karolina&sasza Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Rozumiem, nikt nie jest w stanie upilnować ruchliwego szczeniaka, teraz tylko trzymajmy kciuki za małą... Quote
Tymonka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Nie udało się :( Madi umarła podczas operacji , przepona była pęknięta w miejscu gdzie wcześniej była bardzo obita , nie pękła od urazu czy od zbyt energicznych ruchów , nic się nie dało już zrobić . Nie umiem się z tym pogodzić , całe życie było przed nią , tak dobrze się już czuła , podgryzała za kostki , przynosiła zabawki , takie malutkie sreberko . Mimo ,że była tak chora zawsze miała iskierki w oczkach , zawsze była wesoła . Quote
Tymonka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Nie umiem sobie znaleźć miejsca , zrobiłam bazarek , choć przez chwilę skupiłam się na czymś innym :( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234983-Bi%C5%BCuteria-kosmetyki-i-ciuszki-dla-czterech-psiak%C3%B3w-%21-Do-20-11?p=19920853#post19920853"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234983-Bi%C5%BCuteria-kosmetyki-i-ciuszki-dla-czterech-psiak%C3%B3w-%21-Do-20-11?p=19920853#post19920853[/URL] Quote
pumcia02 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 czyli drugi przypadek z przepukliną płucną, który poznałam. Obydwa szczeniaki, obydwa nie żyją. Może zabrzmi to podle, ale czekałoby ją prawdopodobnie bardzo ciężkie życie... Co do reszty szczeniaków. Na prawdę nie ma chętnych? Powinny się rozchodzić jak świeże bułeczki. Quote
bela51 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Bardzo mi przykro, ze malutkiej sie nie udalo:-( Współczuje Aniu, zrobilas dla niej wszystko co tylko mozliwe.:-( Quote
karolina&sasza Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Strasznie mi przykro :( :( Madi, śpij spokojnie maleńka [*] [*] [*] Quote
NikaEla Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='pumcia02']czyli drugi przypadek z przepukliną płucną, który poznałam. Obydwa szczeniaki, obydwa nie żyją. Może zabrzmi to podle, ale czekałoby ją prawdopodobnie bardzo ciężkie życie... .[/QUOTE]to nie brzmi podle, to rzeczywistość. teraz nie męczy się, nic ją nie boli, nie cierpi. Quote
Tymonka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Nikaragua']to nie brzmi podle, to rzeczywistość. teraz nie męczy się, nic ją nie boli, nie cierpi.[/QUOTE] Najważniejsze dla mnie jest to , że ostatnie 2 tygodnie nie cierpiała , bawiła się przytulała , obgryzała , wydaje mi się ,że była szczęśliwa . Quote
Isiak Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Bardzo mi przykro :( Jeden z moich szczeniaków urodził się bez sledziony i z przepukliną przeponową - żołądek przeszedł do klatki piersiowej. Nie przeżył. Quote
Amadorka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Strasznie to przykre gdy umiera takie małe psie dziecko,całe życie było przed nią. Teraz jednak trzeba się skupić na szczeniakach które pozostały,bo też są małe i potrzebują pilnie swoich ciepłych domków i bliskości człowieka.Szczególnie 2 bardzo delikatne dziewczynki muszą szybko znależć domki. Quote
oska1983 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 bardzo mi przykro... stworzyłam bazarek ksiązkowy, z którego połowa będzie dla psiaków z tego wątku. Zapraszam serdecznie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235018-Ksi%C4%85%C5%BCki-krymina%C5%82y-do16-11-2012"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235018-Ksi%C4%85%C5%BCki-krymina%C5%82y-do16-11-2012[/URL] Quote
Tymonka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='oska1983']bardzo mi przykro... stworzyłam bazarek ksiązkowy, z którego połowa będzie dla psiaków z tego wątku. Zapraszam serdecznie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235018-Książki-kryminały-do16-11-2012[/URL][/QUOTE] Bardzo dziękuję . Quote
Jota67 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Mam nadzieję, że maleńka nie cierpiała.........:(:(:( Quote
Jota67 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Powędrowałam na bazarek- przynajmniej tyle mogę.... może reszcie maluchów się uda! Quote
NikaEla Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Anja2201 podaj mi proszę na PW nr konta (już raz chyba miałam ale nie mogę znaleźć) , mam do przelania 70zł z bazarku. Quote
terra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Tak mi przykro :( Ale przynajmniej w tych ostatnich dniach mała Madi poczuła miłość i troskę człowieka Quote
Tymonka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Jutro mija termin płatności w klinice , poprzednia faktura to 1022 , 92 zł , za kolejną operację zapłaciliśmy grosze bo 161 zł (razem :1183,92 zł ) , też musimy jutro zapłacić . A na koncie maluchów trochę ponad 800 zł :( Quote
Amadorka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Tak cicho u maluchów się zrobiło każdy pisze tylko o małej wiadomo każdemu przykro ale ona miała rodzeństwo -te maluchy też bardzo potrzebują aby o nich nie zapominać.Dostały wczoraj 30 kg karmy z czego są bardzo zadowolone,brzuszki pełne to i mordki uśmiechnięte.Szkoda tylko że pogoda brzydka i nie mogą zbyt długo biegać.Może jakieś imionka trzeba im nadać. Quote
Tymonka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Amadorka']Tak cicho u maluchów się zrobiło każdy pisze tylko o małej wiadomo każdemu przykro ale ona miała rodzeństwo -te maluchy też bardzo potrzebują aby o nich nie zapominać.Dostały wczoraj 30 kg karmy z czego są bardzo zadowolone,brzuszki pełne to i mordki uśmiechnięte.Szkoda tylko że pogoda brzydka i nie mogą zbyt długo biegać.Może jakieś imionka trzeba im nadać.[/QUOTE] Tak jak pisałam jutro przyjadę ze szczepieniami kolejnymi dla maluchów i mamy , wezmę od weta na krechę bo małe muszą dostać kolejną dawkę nie mogą czekać na to aż pieniądze będą . Imiona pozostawiamy w gestii hotelu :) Ja i tak nie zapamiętam które jak się nazywa . Porobię dzieciakom nowe foty , może będą lepsze do ogłoszeń . Czekam na kolejne pakiety ogłoszeń na kolejne województwa . Trzeba też już mamę ogłaszać . Quote
NikaEla Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Poszło 71zł z bazarku Może ktoś zrobi im bazar imienny? Quote
karolina&sasza Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Myślę że bazar imienny to dobry pomysł, małe zarobią troche grosza. Tylko kto by się podjął? Quote
Recommended Posts