Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

142 zł. dlawyżlątek przekazuje z tego bazarku:) proszę o potwierdzenie:)Myslę, że nikt sie nie przeciwi, w koncu Kaja juz w nowym domu
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233532-Kurtki-plaszcze-buty-torebki-przeceniamy-dla-3-psow-do-23-10-12-do-godz-20?p=19905088#post19905088[/url]

Posted (edited)

Bardzo dziękuję :)

Zamówiłam dzieciakom karmę , ariona junior (na lepszą nas nie stać ) 30 kg za 179 zł , ale ostatniej karmy (też 30 kg ) starczyło na 2 tygodnie , a będą jeść coraz więcej . Trzeba je jak najszybciej do domków wypchnąć .

Edited by Anja2201
Posted

Psiaki są przeurocze,uwielbiają zabawy,ganiają po ogrodzie w ostatnie ciepłe dni,ale najlepiej żeby szybko znalazły swoje domki.Może zainteresowana pani zdecyduje się na jedną dziewczynkę,bo chciała suczkę.
Czekamy więc na nią,ma być po południu.

Posted

Niestety,też jestem bardzo zawiedziona ale o umówionej godz pani nie przyjechała odczekałam pół godz i zadzwoniłam, telefonu nie odebrała,dopiero jak wysłałam sms to odpisała,że nie przyjedzie dziś.A czy w ogóle??

Posted

[quote name='Amadorka']Niestety,też jestem bardzo zawiedziona ale o umówionej godz pani nie przyjechała odczekałam pół godz i zadzwoniłam, telefonu nie odebrała,dopiero jak wysłałam sms to odpisała,że nie przyjedzie dziś.A czy w ogóle??[/QUOTE]

Można zapomnieć, takie zachowanie oznacza rezygnację.

[quote name='terra']Nie było jej stać nawet na powiadomienie, że zrezygnowała i nie przyjedzie?
Co za arogancja![/QUOTE]

Typowo polskie zachowanie i niestety bardzo częste w naszym kraju.

Posted (edited)

Madi przedostały się znowu jelitka do płucek. Jedzie do łodzi na operację.
Trzymajcie kciuki!!!!

Madi ma tylko 5 % szans.....

Edited by ocelot
Posted

[quote name='karolina&sasza']5% to bardzo mało.... Czy kolejny pies ma odejść przez ludzką głupotę? :angryy: Mała trzymam kciuki, mususz dać sobie radę...
A co się stało, mała za bardzo szalała czy ot tak po prostu?[/QUOTE]

Najprawdopodobniej musiała podskoczyć lub gwałtownie wstać , nie byłam w stanie patrzeć na nią 24 na dobę :( być może też szwy puściły , a może rozdarło się dalej to co było szyte , będziemy wiedzieć dopiero po operacji , dzwoniłam już dwa razy ale cały czas operują .