy%C5%BCl%C4%85tek-do-31-listopada-godz-21-00?p=19981354#post19981354[/url] Quote
Gosiapk Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='ocelot']A my z Gosiąpk zapraszamy na bazarek na szczepienia wyżlątek:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235868-Bazarek-z-prezentami-na-szczepienia-wyżlątek-do-31-listopada-godz-21-00?p=19981354#post19981354[/URL][/QUOTE] Zapraszamy [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2GC6fv3bsB5TLet2VwdTVxRyeuNNQ2Z27NUMLe-dczM20SgAa[/IMG] Quote
Recommended Posts